Spreker Kees de Kort - Foto: (c) Kees de Kort

Kees de Kort

Kees is Nederlands bekendste beurscommentator. Iedere dag om 11:50 uur is hij te horen op BNR.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Kees de Kort te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Kees de Kort boeken als spreker

  • Beursgoeroe van 2008
  • Beursanalist voor BNR Nieuwsradio 

Kees de Kort wordt met zijn jarenlange ervaring regelmatig gevraagd als spreker voor verschillende bijeenkomsten en evenementen. Hij is macro-econoom, journalist en beurscommentator.

Voor BNR-nieuwsradio verzorgt hij als columnist dagelijks het laatste nieuws, ontwikkelingen en verwachtingen met betrekking tot de beurzen en economie met zijn column ‘De Kort door de Bocht’.

Een lezing van Kees is toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend. Hij praat gepassioneerd over onderwerpen als: -wereldwijde- economie, financiele markten, de Euro, Brexit, Europa, beleggen, pensioenen en naar de nabije toekomst van Nederland en Europa.

Zo gaf hij onder meer lezingen voor Ordina, Rabobank, Corvey & Steup en tijdens de Accountantsdag, TMA-Congres en VNG congressen.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Kees de Kort

Kees de Kort verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Kees de Kort kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Kees de Kort

Lees meer over Kees de Kort

Kees de Kort, geboren op 16 mei 1956 te Weesp is een beursanalist en marcro-analist. Doordeweeks verzorgt Kees de Kort dagelijks commentaar op de beurzen en economie op BNR Nieuwsradio met zijn column 'De Kort door de Bocht'.

Hij studeerde economie aan de Hogeschool van Tilburg. Hij is werkzaam geweest voor Staalbankiers, onderzoeksbureau Financiele Diensten Amsterdam (FDA), De Nieuwe Doelen Effecten en AFS Vermogensbeheer. 

In 2008 werd Kees de Kort gekozen tot de Beursgoeroe van het jaar door het weblog voor beleggers 'Blik op de Beurs'. Hij wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken en geestige mening over de economische ontwikkelingen. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Kees de Kort

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Kees de Kort. Lees de enthousiaste reacties.

Kees de Kort inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kees de Kort.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Kees de Kort via Het Sprekersburo. Wil je Kees de Kort inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Kees de Kort

Het boeken van Kees de Kort is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Kees de Kort heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Kees de Kort plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Kees de Kort.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Kees de Kort helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Kees de Kort de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Kees de Kort aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Kees de Kort te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Kees de Kort het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Kees de Kort spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ad van Wijk

Ad van Wijk

De topman van het jaar 2008 heeft drie wetten over energie waarover hij spreekt tijdens zijn inspirerende lezingen.

Herman den Blijker

Herman den Blijker

Herman den Blijker op uw bijeenkomst met een inspirerende lezing over (culinair) ondernemerschap.

Patryk Wezowski

Patryk Wezowski

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Kees de Kort.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.