Martine van Zijll Langhout

Martine van Zijll Langhout

Als wildlife dierenarts spreekt Martine over wilde dieren en het wilde dier in onszelf

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Martine van Zijll Langhout te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Martine van Zijll Langhout boeken als spreker

Als wildlife dierenarts spreekt Martine over wilde dieren en het wilde dier in onszelf Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Martine van Zijll Langhout

Martine van Zijll Langhout verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Martine van Zijll Langhout kan ook een lezing op maat verzorgen.

Zij spreekt over:

  • De avonturen van een dierenarts voor wilde dieren in Afrika.
  • Wilde dieren, natuur en overleven in de wildernis.
  • Het wilde dier in onszelf.
  • Lessen van wilde dieren voor ons eigen dagelijkse leven.
  • De uitdagingen en het belang van natuurbehoud.
  • Je hart volgen, omgaan met angst en gevaar, keuzes maken en hoe dromen uit kunnen komen.

Elk onderwerp binnen deze gebieden is bespreekbaar. In overleg met de opdrachtgever kan de lezing aangepast worden aan het gezelschap en het doel van de bijeenkomst.

 

Biografie Martine van Zijll Langhout

Lees meer over Spreker Martine van Zijll Langhout

Wildlife dierenarts spreekt over wilde dieren en het wilde dier in onszelf.

Martine van Zijll Langhout is gespecialiseerd wildlife dierenarts en Europees erkend specialist in Zoo Health Management. Sinds 1992 reist zij de wereld over om te wonen en werken met wilde dieren. Tijdens haar werk met wilde gorilla’s in Gabon woonde ze in een tent in het tropisch regenwoud, omringd met slangen en olifanten. Daar ervoer ze dat de grens tussen mens en dier niet zo duidelijk is als veel mensen denken. Een inzicht dat werd verdiept tijdens haar werk als wildlife dierenarts in de Zuid Afrikaanse bush. Gedurende vijf jaar behandelde Martine alle Afrikaanse wilde diersoorten, waaronder neushoorns, Afrikaanse buffels, giraffen, olifanten en leeuwen. Dagelijks schoot ze vele verdovingspijlen, te voet, te paard of vanuit een helikopter. Ook was ze actief betrokken bij de anti-neushoornstroperij.

Haar leven in de wildernis in Afrika vol met gevaar, uitdagingen en afzien, maar ook voldoening, heeft haar veel geleerd over wilde dieren, overleven en de natuur. Het leven in een groot ecosysteem te midden van andere levende wezens dan mensen, was een ’life-changing’ ervaring. Hoe overleef je als ‘gewone’ westerse mens in de wildernis? Wat kunnen wij leren van wilde dieren? Hoe ga je om met gevaar en uitdagende situaties, en wat doe je als alles tegen lijkt te zitten? Hoe ver staan wij als westerse mensen eigenlijk af van het wild?

Natuurbehoud en het inspireren van mensen om anders naar wilde dieren, de wildernis, en zo ook naar onszelf te kijken zijn Martine’s grootste missies. We kunnen veel leren van wilde dieren, van spin tot olifant!

Martine is een enthousiaste spreker die met openheid en humor verbinding kan leggen met elk publiek.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Martine van Zijll Langhout

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Martine van Zijll Langhout. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Martine van Zijll Langhout inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Martine van Zijll Langhout.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Martine van Zijll Langhout via Het Sprekersburo. Wil je Martine van Zijll Langhout inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Martine van Zijll Langhout

Het boeken van Martine van Zijll Langhout is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Martine van Zijll Langhout heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Martine van Zijll Langhout plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Martine van Zijll Langhout.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Martine van Zijll Langhout helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Martine van Zijll Langhout de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Martine van Zijll Langhout aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Martine van Zijll Langhout te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Martine van Zijll Langhout het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Martine van Zijll Langhout is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Martine van Zijll Langhout spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Angelique van 't Riet

Angelique van 't Riet

Flirtcoach Angelique is een van de meest gevraagde sprekers als het over zakelijk flirten gaat.

Tessa Veldhuis

Tessa Veldhuis

Als voormalig rugbyster is Tessa een inspiratiebron voor elk bedrijf. Ze spreekt onder ander over teambuilding, vitaliteit en doorzettingsvermogen.

Wilco Fröger

Wilco Fröger

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Martine van Zijll Langhout.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.