Edith Bosch boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Edith Bosch

Tijdens haar lezingen spreekt ze over passie, bewustwording en vitaliteit.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Edith Bosch te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Edith Bosch boeken als spreker

Voormalig judoka, ondernemer, coach en spreker

Na haar indrukwekkende judo-carrière, met onder andere drie Olympische medailles en een wereldtitel, is Edith Bosch verdergegaan als ondernemer en coach.

Edith Bosch heeft een inspirerend verhaal over de Ik+ = wij+ visie, waar ze met passie over vertelt. Zij kan als geen ander een duidelijke verbinding leggen tussen topsport en ondernemen. Hoe haal je het beste uit jezelf en hoe ga je om met tegenslag? Dit doet ze doormiddel van bewustwording dat iedereen meer kan dan ze denken en meer zijn dan ze denken. Samen met haar collega’s van AYWE heeft Edith Bosch een visie ontwikkeld, die als basis dient en waarbij ze haar publiek laat zien dat je alles zelf kunt oplossen.

Ook kan Edith workshops verzorgen over de coachende collega, energiemanagement, fysiek en mentaal fit en een win-win-team worden. De workshop kan volledig op maat worden aangepast naar wens, en zo ook in het Engels gegeven worden. 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Edith Bosch

Edith Bosch verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Edith Bosch kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Volg je passie
  • Kansen op gebied van vitaliteit 
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Gedrag versus de essentie
  • Topsport en haar carrière

 

Edith Bosch op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Edith Bosch. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Hoe kun je met het projectiemechanisme je zelfkennis vergroten?

In de greep van Edith

Biografie Edith Bosch

Lees meer over Spreker Edith Bosch

Biografie Edith Bosch.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Edith Bosch

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Edith Bosch. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Edith Bosch inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Edith Bosch.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Edith Bosch via Het Sprekersburo. Wil je Edith Bosch inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Edith Bosch

Het boeken van Edith Bosch is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Edith Bosch heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Edith Bosch plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Edith Bosch.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Edith Bosch helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Edith Bosch de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Edith Bosch aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Edith Bosch te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Edith Bosch het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Edith Bosch spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Susan Smit

Susan Smit

Richard Lamb

Richard Lamb

Richard Lamb is een expert in toekomstverkenning en trendanalyse, die inzichten deelt over opkomende trends en praktische tips biedt om deze om te zetten in kansen en innovaties.

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands

In zijn presentatie legt hij de nadruk op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Edith Bosch.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.