Thijs Leenman boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Thijs Leenman

Zijn lezingen gaan over leiderschap, gedragsverandering en verandermanagement.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Thijs Leenman te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Thijs Leenman boeken als spreker

Organisatiepsycholoog, auteur en spreker

Drs. Thijs Leenman is organisatiepsycholoog en communicatiekundige. Hij begeleidt organisaties bij leiderschaps- en verandervraagstukken als spreker, adviseur en trainer. Thijs doceert aan diverse businessschools. Onlangs schreef hij het boek Verandergedrag - hoe je gedragsverandering interactief stimuleert. 

Thijs is een bevlogen spreker. Hij spreekt graag over thema's zoals de psychologie van leiderschap en verandering en complexe samenwerkingsvraagstukken.

De lezingen die Thijs verzorgt zijn buitengewoon interactief. Hij combineert stevige kennis uit gedegen onderzoek met een aantrekkelijke vorm. Thijs vertaalt psychologische inzichten naar de werkvloer op zo’n manier dat je hier morgen direct mee aan de slag kunt.

Thijs Leenman deelt zijn expertise met enthousiasme in zijn advieswerk, schrijfwerk en tijdens zijn lezingen. Thijs Leenman is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Thijs Leenman

Thijs Leenman verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Thijs Leenman kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Thijs Leenman?

De psychologie van verandering Vergroot je invloed als leider Hoe krijg je anderen mee in verandering? Complexe samenwerkingsvraagstukken

Thijs Leenman op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Thijs Leenman? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Thijs Leenman over Verandergedrag

Biografie Thijs Leenman

Lees meer over Spreker Thijs Leenman


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Thijs Leenman

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Thijs Leenman. Lees de enthousiaste reacties.

Thijs Leenman inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Thijs Leenman.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Thijs Leenman via Het Sprekersburo. Wil je Thijs Leenman inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Thijs Leenman

Het boeken van Thijs Leenman is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Thijs Leenman heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Thijs Leenman plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Thijs Leenman.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Thijs Leenman helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Thijs Leenman de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Thijs Leenman aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Thijs Leenman te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Thijs Leenman het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Thijs Leenman is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Thijs Leenman spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Thijs Leenman! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Danielle Braun

Danielle Braun

Als corporate antropoloog spreekt Danielle over organisatiecultuur, verandering en leiderschap.

Ayca Szapora

Ayca Szapora

Ayca Szapora is een gepassioneerd spreker op gebied van wetenschap, brein, gedrag, communicatie en verandering.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Thijs Leenman.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.