Spreker Peter Lute / Foto: Typhoon Pressroom | (c) Alll rights reserved

Peter Lute

Peter Lute is ambitieus, ondernemend en gefocused op zijn zaak en haar uitstraling. Van de smaakbeleving tot aan de aankleding, alles klopt bij LUTE.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Peter Lute te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Peter Lute boeken als spreker

  • Jury van MasterChef Holland
  • Auteur van het boek 'De Kracht van Kruiden'
  • Eigenaar LUTE restaurant
  • Eigenaar Kruidenfabriek by LUTE
  • Masterchef
Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Peter Lute

Peter Lute verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Peter Lute kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Peter Lute

Lees meer over Spreker Peter Lute

In de keuken van Masterchef Peter Lute staat beleving van alle zintuigen centraal. De filosofie in het door Marcel Wanders ingerichte populaire toprestaurant is duidelijk: plezier beleven aan koken en eten. Koken is immers veel meer dan het strikt naleven van instructies. “Luister naar je pannetjes,” zo luidt het adagium van deze sympathieke chef. Het laten slagen van een mooie cuisson, een goede crème brûlée of fijne saus behelst meer dan keukenlogistiek zoals klokkijken en temperatuur instellen. Koken volgens Lute is de fase tussen datgene wat de natuur heeft voortgebracht en hoe wij dat consumeren, waarbij de natuurlijke harmonie zoveel mogelijk bewaard moet blijven. Het is zoeken naar de beste balans tussen de oorsprong en het volmaakte gerecht. Daarom is een gerecht, hoe smaakvol ook, in feite nooit af. 

Ook presenteerde Peter op Net5 de internationale succesformule Masterchef, organiseert hij events in LUTE Restaurant en op de LUTE boot. Bovendien geeft Peter kookworkshops en is hij werkzaam als culinair consultant. In 2011 verscheen zijn nieuwe boek: LUTE 2. 

Peter Lute wil geïnspireerd worden, maar inspireert bovenal ook anderen tot meer creativiteit, zowel binnen als buiten de keuken. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Peter Lute

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Peter Lute. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Peter Lute inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Peter Lute.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Peter Lute via Het Sprekersburo. Wil je Peter Lute inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Peter Lute

Het boeken van Peter Lute is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Peter Lute heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Lute plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Peter Lute.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Peter Lute helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Peter Lute de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Peter Lute aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Peter Lute te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Peter Lute het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Peter Lute is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Peter Lute spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Youri Mulder

Youri Mulder

Joop Alberda

Joop Alberda

Als sportbestuurder werd hij bekend vanwege zijn successen als volleybalcoach en directeur bij NOC*NSF.

Lida van Doorn

Lida van Doorn

Haar inspirerende visie, voorbeelden en tips over persoonlijke uitstraling zijn perfect voor presentaties en workshops.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Peter Lute.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.