Joseph Oubelkas boeken als inspirerend spreker doe je snel en voordelig bij Het Sprekersburo.

Joseph Oubelkas

Als spreker deelt hij zijn ervaringen over zijn verblijf in de gevangenis.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Lezing op maat
  • Spreker

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Joseph Oubelkas te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Joseph Oubelkas boeken als spreker

Bestseller auteur, motivator en spreker

In 2004 ondergaat Joseph Oubelkas een onverwachte wending in zijn leven wanneer hij plotseling betrokken raakt bij een opmerkelijke gebeurtenis en in Marokko wordt gearresteerd op beschuldiging van drugssmokkel. Ondanks het ontbreken van enig bewijs en gedegen onderzoek, wordt hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar. Na meer dan vier jaar onschuldig in benarde omstandigheden te hebben doorgebracht, komt hij sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit tevoren vrij.

Zijn aangrijpende ervaringen in smerige en overvolle Marokkaanse gevangenissen heeft Joseph vastgelegd in zijn bestseller autobiografie "400 brieven van mijn moeder". Hierin beschrijft hij niet alleen het harde leven achter de tralies, maar ook hoe je omgaat met verdriet, woede en frustraties, en hoe je standhoudt in dergelijke erbarmelijke omstandigheden.

De waardevolle lessen die Joseph destijds heeft geleerd, vormen nu de kern van zijn inspirerende lezingen. Zijn verhaal over onrechtvaardige gevangenschap deelt hij met de intentie anderen te inspireren. Tijdens zijn lezingen belicht hij thema's als het overwinnen van tegenslagen en verandering, het aangaan van uitdagingen, het nemen van eigen regie, het focussen op doelen, samenwerken en verbinden, doorzettingsvermogen en het stimuleren van persoonlijk leiderschap. 

Joseph Oubelkas is een krachtige spreker met een indrukwekkende impact, die zijn publiek tot nadenken zet. Wanneer hij het woord neemt, valt er een stilte over de ruimte. Zijn lezingen brengen bewustwording en zorgen voor een enorme energieboost.

Wil je Joseph Oubelkas als spreker boeken? Neem dan contact op met Het Sprekersburo voor een lezing die niet alleen informatief is, maar ook blijvende indrukken achterlaat.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Joseph Oubelkas kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Omgaan met veranderingen, onzekerheid en tegenslagen
  • Doorzettingsvermogen
  • Stimuleren van persoonlijk leiderschap
  • Samenwerken in verbinding
  • Het hoofd bieden aan crisissen
  • Focus je op doelen
  • Keuzevrijheid

Joseph Oubelkas op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Joseph Oubelkas? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Vrijheidscollege Joseph Oubelkas

Biografie Joseph Oubelkas

Lees meer over Spreker Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is geboren op 10 september 1980 in het plaatsje Raamsdonksveer, een bedrijvig dorp in Brabant een aantal kilometer boven Breda. In het dorp kent Joseph een heerlijke jeugd. Hij heeft een geweldige moeder, een zorgzame vader en fijne vrienden.

Joseph gaat na de basisschool naar de HAVO en vervolgens op zestienjarige leeftijd naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland.

Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’ was – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf. Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis.

In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen... Hier zijn de boeken ‘400 brieven van mijn moeder’ en ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ uit ontstaan.

“Een absolute pageturner is het. Een indrukwekkend, mooi, heftig en moedig verhaal. Joseph Oubelkas is een vrijheidsstrijder for life!”

Spreker

Joseph Oubelkas is een veelgevraagde spreker. Hij spreekt voor o.a. ondernemers, bedrijven, overheid, topsporters, scholen en instellingen. 

 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Joseph Oubelkas

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Joseph Oubelkas. Lees de enthousiaste reacties.

De lezing van Joseph is waanzinnig goed ontvangen. De hele dag bleef zijn verhaal en boodschap onderwerp van gesprek. Ik was eveneens erg onder de indruk.

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Joseph Oubelkas inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Joseph Oubelkas.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Joseph Oubelkas via Het Sprekersburo. Wil je Joseph Oubelkas inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Joseph Oubelkas

Het boeken van Joseph Oubelkas is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Joseph Oubelkas heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Joseph Oubelkas plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Joseph Oubelkas.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Joseph Oubelkas helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Joseph Oubelkas de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Joseph Oubelkas aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Joseph Oubelkas te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Joseph Oubelkas het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Joseph Oubelkas spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Peter Kuipers Munneke

Peter Kuipers Munneke

Weerman en meteoroloog Peter Kuipers Munneke spreekt over onderwerpen als weer, klimaat, milieu, wetenschap en onderzoek.

Menno Lanting

Menno Lanting

Menno is een gedreven spreker die spreekt over de veranderende wereld, het nieuwe werken en leiderschap, innovatie, technologie, disruptie en digitale transformatie.

Janneke Willemse

Janneke Willemse

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Joseph Oubelkas.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.