Hein Vergeer boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Hein Vergeer

Zijn lezingen gaan over communicatie, innovatie, verandering, samenwerking, motivatie en communicatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Hein Vergeer te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Hein Vergeer boeken als spreker

Voormalig schaatser, ondernemer, auteur, spreker en dagvoorzitter.

 • Tweevoudig wereldkampioen allround schaatsen
 • Europees kampioen 1986
 • 1985 Oscar Mathisen-trofee
 • 1986 verkozen tot Sportman van het jaar

Hein Vergeer is voormalig wereldkampioen schaatsen, ondernemer, dagvoorzitter en inspirerend spreker op gebied van marketing en communicatie.

Als tweevoudig Wereld- en Europees kampioen allround schaatsen en deelnemer aan de Olympische Spelen in Sarajevo & Calgary, werd hij in 1986 verkozen tot Sportman van het jaar.

In 2008 bracht hij het boek "De wil om te winnen" uit, waarin Vergeer zijn sportcarrière belicht en de essentie benadrukt van vastberadenheid en toewijding om persoonlijke doelen te bereiken. Zijn persoonlijke ervaringen vormen daarbij de leidraad, zowel op sportief, maatschappelijk als persoonlijk vlak.

Als spreker neemt Hein Vergeer zijn publiek mee op een reis door zijn topsportcarrière en ondernemerschap. Hij deelt inzichten over communicatie, innovatie (waarbij hij zelfs de klapschaats afkeurde), verandering, samenwerking, motivatie en communicatie, waarbij hij de nadruk legt op het belang van tweerichtingsverkeer.

Bovendien weet Vergeer de brug te slaan tussen ondernemerschap en topsport, met concrete voorbeelden uit de praktijk. Daarbij weet hij zijn publiek te inspireren en te motiveren met zijn unieke verhaal.

Hein Vergeer is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Hein Vergeer

Hein Vergeer verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Hein Vergeer kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Sport
 • Voeding
 • Gezondheid
 • Marketing
 • Omgaan met Tegenslagen
 • Motivatie
 • Veranderingsprocessen
 • Bedrijfsprocessen
 • Teambuilding
 • Communiceren

Biografie Hein Vergeer

Lees meer over Spreker Hein Vergeer

Hein Vergeer is een Nederlands oud-schaatser. Hij is twee keer wereldkampioen allround schaatsen geworden. De eerste keer in Hamar (Noorwegen) in 1985 en de tweede keer in Inzell (Duitsland) in 1986. In dezelfde jaren is hij ook Europees kampioen geworden.

Na een zware blessure kon hij nooit meer dat niveau bereiken, waardoor hij zijn wens om een olympische medaille te halen niet heeft kunnen vervullen.

Vergeer woont in Haastrecht, waar ook Leo Visser, een andere wereldkampioen schaatsen gewoond heeft. Beide schaatsers hebben getraind bij de schaatsclub STV Lekstreek.

In de tijd van Vergeer waren er nog geen commerciële schaatsploegen, met schaatsen kon men geen geld verdienen. Vergeer heeft dat gedaan wat voor zijn tijd typisch was voor topsporters. Hij heeft zijn sportroem gebruikt voor zijn maatschappelijke carrière in marketing en communicatie. Vergeer is momenteel adviseur van verschillende ondernemingen en organiseert evenementen.

Vergeer trad in 2006 opnieuw in de spotlights door deel te nemen aan het SBS 6 kunstschaatsprogramma Sterren dansen op het ijs. In de finale won Vergeer van Jody Bernal met een percentage van 52%. In het najaar van 2006 treedt hij op in de "Fantasy"-show van Holiday on Ice. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Hein Vergeer

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Hein Vergeer. Lees de enthousiaste reacties.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Hein Vergeer:

 • Achmea
 • Scania
 • Rabobank Nederland
 • Desso
 • Agrifirm
 • ING Bank
 • Ahold
 • Bedrijfskring Heerenveen

Beoordelingen

Lezingen van Hein Vergeer

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Hein Vergeer gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Hein Vergeer inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Hein Vergeer.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Hein Vergeer via Het Sprekersburo. Wil je Hein Vergeer inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Hein Vergeer

Het boeken van Hein Vergeer is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Hein Vergeer heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Hein Vergeer plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Hein Vergeer.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Hein Vergeer helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Hein Vergeer de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Hein Vergeer aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Hein Vergeer te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Hein Vergeer het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Hein Vergeer spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Alphonse Muambi

Alphonse Muambi

Alphonse Muambi is als spreker en auteur van het boek 'Democratie kun je niet eten'

Arjan Elbers

Arjan Elbers

Hij is een inspirerend spreker over onderwerpen als arbeidsmarkt, onderwijs, hr en recruitment.

Tim Coronel

Tim Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Hein Vergeer.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.