Rogier van Kralingen boeken als spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Rogier van Kralingen

Zijn lezingen gaan over de belangrijkste lessen van storytelling.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Masterclasses

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Rogier van Kralingen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Rogier van Kralingen boeken als spreker

Schrijver, muzikant en spreker.

Rogier van Kralingen is een gepassioneerde verhalenverteller, schrijver, muzikant en spreker. Zijn missie als spreker is om mensen te inspireren betere storytellers te worden.

Rogier deelt zijn verhalen al sinds zijn jeugd in diverse mediavormen, voor zowel het bedrijfsleven als de publieke en culturele sector. Als oprichter van het boutique productiebedrijf The Whole Story, creëert hij films, interviews, artikelen, presentaties, boeken, documentaires en muziek. Daarnaast is hij communicatiewetenschapper, een veelgelezen marketingblogger, gepubliceerd in toonaangevende dagbladen en heeft hij les gehad van scriptgoeroe Robert McKee. Rogier is meerdere keren genomineerd en heeft de PIM-Literatuurprijs als redacteur gewonnen.

In zijn lezingen deelt Rogier cruciale lessen over het opbouwen van een verhaal en hoe je zelf een betere verhalenverteller kunt worden. Tijdens zijn masterclass gaan we dieper in op de belangrijkste storytelling elementen om een krachtig verhaal te creëren. We starten met de huidige context van onze samenleving en hoe onze storytelling vaardigheden bijdragen aan succes in deze complexe wereld.

Door praktische oefeningen leer je wat het betekent om een sterke storyteller te zijn. Je verkent ook het belang van positionering en framing, en ontdekken talloze tips & tricks om ervoor te zorgen dat jouw verhaal blijft hangen bij je publiek. We begrijpen hoe emoties werken, waar en hoe je mensen kunt raken, en met de nodige humor leren we welke valkuilen vermeden moeten worden. Daarnaast behandelen je de opmaak en verspreiding van verhalen via verschillende media, zodat je na de masterclass een duidelijk beeld hebt van hoe je jouw kersverse verhaal effectief kunt verspreiden.

Rogier staat bekend als een geboren en empathische spreker, met topwaarderingen en indrukwekkende prestaties bij instellingen zoals de Johan Cruyff Academy, AOG School of Management, SCAD USA, Erasmus, Designyatra Mumbai, NIMA en Nyenrode. Met veel humor en zelfspot betrekt hij zijn publiek, waardoor we gezamenlijk betere verhalenvertellers worden. Rogier van Kralingen boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Rogier van Kralingen

Rogier van Kralingen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Rogier van Kralingen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Rogier van Kralingen

Lees meer over Spreker Rogier van Kralingen


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Rogier van Kralingen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Rogier van Kralingen. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Rogier van Kralingen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Rogier van Kralingen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Rogier van Kralingen via Het Sprekersburo. Wil je Rogier van Kralingen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Rogier van Kralingen

Het boeken van Rogier van Kralingen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Rogier van Kralingen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Rogier van Kralingen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Rogier van Kralingen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Rogier van Kralingen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Rogier van Kralingen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Rogier van Kralingen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Rogier van Kralingen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Rogier van Kralingen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Rogier van Kralingen is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Rogier van Kralingen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jan Kuipers

Jan Kuipers

Jan Kuipers is een veel gevraagd spreker op gebied van leiderschap, effectiviteit en het behalen van doelstellingen.

Lucia Rijker

Lucia Rijker

Voormalig kickbokser en tegenwoordig coach en spreker over het ontdekken van doelen en echte waarden.

Hennie van der Most

Hennie van der Most

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Rogier van Kralingen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.