Spreker Susan Smit - Foto: (c) Susan Smit

Susan Smit

Susan Smit is als schrijver, columnist én spreker een fenomeen in wording. Haar passies zijn literatuur en spiritualiteit.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Susan Smit te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Susan Smit boeken als spreker

Schrijfster van non-fictieboeken en romans

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Susan Smit

Susan Smit verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Susan Smit kan ook een lezing op maat verzorgen.

Susan Smit is een veelgevraagd spreker in bibliotheken, theaters, boekhandels en bedrijven. Na afloop van de lezing beantwoordt ze vragen uit het publiek en is er gelegenheid haar boeken te kopen en te laten signeren.

Susan geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

Leven en werk van Susan Smit
Susan gaat in op haar twee passies: literatuur en spiritualiteit. Ze vertelt waarom ze haar boeken wilde schrijven en wat deze haar voor inzichten hebben gebracht. Ze draagt voor uit eigen werk en beantwoordt vragen uit het publiek. 

Ontdek de heksenkracht in jezelf
Susan Smit gaat in op haar boeken en op hekserij, de oeroude westerse natuurreligie. Ze vertelt hoe ook niet-heksen de beginselen van magie en intuïtie, de kracht van rituelen en symbolen en de natuur als inspiratiebron in hun leven kunnen gebruiken. Ze maakt duidelijk dat iedereen, man en vrouw, ‘heksenkracht’ in zichzelf kan aanboren: het vermogen om je leven zelf vorm te geven, verantwoordelijkheid te dragen en in harmonie te leven met alles wat leeft.

Nightwriters
Susan maakt deel uit van Nightwriters, een club van schrijvers die een vernieuwende mix van literatuur, theater en een avond uit brengen. Ze is te boeken in combinatie met schrijvers als Kluun, Saskia Noort, Ronald Giphart, Herman Koch en Joost Zwagerman.

Susan Smit op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Susan Smit? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Wat moet je doen als harder werken geen zin meer heeft?

Kun je kanker 'overwinnen'?

Portret Maarten over zijn favoriete plek in Nederland

On surviving cancer and becoming Olympic champion

Biografie Susan Smit

Lees meer over Susan Smit

Susan Smit, geboren op 24 februari 1974 te Leiden, schrijfster van non-fictieboeken over persoonlijke groei en romans.

Susan werkte tien jaar als fotomodel in binnen- en buitenland. Ze studeerde Nederlands en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar debuut Heks zorgde voor een mediahype, waarna Wijze vrouwen uitkwam, gevolgd door haar debuutroman Elena’s vlucht en andere bestsellers.

Met de historische roman Vloed kreeg ze lovende kritieken en brak ze door naar het grote publiek. Vier jaar besprak Smit elke week boeken in het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Ze presenteerde het boekenprogramma Uitgelezen.

Tegenwoordig schrijft ze columns in Happinez, JFK en BOEK, interviewt ze schrijvers voor De TV-Show en recenseert ze boeken in diverse tijdschriften.

HP/De Tijd noemde haar 'een fenomeen in wording. Ze is meer dan een heks. Eerder een geestelijk baken in hectische, goddeloze tijden'. De Telegraaf schreef dat ze 'een brug slaat tussen spiritualiteit en sensualiteit, tussen hekserij en hoge hakken, tussen kruidenthee en Ebay'. Smit vindt in haar werk en haar leven een combinatie tussen spiritualiteit en literatuur.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Susan Smit

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Susan Smit. Lees de enthousiaste reacties.

Susan Smit inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Susan Smit.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Susan Smit via Het Sprekersburo. Wil je Susan Smit inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Susan Smit

Het boeken van Susan Smit is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Susan Smit heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Susan Smit plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Susan Smit.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Susan Smit helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Susan Smit de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Susan Smit aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Susan Smit te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Susan Smit het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Susan Smit is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Susan Smit spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Hans Kazan

Hans Kazan

Hans Kazan is een rasentertainer die u met inspirerende verhalen en magische trucs tot op het bot motiveert.

Ilse Jacobs

Ilse Jacobs

Als onderwijskundige spreekt ze over onderwerpen als executieve functies, mindset, brein, talentontwikkeling en veerkracht.

Sentini Grunberg

Sentini Grunberg

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Susan Smit.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.