Arjan Postma boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Arjan Postma

Arjan spreekt over onderwerpen zoals duurzaamheid, circulaire natuur, diversiteit, samenwerking en leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Arjan Postma te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Arjan Postma boeken als spreker

Boswachter, mediapersoonlijkheid, auteur en spreker

Arjan Postma is een van de bekendste boswachters van Nederland. Dat heeft hij onder andere te danken aan het feit dat hij een vaste tafelgast was bij RTL Late Night van Humberto Tan. Daarnaast was hij regelmatig te zien bij DWDD en was hij te zien in de programma's ‘Het zijn net Mensen’ en ‘Lang leve de lente’.

Hiernaast is Arjan Postma bestseller-auteur van de boeken ‘Buiten!’ en ‘Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen’. In dit laatste boek vertelt hij gepassioneerd over de bijzondere wereld van dieren in de natuur. Daarnaast bespreekt hij thema’s als leiderschap, samenwerking en liefde.

Arjan zit vol verhalen over de natuur en alles wat daarmee samenhangt. Welke parallellen kun je trekken tussen de natuur, dier en de mens, en wat kunnen we leren van de dieren om ons heen? Dit neemt hij als verhalenverteller ook mee in zijn dynamische en interactieve lezingen. Arjan spreekt over verschillende onderwerpen waaronder: leiderschap, duurzaamheid, organisatiecultuur, circulaire natuur, biologie, diversiteit en samenwerking.

De natuur en dieren om ons heen zitten vol wijze lessen, waar organisaties en medewerkers hun voordeel mee kunnen doen. Of het nu gaat om managementlessen of levenslessen, Arjan weet altijd zijn publiek te motiveren en inspireren. Arjan Postma boeken als spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Interesse in een inspirerende lezing van Arjan Postma? Neem dan gerust contact met ons op!

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Arjan Postma

Arjan Postma verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Arjan Postma kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Natuur (flora & fauna)

Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen

Arjan Postma

Biografie Arjan Postma

Lees meer over Spreker Arjan Postma

Arjan Postma studeerde geschiedenis maar kwam er al snel achter dat hij eigenlijk liever buiten wilde zijn. Hij werd boswachter voor het Landschap Noord-Holland. Jarenlang deed hij zijn werk met groot plezier, maar gaandeweg veranderden zijn werkzaamheden. Hij zat vaker op kantoor dan buiten.

Hij koos ervoor om freelance boswachter te worden. Hierdoor kan hij doen wat hij écht leuk vindt: buiten bezig zijn en voorlichting geven.

Bij het grote publiek is Arjan vooral bekend vanwege zijn regelmatige optredens in RTL Late Night, de talkshow van Humberto Tan. Daarnaast werkte Arjan mee aan programma's als Het zijn net mensen, Wie overleeft Nederland? en Lang leve de lente. Tien jaar maakte hij het tv-programma Natuurlijk Noord-Holland op RTV Noord-Holland.
Naast zijn tv-optredens geeft Arjan regelmatig lezingen en excursies. 

In 2014 publiceerde Arjan zijn eerste boek: Buiten! Hierin vertelt hij op inspirerende en originele wijze over de Nederlandse natuur. Het boek kreeg lovende kritieken, stond 3 weken genoteerd in de CPNB Bestseller 60 en 8 weken in de Bol.com Top-100.
In 2015 verscheen Buiten met je hond, waarin Arjan - zelf een groot hondenliefhebber - laat zien hoe je van je wandeling een avontuur maakt.

Zijn derde boek, Buiten gebeurt het, verscheen in het najaar van 2016. Hierin vertelt Arjan hoe je de meest fantastische avonturen beleeft, gewoon in de Nederlandse natuur.


Deel deze pagina

Boeken van Arjan Postma

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Arjan Postma de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Arjan Postma, hoe één gekke mier de wereld kan veranderen

Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen

en andere wonderlijke verhalen uit de natuur

Aanbevelingen voor Arjan Postma

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Arjan Postma. Lees de enthousiaste reacties.

Wij waren zeer tevreden over Arjan Postma. Alle bezoekers kwamen laaiend enthousiast terug. De manier waarop Arjan tot in detail vertelt is heel bijzonder.

Aeres - Barneveld

Arjan is een prettige, flexibele spreker. Weet het publiek goed in te schatten. Mede dankzij zijn bijdrage kijken we terug op een leuke en geslaagde bijeenkomst.

Deerns

Arjan Postma inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arjan Postma.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Arjan Postma via Het Sprekersburo. Wil je Arjan Postma inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arjan Postma

Het boeken van Arjan Postma is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arjan Postma heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan Postma plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Arjan Postma.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arjan Postma helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arjan Postma de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Arjan Postma aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arjan Postma te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Arjan Postma het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Arjan Postma spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Arjan Postma! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Jan van Hooff

Jan van Hooff

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg

Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arjan Postma.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.