Gert van Beek inhuren als spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Gert van Beek

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Trainer

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Gert van Beek te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Gert van Beek boeken als spreker

Na tientallen jaren te hebben gewerkt als directeur - managing partner – aandeelhouder van bedrijfsrecherche- en forensische organisaties, startte fraudebestrijder, oud-rechercheur en Register Security Expert Gert van Beek (1959) ruim 6½  jaar geleden zijn eigen bedrijf GvB Intergirty Services, van waaruit hij (bedrijfsrecherche- of forensisch) onderzoek naar niet-integer gedrag uitvoert en organisaties preventief adviseert.

Van Beek werkt voor en adviseert een brede Nederlandse- en buitenlandse kring van opdrachtgevers zowel binnen de publieke- als de private sector. Afhankelijk van de casuïstiek vormt Van Beek een projectorganisatie met precies die partijen die nodig zijn om de feiten boven tafel te krijgen. Juist voor dit doel is Van Beek is als Associate Partner verbonden aan het Hilversumse forensische kantoor EBBEN Partners.  Van Beek heeft tevens ruime ervaring in het onderzoeken van ongewenst- dan wel grensoverschrijdend gedrag, zowel binnen de publieke- als de private sector.

Als Register Security Expert adviseert Van Beek organisaties over de effectiviteit en beheersbaarheid van de Administratieve Organisatie & Incident Beheersbaarheid als middel ter bestrijding van niet integer gedrag.

Behalve zijn werkzaamheden als onderzoeker en adviseur is Van Beek actief als trainer. Hij verzorgde honderden lezingen, seminars, trainingen en gastcolleges.

Gert A. van Beek RSE CII is lid van de Council of International Investigators en de Association of Certified Fraud Examinors.

GvB Integrity Services B.V. is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkende organisatie in het kader van de “Wet op de particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus”, op grond waarvan haar vergunning is verleend onder nummer POB 1591. Bij de uitvoering van de werkzaamheden worden de uit vorenstaande wet voortvloeiende regelingen en bepalingen in acht genomen. Dit betekent onder andere dat bij het onderzoek de beginselen van subsidiariteit en proportionaliteit in acht zijn genomen.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Gert van Beek

Gert van Beek verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Gert van Beek kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Gert van Beek

Lees meer over Spreker Gert van Beek


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Gert van Beek

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Gert van Beek. Lees de enthousiaste reacties.

Gert van Beek inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Gert van Beek.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Gert van Beek via Het Sprekersburo. Wil je Gert van Beek inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Gert van Beek

Het boeken van Gert van Beek is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Gert van Beek heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Gert van Beek plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Gert van Beek.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Gert van Beek helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Gert van Beek de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Gert van Beek aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Gert van Beek te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Gert van Beek het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Gert van Beek is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gert van Beek spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Farid  Tabarki

Farid Tabarki

Eva de Mol

Eva de Mol

Dr. Eva de Mol is expert op gebied van ondernemerschap, innovatie, wetenschap, ai en investeringen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Gert van Beek.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.