Spreker Toon Gerbrands - Foto: (c)

Toon Gerbrands

Toon Gebrands is coach, manager, bestuurder, spreker, schrijver, docent, inspirator en columnist.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Toon Gerbrands?

Spreker Toon Gerbrands - Foto: (c)

Toon Gerbrands inhuren als spreker voor jouw evenement

Toon Gebrands is coach, manager, bestuurder, spreker, schrijver, docent, inspirator en columnist.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Toon Gerbrands?

Prijsindicatie

€ 3.500,- / € 5.000,-
(tarief voor een lezing of presentatie van Toon Gerbrands)

Onderwerpen

Inzetbaarheid

CoachColumnistLezing op maatSpreker presentatie

Verzorgt

LezingenLezingen op maatTrainingenWorkshops

Toon Gerbrands als spreker boeken

Toon Gerbrands is voormalig directeur van voetbalclub AZ en PSV en heeft een heldere visie op presteren. Door zijn jarenlange ervaring als bestuurder gaat hij zich komende tijd inzetten om organisatie opnieuw in te richten.

Meer dan 40 jaar succesvol presteren leidde tot een palmares van 21 grote sportprijzen en de landelijke milieuprijs.

Van zijn hand verschenen 10 boeken waaronder "De prijs van succes", "De lerende winnaar", "De succes crisis" en "Soms is alles wel eens waar".

Zijn stijl kan je omschrijven als: hard & hart, to the point, scherp, gefocust, commitment, volhardend, voorbeeldgedrag, winnende houding, verantwoordelijk en een gamechanger. Als spreker legt hij de nadruk op een goede samenwerking, top performance, coaching, leiderschap 4.0, prestatiecultuur, teambuilding, next level denken, actie-intelligentie, excellent presteren, crisis management, en visie & strategie ontwikkeling.

Naast presentaties is Toon inzetbaar voor workshops, expertmeetings, matersclasses en inspiratiesessies.  Toon Gebrands zal altijd coach blijven en hij zal tijdens zijn lezing helpen met zijn expertise en ervaring om te presteren en te groeien naar een hoger “next” level.

  • Persoonlijk contact met Toon Gerbrands
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Gespreksonderwerpen Toon Gerbrands

Toon Gerbrands verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen

Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Toon Gerbrands kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Toon Gerbrands?

Biografie Toon Gerbrands

Lees meer over Toon Gerbrands

Toon Gerbrands geboren op 31 oktober 1957 in Sneek, is een man die veel successen achter zijn naam heeft staan in meerdere omgevingen, zowel in de topsport als in diverse managementfuncties Hij heeft bewezen, dat zijn aanpak werkt en succesvol is.. Zijn aanpak leidde in alle omgevingen waar hij werkte tot aantoonbare resultaten. Als bondscoach van het Nederlands Heren volleybalteam werd hij Europees kampioen (de enige keer in de geschiedenis) en bereikte hij de Olympische spelen van Sydney.  In zijn periode als bondscoach klom het Nederlands team op tot de eerste plaats op de wereldranglijst en werd het team ook sportploeg van het jaar in Nederland. Als clubcoach  leverde hij een unieke prestatie door de Europacup te winnen. Iets wat in de volleybalsport slechts één club lukte, gedurende het bestaan van de volleybalsport. In Nederland veroverde hij met zijn unieke aanpak en visie 4 landstitels, 2 bekers en 3 supercups.

In de schaatssport gaf hij als directeur leiding aan een succesvolle commerciële ploeg met wereldtitels en Olympische gouden medailles  Naast zijn werkzaamheden in de sport heeft hij ruime ervaring als manager en interim-manager bij diverse werkgevers . Ook hier bleek zijn aanpak succesvol. Onder zijn leiding heeft de gemeente Harderwijk de milieuprijs van Nederland gewonnen. Bij de voetbalclub AZ, speelde hij een prominente rol in de organisatie van deze club. Met een duidelijke visie zijn hier verrassende resultaten geboekt. Met als hoogtepunten het landskampioenschap in het seizoen 2008 - 2009 en de bekerwinst in 2013. Na 12 succesvolle seizoenen bij AZ maakte hij in 2014 de stap naar Eindhoven als algemeen directeur bij de voetbalclub PSV. Ook daar was hij direct succesvol. Nadat hij in 2022 na acht seizoenen stopte als algemeen directeur had PSV drie landstitels, drie supercup en de KNVB-beker gewonnen. Hij nam daar afscheid als erelid van PSV en ereburger van de stad Eindhoven.

Hij speelde ook een belangrijke rol bij de roerige tijd van AZ ten tijde van de curator. Hier toonde hij aan dat het ook mogelijk is om een organisatie vanuit een crisissituatie naar nieuwe successen te leiden en een stabiele organisatie neer te zetten. Een paar jaar later blijkt er weer een solide, professionele en financieel gezonde organisatie te staan. Daar kreeg AZ alom waardering en erkenning voor. Zijn visie en werkwijze heeft hij beschreven in tien  succesvolle boeken: De Lerende Winnaar, De succescrisis & zijn meest recente succesvolle uitgaven: Mijn Stijl en Soms is alles wel eens waar. Deze titels zijn typerend voor zijn werkwijze en zijn visie op presteren. De kunst is om mensen te laten samenwerken en zo uiteindelijk het ultieme doel te behalen: winnen en presteren. Daarnaast is hij vaste columnist bij BNR met een rubriek over  Kortom een zeer veelzijdige man met een brede ervaring op meerdere gebieden. Zijn passie, zijn aanpak en zijn visie staan borg voor een zeer inspirerende lezing met de sport, management, leiderschap, top performance & teambuilding als metaforen.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Toon Gerbrands

Wat onze opdrachtgevers zeggen over lezing of presentatie van Toon Gerbrands. Lees de enthousiaste reacties.

Toon Gerbrands inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Toon Gerbrands.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Toon Gerbrands via Het Sprekersburo. Wil je Toon Gerbrands inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Onze werkwijze

Boeken van Toon Gerbrands werkt heel eenvoudig.

Hoe onze werkwijze en advies in uw voordeel kan werken.

Meer informatie

1. Vind een spreker
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste spreker voor uw evenement of bijeenkomst.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen u binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de spreker een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de spreker en sturen wij u ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door u, aangeleverde gegevens sturen wij u de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging zendt Het Sprekersburo u een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend aan ons retour gestuurd moet worden.

Vergelijkbare sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook voor u interessant is:

Spreker Toon Gerbrands boeken voor jouw bijeenkomst?

Wil je Toon Gerbrands inzetten voor jouw volgende bijeenkomst of evenement? Wil je meer informatie over de prijs? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact met ons op. Vul dan het boekingsformulier in en wij nemen contact met je op.

Waarom Het Sprekersburo?

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Staat uw gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vindt u een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 dag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte met de scherpste prijs op maat.

Doeltreffende en inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.