Spreker Marc Lammers - Foto: (c) Marc Lammers

Marc Lammers

Een moderne coach die spreekt over innovatie, leiderschap en samenwerking.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Lezing op maat
 • Spreker
 • Trainer

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Trainingen
 • Webinars
 • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Marc Lammers te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Marc Lammers boeken als spreker

Hockeycoach, voormalig hockeyspeler, auteur en spreker

Marc Lammers is een populaire spreker op het gebied van leiderschap, innovatie, doelstellingen, coaching en samenwerking. Niet alleen willen bedrijven hem inhuren voor een inspirerende lezing, maar ook verzorgt hij regelmatig maatwerk-workshops voor organisaties in een rol als coach.

Hij is vooral bekend geworden door zijn succes als voormalig hockeycoach van het Nederlands dames hockeyteam. Marc begeleidde de dames naar de Olympische titel op de Olympische spelen in Beijing. Marc is een innovatieve coach en dat is ook wat volledige aansluit bij zijn lezingen voor het bedrijfsleven.

Tijdens zijn lezingen maakt hij gebruik van videofragmenten en levendige anekdotes en vertaalt hij praktijkvoorbeelden naar concrete bedrijfssituaties. Daarnaast geniet hij bekendheid als schrijver van ‘Flow- van goed naar goud’, ‘Coachen doe je samen’ en ‘Yes! Een crisis’.

Eerder gaf hij lezingen voor onder meer bedrijven als: Rabobank, Ordina en AEGON.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Marc Lammers

Marc Lammers verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Marc Lammers kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Marc Lammers?

Niet veranderen is stilstaan, telkens je concurrentie weer een stap voor zijn, door je te blijven ontwikkelen door middel van technologie en studies.

De manier van coachen is veranderd, meer Performance aandacht, situationeel leidinggeven, inspireren en competentie management.

Het Nederlands Dames hockeyteam is een groep van 18 speelsters en 8 begeleiders. Samenwerken naar een doel kan alleen als je met z’n allen grenzen kunt en wilt verleggen.

Andere thema’s kunnen zijn: Op zoek naar details, Communicatie, Doelstellingen, Ambitie en Leiderschap

Marc Lammers op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Marc Lammers? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Kleedkamersessie

Van goed naar goud in 4 dagen, ga je mee?

Wat kunnen ondernemers leren van topsporters?

Biografie Marc Lammers

Lees meer over Spreker Marc Lammers

Marc Lammers is het voorbeeld van een modern type coach. Hij was 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam. Daarvoor was hij, op jonge leeftijd, coach van Spanje en was zelf tevens een verdienstelijk hockeyer.

Marc speelde zelf slechts 5 interlands, maar als coach heeft hij al meer dan 150 interlands leiding gegeven aan het Nederlands team. Gedurende zijn verblijf in Spanje heeft hij het Spaanse team van de twintigste plaats op de wereld ranglijst naar de vierde plaats geleid op de Olympische Spelen in Sydney 2000.

Toen Marc startte in 2001 met het Nederlands team werd hij tweede op de Champions Trophy in Amstelveen. Tijdens de wereldkampioenschappen in 2002 is hij met het Nederlands damesteam, na een zinderende finale die verloren werd met strafballen, tweede geworden. In 2003 won Oranje de Europese Kampioenschappen in Barcelona, waardoor ze zich automatisch plaatsten voor de Olympische Spelen in Athene 2004.

Na een zeer overtuigende reeks gewonnen wedstrijden tot aan de finale aan toe, werd uiteindelijk het zilver behaald na een zinderende finale tegen Duitsland.

Na de Olympische Spelen hebben de Nederlandse dames revanche kunnen nemen op Duitsland door in de finale van de Champions Trophy met 2-0 te winnen en een 2-1 overwinning in de finale op het EK 2005. Mede hierdoor staat Nederland momenteel op de eerste plaats in de officiële World Ranking

Een van het meest succesvolle jaar is 2006. Nederland werd na 16 jaar weer WERELD KAMPIOEN! Ook de Champions Trophy werd gewonnen. In de aanloop naar de Olympische Spelen van 2008 werd in 2007 Zilver gehaald op het EK in Dublin en Brons op de Champions Trophy in München Gladbach. Het hoogtepunt is het behalen van Goud op de Olympisch Spelen in Beiijng waar met 0-2 werd gewonnen van China.

Marc staat bekend om zijn innovaties. Ook gebruikte hij veel technologie in het hedendaagse coachen. Zo werkte hij met een videobril, analyse software, nieuwe hockeysticks, hartslagmeters en oortelefoontjes.


Deel deze pagina

Boeken van Marc Lammers

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Marc Lammers de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Marc Lammers: Flow - van goed naar goud

FLOW - van goed naar goud

Je team in een flow

Boek Marc Lammers, Yes! Een crisis

Yes! Een crisis

TOP Coaches

Aanbevelingen voor Marc Lammers

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Marc Lammers. Lees de enthousiaste reacties.

Marc was de keynote spreker tijdens onze Pulse Relatiedag 2018 met als thema "Snelheid van innoveren: volgen of leiden?". Een geweldige, inspirerende spreker die de spijker op zijn kop slaat.

Pulse Business Solutions

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Marc Lammers:

 • De Vries + Partners
 • Bureau ICE
 • LEO Pharama
 • Rabobank
 • Pulse Business Solutions
 • Stichting Precision Dairy Farming
 • Mars Nederland
 • ING Bank

Beoordelingen

Lezingen van Marc Lammers

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Marc Lammers gemiddeld met een 8.0 / 10 (1 beoordelingen).

Marc Lammers inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Marc Lammers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Marc Lammers via Het Sprekersburo. Wil je Marc Lammers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Marc Lammers

Het boeken van Marc Lammers is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Marc Lammers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Lammers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Marc Lammers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Marc Lammers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Marc Lammers de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Marc Lammers aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Marc Lammers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Marc Lammers het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Marc Lammers spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Marc Lammers! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Kim Lammers

Kim Lammers

Voormalig hockey international. Ze spreekt over omgaan met tegenslagen, samenwerken en inspireren.

Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn is directeur van AZ, voormalig topsporter en inspirerende spreker over zijn carriere, topsport en bedrijfsleven.

Robin van Galen

Robin van Galen

Als coach leidde hij de waterpolodames naar de Olympische titel, als spreker vertelt hij over ambitie en leidinggeven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Marc Lammers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.