Spreker Thomas Luttikhold - Foto: (c) Thomas Luttikhold

Thomas Luttikhold

Thomas is een jonge, enthousiaste horecaondernemer. Tijdens zijn lezing spreekt hij over duurzaamheid en food waste.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Thomas Luttikhold te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Thomas Luttikhold boeken als spreker

Thomas Luttikhold combineert als 'waste watcher' zijn jarenlange horeca-ervaring met zijn opleiding tot bedrijfseconoom. Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Thomas Luttikhold

Thomas Luttikhold verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Thomas Luttikhold kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Voedselverspilling informatief (waarom wij de dingen doen die we doen)
  • Voedselverspilling duurzaamheid (wat de effecten van verspilling zijn op het milieu)
  • Voedselverspilling inspiratie (wat er gedaan wordt tegen voedselverspilling en wat er nog te wachten staat in de toekomst)
  • Voedselverspilling analyse (het delen van de onderzoeken die wij uitvoeren mbt voedselverspilling)

Thomas Luttikhold op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Thomas Luttikhold? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Thomas Luttikhold - Waste Watchers

Thomas Luttikhold - Inspirationshot 12

Biografie Thomas Luttikhold

Lees meer over Spreker Thomas Luttikhold

Toen Thomas Luttikhold (26) op zijn vijftiende begon te werken in een restaurant, was er geen weg meer terug. Een droom was geboren, namelijk ooit een eigen zaak beginnen. Via verschillende werkgevers werkte Thomas zich van afwasser op naar een plek achter het fornuis. Een opleiding tot kok heeft hij echter nooit gevolgd. Na het VWO startte Thomas aan de HAN in Nijmegen de studie Bedrijfseconomie (afgestudeerd in februari 2013). Een restaurant is immers ook een onderneming. De financieel- en bedrijfsmatige kant speelt daarin een belangrijke rol.

Tijdens zijn studie en de bijbaantjes die hij onderhield, is het hem opgevallen dat er veel sprake is van inefficiëntie in horecabedrijven. Inefficiënte voornamelijk met betrekking tot voedselverspilling. Hij wendde zich op dit onderwerp, want verspilling is en blijft een economisch interessant vraagstuk.

Na het opdoen van de nodige ervaring tijdens buitenlandse studieperiodes in Engeland (Royal Haskoning, Peterborough) en Frankrijk (École supérieur de Commerce Sup de Co Montpellier) heeft Thomas zijn idee over voedselverspilling omgezet in de praktijk. Hier kreeg hij de ruimte voor tijdens zijn afstudeerstage bij de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Het resultaat van deze stage leverde zoveel interessante inzichten op, dat hij dit als de opstap zag voor een eigen bedrijf. Op 22 jarige leeftijd richtte hij ‘Waste Watcher Luttikhold’ op, waarbij hij zich inzet tegen voedselverspilling.

Thomas behoort hierbij tot een van de veelbesproken ‘young-startups’ die deze tijd rijk is. In zijn nu nog korte carrière als ondernemer wist al heel wat te bewerkstelligen. Zo bereikt hij wekelijks duizenden mensen via zijn Youtube-kanaal (Wasteless Wednesday) en zijn Facebookpagina (Waste Watchers NL). Via deze kanalen probeert hij bewustwording rondom deze problematiek te creëren en hier een invulling aan te geven. Daarnaast klopte hij op de deuren van de EPCAS (één van de invloedrijkste organisaties betreffende partycatering in Europa) en verleende hij spreeksessies voor doelgroepen als studenten, horecaondernemers, milieuliefhebbers en beleidsbepalers. Op dit moment is Thomas onder andere bezig met de ontwikkeling van een softwareprogramma tegen voedselverspilling.

Thomas streeft er naar om meer uit de wereld te halen met minder. En u?

Gastspreker / lezingen

Thomas Luttikhold is een jonge ondernemer met een knapzak. Tijdens zijn lezing spreekt hij over de onderwerpen duurzaamheid, food waste en jong ondernemersschap. Op alle fronten kan hij goed uit de voeten. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Thomas Luttikhold

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Thomas Luttikhold. Lees de enthousiaste reacties.

Thomas Luttikhold inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Thomas Luttikhold.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Thomas Luttikhold via Het Sprekersburo. Wil je Thomas Luttikhold inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Thomas Luttikhold

Het boeken van Thomas Luttikhold is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Thomas Luttikhold heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Luttikhold plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Thomas Luttikhold.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Thomas Luttikhold helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Thomas Luttikhold de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Thomas Luttikhold aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Thomas Luttikhold te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Thomas Luttikhold het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Thomas Luttikhold is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Thomas Luttikhold spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ronald van Zetten

Ronald van Zetten

Herman Pleij

Herman Pleij

Eén van de beste sprekers van Nederland. Hij weet als geen ander zijn publiek enthousiast te maken over cultuur en geschiedenis.

Joop Alberda

Joop Alberda

Als sportbestuurder werd hij bekend vanwege zijn successen als volleybalcoach en directeur bij NOC*NSF.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Thomas Luttikhold.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.