Meest geboekte trendwatchers en futuristen

Lees er alles over in onze blog!

Meest geboekte trendwatchers en futuristen 2020-08-18    

Als je informatie over morgen had, zou je dan vandaag beter kunnen werken? Natuurlijk zou je dat doen. Maar wie weet wat de toekomst brengt? De sprekers van Het Sprekersburo doen dat.

Of het nu gaat om de maatschappij, werken, ondernemen, duurzaamheid, circulariteit, technologie of innovatie, trendwatchers en futuristen van Het Sprekersburo weten wat er in jouw branche trending is. Ze helpen jouw bedrijf of organisatie voor te bereiden op de -drastische- veranderingen van morgen, omdat zij degenen zijn die vandaag de toekomst voorspelen. Als jij klaar wilt zijn voor de inzichten, uitdagingen en kansen van morgen, overweeg dan één van deze trendwatchers te boeken voor je volgende evenement.

Op zoek naar een trendwachter voor je volgende evenement en geen tijd op te lezen?

Ontdek de top 10: van meest geboekte trendwatchers en futuristen in Nederland

  1. Richard van Hooijdonk
  2. Adjiedj Bakas
  3. Herman Konings
  4. Ruud Veltenaar
  5. Stefaan Vandist
  6. Menno Lanting
  7. Steven van Belleghem
  8. Igor Beuker
  9. Vincent Everts
  10. Tony Bosma

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk is een expert  op het gebied van de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Dagelijks onderzoekt hij met zijn internationale researchteam trends op het gebied van augmented reality, kunstmatige intelligentie, 3D en 4D printing, biotech, nanotech, blockchain en robots. Zijn laatste boek “De Wereld van Morgen” is inmiddels een bestseller.

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas is een vooraanstaand internationaal trendwatcher, futurist en bestsellerauteur van ‘Megatrends Nederland’. Zijn lezingen zijn provocerend, positief en altijd met de nodige humor. Inhoudelijk gaat hij in op de nieuwste trends op het gebied van arbeidsmarkt, economie, technologie, food, zorg en openbaar bestuur.

Herman Konings

Herman Konings is een trendanalist, consumentenpsycholoog, auteur en directeur van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt. Herman’s lezingen richten zich op trendverschuivingen en toekomstverwachtingen. “Om de consument van morgen te kennen, stap je uit de cirkel van het veelgeroemde 360 graden denken” aldus Herman Konings.

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is filosoof en internationaal trendwatcher. Tijdens zijn lezingen spreekt Ruud over megatrends, mondiale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor onze welvaart en welzijn.

Stefaan Vandist

Stefaan Vandist is door zijn kijk op het grotere geheel en out-of-the-box denken een inspirerende trendwatcher. Hij spreekt veelal over retail, duurzaamheid, trends en tal van innovatiemogelijkheden. Hij begeleidt organisaties rond toekomstonderzoek, trends, strategie en innovatie. Tot zijn klanten behoren Volvo Cars, Gamma, Triodos Bank. Laat je eens verrassen door de inzichten van trendwatcher Stefaan Vandist.

Menno Lanting

Menno Lanting is innovatie en disruptie expert. Tijdens zijn inspirerende lezingen geeft Menno inzicht op de impact van gebeurtenissen en veranderingen op technologie, innovatie en digitale transformaties in organisaties. En spreekt Menno over effecten van de coronacrisis op innovatie en transformatie. Eén van zijn bestsellers is het managementboek ‘Olietankers en speedboten’.

Steven van Belleghem

 

Interesse in een trendwachter voor jouw volgende bijeenkomst?

Zoek je een interessante spreker voor jouw volgende bijeenkomst? Dan ben je bij Het Sprekersburo aan het juiste adres. Een trendwatcher kan een intressante lezing verzorgen voor jouw bedrijf. Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit? Wat is de toekomst voor jouw sector? Wat is de nieuwe realiteit na COVID19? Allemaal vragen waar een trendwachter antwoord op geeft tijdens zijn lezing. Hulp nodig? We voorzien je graag van de juiste spreker. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0321 - 317 121.

Deel deze blog: