Tom Coronel boeken als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Tom Coronel

Als autocoureur en ondernemer spreekt hij over onderwerpen als topsport, social media, ondernemerschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Tom Coronel te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Tom Coronel boeken als spreker

Internationaal autocoureur (FIA WTCR), race-instructeur, tv-persoonlijkheid, ras ondernemer en spreker

  • Autocoureur in het wereldkampioenschap voor toerwagens
  • Rijder in 2009 in de Dakar-rally in Argentinie en Chili
  • Ondernemer Create2Fit, specialistische webwinkels
  • Eigenaar kartbaan in Huizen
  • F1-analist Viaplay TV

Deze duizendpoot is samen met zijn broer Tim Coronel bekend geworden door zijn successen als autocoureur (FIA WTCR en Dakar Rally). Wat niet iedereen weet is dat hij ook eigenaar en oprichter is van verschillende bedrijven, waaronder Create2Fit, Social Media Bureau Booster Media Solutions, Coronel Kartracing en Racesquare. 

Sinds 2022 is Coronel ook één van de Formule 1-analisten bij ViaPlay. Samen met Christijan Albers en Giedo van der Garde bespreken ze de F1-wedstrijden en blikken ze terug op op de race van Max Verstrappen (Red Bull Racing).

Tom Coronel is een expert in het spreken over succes en hoe dit te bereiken is door hard werk, toewijding en vastberadenheid. Hij weet als geen ander zijn publiek te boeien en motiveren met zijn lezingen en ervaringen. Tom deelt dan ook graag zijn visie over online winkelen, webwinkels, social media, topsport, en ondernemen. Hij spreekt zich uit over hoe je aan de top komt en hoe je daar kunt blijven, de zin en onzin van ondernemen, hoe belangrijk winnen is en hoe je een succesvol team kunt bouwen. 

Hij is duidelijk, verbaal sterk en weet op zijn eigen unieke wijze het publiek uit te dagen, en dat is zeker te merken tijdens zijn presentaties. 

Als je op zoek bent naar een spreker voor jouw volgende evenement, die in staat is om te inspireren en motiveren, dan is Tom Coronel de juiste spreker. Laat je inspireren door deze professionele duizendpoot die van vele markten thuis is.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Tom Coronel

Tom Coronel verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Tom Coronel kan ook een lezing op maat verzorgen.

Tom Coronel op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Tom Coronel? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Spreker BouwKennis Jaarbijeenkomst 2015

Biografie Tom Coronel

Lees meer over Tom Coronel

Tom Coronel, geboren op 5 april 1972 te Naarden, is naast autocoureur ook ondernemer. Coronel is niet alleen bekend als fervent coureur, ook heeft hij zijn strepen verdiend als ondernemer op het gebied van E-retailing. In 2011 werd hij door lezers van het blad Emerce zelfs uitgeroepen tot E-Commerce Man van het Jaar.

Tom Coronel is een bekendheid in de racewereld, zowel in Nederland als daarbuiten. Zijn grootste succes behaalde hij door in 1997 het Japanse Formule 3 kampioenschap te winnen, alsmede de International Masters of Formula 3. Aan het eind van 1999 heeft Coronel een paar keer getest voor het Formule 1-team Arrows en was een serieuze kandidaat voor een plekje bij het desbetreffende team om in 2000 F1 te gaan racen. Dit ging echter op het laatste moment niet door. In 2009 reed Coronel samen met zijn broer Tim Coronel de Dakar-rally in Argentinië en Chili.

Racen is echter niet zijn enige passie. In 2006 richt Tom Create2fit op om gespecialiseerde internetwinkels te exploiteren. Net als op het circuit scheert Tom hoge toppen als pionier op het vlak van webshops. In 2011 werd hij door lezers van het blad Emerce zelfs uitgeroepen tot E-Commerce Man van het Jaar.  Tijdens zijn lezingen deelt hij met enthousiasme en gedrevenheid als E-retailer zijn ervaringen als eigenaar van Create2fit en Booster Media Solutions. ‘Als u als retailer denkt en handelt vanuit de behoefte en vraag van de consument, kunt u niet meer om het digitale medium heen en de kansen die dit biedt’ , is een van zijn stellingen.

Tom Coronel inhuren als spreker

Tom Coronel is te boeken als spreker en geeft lezingen over diverse onderwerpen, zoals over de zin en onzin van ondernemen. Huur Tom Coronel in als inspirerende spreker voor uw event of lezing.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Tom Coronel

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Tom Coronel. Lees de enthousiaste reacties.

Tom Coronel inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tom Coronel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Tom Coronel via Het Sprekersburo. Wil je Tom Coronel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Tom Coronel

Het boeken van Tom Coronel is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Tom Coronel heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Tom Coronel plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Tom Coronel.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Tom Coronel helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Tom Coronel de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Tom Coronel aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Tom Coronel te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Tom Coronel het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Tom Coronel spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Tom Coronel! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Tim Coronel

Tim Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Robert Doornbos

Robert Doornbos

Voormalig F1 racecoureur spreekt met enthousiasme over wat bedrijven kunnen leren van topsport en racen.

Giedo van der Garde

Giedo van der Garde

Als voormalig F1 autocoureur geeft Giedo inzicht in teamwork en het vergelijking met het bedrijfsleven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Tom Coronel.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.