Spreker Youri Mulder - Foto: (c) Youri Mulder

Youri Mulder

Bij het boeken van deze spreker, ziet u een dialoog tussen Koert Westerman en Youri tijdens een interactieve presentatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Youri Mulder te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Youri Mulder boeken als spreker

Voormalig betaald voetballer en voetbalanalist Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Youri Mulder

Youri Mulder verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Youri Mulder kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Youri Mulder

Lees meer over Spreker Youri Mulder

Youri Mulder, geboren op 23 maart 1969 te Brussel, is een voormalig betaald voetballer en regelmatig te zien op televisie als voetbalanalist.

Youri Mulder heeft een fraaie sportcarrière gehad met veel succes bij FC Twente, het Duitse Schalke 04 en het Nederlands elftal.

Supporters konden zich met hem identificeren: de altijd knokkende Mulder met het juiste ‘Torinstinct’. Tegenwoordig is hij assistent-trainer bij Schalke 04 en voetbalanalyticus bij de NOS. In zijn presentaties in interviewvorm brengt Mulder middels achtergrondverhalen, verleden en heden van de topsport tot leven: Het omgaan met tegenslagen, druk en spanningen, cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland, hoe het is om al op zeer jeugdige leeftijd financieel onafhankelijk te zijn, de rol van de ‘buitenlandse’ speler in het Nederlands elftal en de actualiteiten in de sportwereld. 

Koert Westerman gaat in een interactieve presentatie de dialoog aan met Youri Mulder. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Youri Mulder

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Youri Mulder. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Youri Mulder inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Youri Mulder.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Youri Mulder via Het Sprekersburo. Wil je Youri Mulder inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Youri Mulder

Het boeken van Youri Mulder is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Youri Mulder heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Youri Mulder plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Youri Mulder.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Youri Mulder helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Youri Mulder de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Youri Mulder aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Youri Mulder te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Youri Mulder het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Youri Mulder is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Youri Mulder spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Henriëtte Prast

Henriëtte Prast

Hoogleraar aan Tilburg University, Eerste Kamerlid en inspirerende spreker op gebied van gedragseconomie toegepast op duurzaamheid.

Ronald van Zetten

Ronald van Zetten

Vincent Icke

Vincent Icke

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Youri Mulder.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.