Vrouwen dapper genoeg om de wereld te veranderen!

Lees er alles over in onze blog!

Vrouwen dapper genoeg om de wereld te veranderen!    

Vrouwen dapper genoeg om de wereld te veranderen!

Krachtige vrouwen: vrouwelijke motivatie sprekers

Geweldige inspirerende vrouwelijke sprekers met een sprankelende lezingen

Tijdens Internationale Vrouwendag maakte Minister Van Engelshoven van Emancipatie bekend dat er in het bedrijfsleven nog steeds te weinig vrouwen aan de top zijn. Wij zien dat ook in het verschil in vrouwelijke sprekers. In ons bestand is het aanbod van vrouwen ongeveer 25%, tegenover 75% mannelijke sprekers. Wat de oorzaak hiervan is, is niet geheel duidelijk. We zien toch vandaag de dag dat steeds meer vrouwen een belangrijke rol vervullen op invloedrijke posities in bijvoorbeeld een raad van bestuur (commissaris), ziekenhuizen, bedrijfsleven en in de politiek.

Maar wij hebben zeker een groot aanbod aan inspirerende vrouwelijke sprekers. Of het nu een jongedame is, die op 18-jarige leeftijd haar eigen supermarkt startte of een vrouwelijke topmanager die in het buitenland een media-imperium heeft opgebouwd. Ons bestand met vrouwelijke motiverende sprekers zit vol met bekende rolmodellen, iconen en goeroes die verschillende wegen hebben bewandeld op de vakgebieden van business, gezondheid, politiek, onderwijs of sport. Het zijn succesvolle en deskundige ondernemers, CEO's, (Olympische) atleten, sporters en wetenschappers. En of ze nu bekend zijn of niet, ze hebben allemaal een bijzonder mooi, informerend en inspirerend verhaal te delen.

Met trots presenteren wij dan ook een aantal vrouwelijke sprekers, die niet mogen ontbreken tijdens uw bijeenkomst:

1. Annemarie van Gaal

Ze is een topondernemer die in Rusland een media-imperium opbouwde. Als succesvol zakenvrouw weet Annemarie van Gaal haar publiek te boeien en inspireren. Ze staat daarom ook bekend als een bevlogen spreker op het gebied van ondernemen en ondernemerschap.

Vrouwelijke spreker Helga van Leur

Annemarie van Gaal tijdens het congres 'Week van de Ondernemer'.

2. Bernice Notenboom

Ze is bekend als klimaatjournaliste. Voor haar expeditie gaat ze naar koude oorden om het veranderende klimaat een gezicht te geven. Bernice Notenboom spreekt over haar ervaringen als poolreizigster en over de lessen die we van de Noordpool kunnen leren. En dit zijn prachtige metaforen voor het bedrijfsleven. Haar lezingen worden gekenmerkt door een vrouwelijk visie met een spectaculaire multimedia-presentatie.

3. Pacelle van Goethem

Ze schreef het boek 'IJs verkopen aan Eskimos' over de psychologie van het overtuigen en ontspanning (en de samenhang daartussen). Pacelle deed onderzoek aan de Radboud Universiteit naar stem, invloed en overtuigen. Mede hierdoor is zij de meest gevraagde spreker en coach op het gebied van zichtbaar- en onzichtbaar overtuigen. Een lezing door Pacelle van Goethem is altijd een doorslaand succes.

4. Helga van Leur

Jarenlang was Helga van Leur te zien op televisie, waar ze het weer presenteerde bij RTL Nieuws. Tegenwoordig is ze een veelgevraagd spreker op het gebied van weer, klimaat en duurzaamheid. Het klimaat verandert en dat heeft ook gevolgen voor organisaties en bedrijven. Ze spreekt over hoe u als ondernemer kunt veranderen en anticiperen. Tijdens haar lezing legt ze uit hoe u kansen kunt benutten en snelle besparingen kunt realiseren. Niet ondanks het klimaat, maar juist dankzij het klimaat.

Vrouwelijke spreker Helga van Leur

Helga van Leur spreekt tijdens 'Week van de Ondernemer'.

5. Maria Genova

Ze is onderzoeksjournalist, schrijfster, auteur van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker” en één van de meest gevraagde experts op het gebied van informatiebeveiliging, identiteitsfraude en privacy. Tijdens haar lezingen spreekt Maria Genova over alle actualiteiten rondom cybersecurity en identiteitsfraude.

6. Marit Bouwmeester

Deze professionele zeilster behaalde Olympisch zilver in 2012, Olympisch goud in 2016 en is meervoudig wereldkampioen. Tijdens haar lezing vertelt Marit Bouwmeester over haar weg naar Goud in Rio. Een inspirerende lezing over hoe ze als zeilster out-of-the-box moet denken en hoe ze iedere dag nog beter wil zijn dan gisteren.

Vrouwelijke spreker inhuren

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze geweldige vrouwen. Wij hebben hét platform met sprekers, die voor u een prachtige lezing of presentatie kunnen verzorgen.

Uitbreiding van ons aanbod vrouwelijke sprekers

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere vrouwelijke sprekers om ons aanbod uit te breiden. Heeft u als spreker een bijzonder verhaal, kunt u als spreker uw publiek inspireren?  Kortom, bent u de vrouwelijke spreker die wij zoeken? Neem contact op met Het Sprekersburo en wellicht staat u binnenkort tussen ons uitgebreide aanbod van inspirerende sprekers.

Deel deze blog: