Daniel Seesink boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Daniel Seesink

Zijn lezingen gaan over het beïnvloeden van gedrag, vertrouwen en communicatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Daniel Seesink te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Daniel Seesink boeken als spreker

Bedrijfsprimatoloog, gedragsbioloog, boardroomcoach en spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Daniel Seesink

Daniel Seesink verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Daniel Seesink kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Daniel Seesink?

Ontdek in de inspirerende lezing "Professioneel Vlooien doe je Zoo" van Daniel Seesink hoe apengedrag subtiel aanwezig is in ons dagelijks leven. Door levendige voorbeelden word je meegenomen in de wereld van chimpansees, gorilla's, bonobo's en orang-oetans.

De diverse sociale structuren en leiderschapsstijlen zullen je inspireren om een nieuwe blik te werpen op jouw eigen gedrag en dat van je collega's. Daniel moedigt aan om te reflecteren op welke gedragspatronen je herkent, zowel bij jezelf als bij anderen. Ongeacht de situatie geldt één ding altijd: vertrouwen vormt de kern van succesvolle relaties.

De lezing "Professioneel Vlooien doe je Zoo" biedt waardevol inzicht in jouw eigen gedrag en dat van je team. Het geeft op een begrijpelijke manier inzicht in hoe gedrag tijdens veranderingen kan worden begrepen en positief kan worden beïnvloed. Een verhelderende toevoeging aan jouw managementdag of bedrijfsevenement.

Daniël Seesink brengt als expert op het gebied van gedragsobservatie managers, directeuren en bestuurders op een bewuste wijze in contact met de impact van hun gedrag op medewerkersbetrokkenheid.

“Samen met jou en je team zoekt hij naar passend gedrag om je bedrijfsstrategie tijdens verandering succesvol te implementeren," zegt Daniël. Zijn analyses zijn gebaseerd op nauwgezette observaties van gedrag binnen jullie werkomgeving. Hierbij dient de geavanceerde en uiterst effectieve sociale interactie van mensapen als belangrijke inspiratiebron.

De manier waarop apenleiders dagelijks betrokkenheid stimuleren, dient als krachtig voorbeeld voor jou en je team. Het blijkt namelijk dat er veel te leren valt van apengedrag. Deze analyses bieden een stevige basis om verder te investeren in een duurzame relatie met je medewerkers.

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw non-verbale gedrag het vertrouwen van je collega's in jou en je organisatie beïnvloedt?

Daniel Seesink

Biografie Daniel Seesink

Lees meer over Daniel Seesink


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Daniel Seesink

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Daniel Seesink. Lees de enthousiaste reacties.

Daniel Seesink inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Daniel Seesink.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Daniel Seesink via Het Sprekersburo. Wil je Daniel Seesink inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Daniel Seesink

Het boeken van Daniel Seesink is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Daniel Seesink heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Daniel Seesink plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Daniel Seesink.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Daniel Seesink helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Daniel Seesink de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Daniel Seesink aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Daniel Seesink te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Daniel Seesink het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 1.000 en 2.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Daniel Seesink spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Daniel Seesink! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Arjan Postma

Arjan Postma

Arjan houdt het liefst lezingen voor een groep enthousiaste mensen. U boekt niet alleen een enthousiast maar ook een leerzame spreker.

Martine van Zijll Langhout

Martine van Zijll Langhout

Jan van Hooff

Jan van Hooff

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Daniel Seesink.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.