Vincent van Dijk boek je als inspirerend spreker bij Het Sprekersburo.

Vincent van Dijk

Deze spreker verzorgt lezingen op het gebied van trends, PR en gastvrijheid met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Spreker
 • Trainer

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Trainingen

Tarief categorie spreker

Om Vincent van Dijk te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Vincent van Dijk boeken als spreker

Trendwatcher, journalist mede-eigenaar HBMEO, spreker en dagvoorzitter

Vincent van Dijk is mede-eigenaar van marketingbureau HBMEO, marketing PR & communicatiespecialist, trend-forecaster, schrijver en spreker.

Bij trend-forecasters HBMEO adviseren ze bedrijven en organisaties wat we gaan denken, dragen, doen en drinken in de toekomst. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van luxe- en lifestyle-merken door middel van marketing & communicatie.

Als trend-forecaster is Vincent gespecialiseerd in food & drinks, conceptontwikkeling, hospitality & trend forecasting. Daarnaast is hij columnist van Entree Magazine, waarin hij schrijft over de omgang met je eigen personeel en gastvrijheid richting de klant.

Zijn lezingen gaan over trends op het gebied van hotels, interieurs, fashion, design, wellness, hospitality en terrastrends.

Vincent van Dijk boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Vincent van Dijk

Vincent van Dijk verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Vincent van Dijk kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Trendwatcher 
 • Public Relations
 • Gastvrijheid
 • Ondernemerschap 

Biografie Vincent van Dijk

Lees meer over Vincent van Dijk

Vincent van Dijk is trendwatcher, journalist, partner van het succesvolle reclamebureau HBMEO en verzorgt regelmatig inspirerende lezingen. Hij geeft trendpresentaties die opvallen door concrete en aansprekende voorbeelden, met als specialisaties lifestyle, food, service, wonen en hospitality. 

Trendwatcher

Als trendforecaster is Vincent van Dijk al 11 jaar de samensteller van de SoHBMEO Trendlist, een van de meest geciteerde trendrapporten op lifestyle- en food-gebied in Nederland. Daarnaast verzorgt hij trendforecasts op maat voor diverse bedrijven, schrijft hij regelmatig over trends voor verschillende magazines en wordt hij vaak gevraagd door uiteenlopende televisie- en radioprogramma's om trends toe te lichten. Vincent werkt samen met een team van internationale trendwatchers.

Recensent

Het leven van Vincent van Dijk speelt zich voor een groot deel af in de horeca. Hij gaat al 10 jaar dagelijks uit eten als recensent. Als 'service-lover', professionele gast en ambassadeur voor de horeca weet hij inmiddels als geen ander wat begrippen als service, luxe en klantgericht denken inhouden.

Zwerver

Internationale bekendheid kreeg hij met zijn hotelproject Amsterdam Slaapt. Een jaar lang logeerde hij elke nacht in een ander hotel in Amsterdam. Zijn verhalen werden gepubliceerd in de gelijknamige bestseller. Een vlot geschreven boek over gastvrijheid en de eenzame zwerftocht langs afwisselend royale suites en ranzige toeristenhotels. 

Ondernemer

Ruim 13 jaar geleden richtte Vincent van Dijk met twee partners reclamebureau HBMEO op, gespecialiseerd in het bouwen van merken of merkgroepen zoals prosecco, gin, sake en limoncello. Daarnaast zette hij verschillende eigen merken in de markt, zoals Huiswerkbegeleiding.nl, Canadian Red en Minibarbox. 

Gastspreker, dagvoorzitter en discussieleider

Vincent van Dijk geeft lezingen over trends, PR en gastvrijheid, zijn woonexperimenten als Amsterdam Slaapt. Vincent van Dijk verzorgde trendlezingen voor de onder andere de RAI/Horecava en lezingen over klantvriendelijkheid, service en gastvrijheid voor onder meer ING, KHN, hotelscholen, Eneco en de gemeente Amsterdam.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Vincent van Dijk

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Vincent van Dijk. Lees de enthousiaste reacties.

Vincent van Dijk inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Vincent van Dijk.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Vincent van Dijk via Het Sprekersburo. Wil je Vincent van Dijk inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Vincent van Dijk

Het boeken van Vincent van Dijk is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Vincent van Dijk heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Vincent van Dijk plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Vincent van Dijk.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Vincent van Dijk helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Vincent van Dijk de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Vincent van Dijk aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Vincent van Dijk te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Vincent van Dijk het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Vincent van Dijk is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vincent van Dijk spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Mick van Wely

Mick van Wely

Als misdaadjournalist spreekt Van Wely over onderwerpen als misdaad, criminaliteit, cybercrime, ondermijning en strafzaken.

Jeroen Renes

Jeroen Renes

Frank de Grave

Frank de Grave

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Vincent van Dijk.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.