Chickslovefood boek je snel en voordelig bij Het Sprekersburo.

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Oprichters van de leukste foodblog van Nederland: het duo is als spreker in te huren met het onderwerp lekker & gezond eten.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) boeken als spreker

Chicks who love food! is begonnen als een hobby en is uitgebouwd tot het leukste foodblog van Nederland

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Online ondernemen
 • Social media
 • Natuurlijk koken

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Chickslovefood - Lancering het Kidsproof-kookboek

Chickslovefood - VLOG #14: A DAY AT THE OFFICE

Biografie Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Lees meer over Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Tijdens hun studie journalistiek is hun liefde voor eten en koken ontstaan. Op dat moment hadden ze niet kunnen vermoeden dat ze 7 jaar later 3 bestsellers, 40.000,- unieke bezoekers per dag en het grootste foodblog-platform van Nederland zouden hebben. Wat begon als een hobby eindigde in een heuse onderneming. Dat is het succes verhaal van Nina de Bruijn en Elise Gruppen oftewel Chickslovefood. 

Ze zijn het grootste foodblog-platform van Nederland (site, facebook, instagram, twitter). Alleen de site heeft 600.000 unieke bezoekers per maand, zo’n 40.000 unieke bezoekers per dag. Elke week staan er nieuwe recepten op de site die direct door de bezoekers worden overgenomen. 

Daardoor kon het natuurlijk niet uitblijven dat de dames een boek zouden uitbrengen. In 2013 kwamen ze met hun eerste boek; ‘ Het 5 or less kookboek’ . Met maximaal vijf ingrediënten maak je de lekkerste gerechten. Het boek was meteen uitverkocht en heeft inmiddels de 12e druk gehad.  Daarna volgde het boek ‘ Het Skinny 6 kookboek’ en in 2016 brengen ze ‘ Meal Planning’ uit. Ook de laatste twee belanden in de bestsellerlijsten.  In totaal zijn er meer dan 120.000 exemplaren verkocht. 

In mei 2017  komen ze met ‘ Het Kidsproof kookboek’.  

De bevlogen onderneemsters zijn met hun ervaring en succes een mooie toevoeging voor diverse evenementen. Ze geven twee verschillende lezingen. Natuurlijk een lezing over koken en hoe je dat het best kunt aanpakken. Een lezing krijgt een extra dimensie door de boeken erbij te doen en uit te delen aan de zaal tijdens de lezing. Dit zorgt voor veel interactie en enthousiasme. Naast deze lezing geven zij ook een lezing over hoe online te ondernemen. Met hun ervaring weten ze als geen ander hoe te ondernemen op het net. En te zorgen dat je ook blijft ondernemen. Een boeiende lezingen vol tips & trics. 

Hieronder een eigen verhaal over het ontstaan, de groei en nu:

Zo begon het... Toen Nina aan haar zoveelste bruine pistolet met hummus zat, kreeg ze ineens een idee. *Plop*, een blog over eten. Met restaurants, recensies en andere leuke foodstuff. En met wie kon ze dit project beter beginnen dan die hard foodie Elise?

Elise, die zelfs van haar lunch het liefst een drie-gangen maaltijd maakt. Die urenlang op internet kan surfen op zoek naar restaurant websites met online menukaarten. Elise die net zoals Nina, intens gelukkig kan worden van een goed gelukte curry, en meteen na een trip naar New York vraagt wat je hebt gegeten. Elise zei volmondig: “I do!” En zo geschiedde!

Concept

Al snel waren we het erover eens: op ons blog komen makkelijke recepten met leuke, persoonlijke foto’s, en onze gerechten bevatten weinig kunstmatige ingrediënten. Dit blog is gewoon no nonsense en duidelijk. En gezond. Ook dat. Behalve op zondag, dan zondigen we in de Sinner Sunday-rubriek. Naast recepten delen we de leukste restaurants met jullie. 

We love

 • Lekker en goed eten. Zonder al te veel poespas
 • Makkelijke en toegankelijke receptjes
 • Geweldige nieuwe resto’s ontdekken
 • Het moment dat we een nieuw recept proeven en concluderen dat het goddelijk is!
 • Biologisch voedsel (als het even kan)
 • Groentjes

We less love

 • Recepten met zeven pagina’s aan ingrediënten of benodigdheden
 • Een overschot aan vieze zoetstoffen en vage E-nummers
 • Restaurantrecensies waarvan we niet weten wie ze heeft geschreven
 • Restaurants waarbij het enige vegetarische gerecht op de kaart een opgewarmde quiche van de supermarkt is

"We houden gewoon van goed eten. Zo simpel is het. En zo simpel houden we het."


Deel deze pagina

Boeken van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Chickslovefood

Het kidsproof-kookboek

tjokvol simpele recepten met maximaal 6 ingrediënten - voor jou én je little ones

Chickslovefood - Het meal planning-kookboek

Het meal planning-kookboek

simpele recepten met maximaal 5 ingrediënten die je van te voren klaar kunt maken

Chickslovefood - Het 5 or less-kookboek

Het 5 or less-kookboek

simpele en gezonde recepten met maximaal 5 ingredienten

Chickslovefood - Het skinny-six kookboek

Het skinny-six kookboek

simpele en skinny recepten met maximaal 6 ingrediënten

Aanbevelingen voor Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen). Lees de enthousiaste reacties.

Loyens & Loeff

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen):

 • Fiat500event
 • Leidse Praatjes
 • Loyens & Loeff

Beoordelingen

Lezingen van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) gemiddeld met een 8.0 / 10 (1 beoordelingen).

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen).

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) via Het Sprekersburo. Wil je Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)

Het boeken van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen).

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen) spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen)! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Thomas Luttikhold

Thomas Luttikhold

Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

Deze spreker verzorgt lezingen op het gebied van trends, PR en gastvrijheid met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Chickslovefood (Nina de Bruijn en Elise Gruppen).

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.