Annic van Wonderen

Annic is eigenaresse van Annicvw.com en spreker. Ze organiseert maandelijks masterclasses over ondernemen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Annic van Wonderen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Annic van Wonderen boeken als spreker

 • Ondernemer en eigenaresse van Annicvw.com
 • Presentatrice bij o.a. Editie NL, RTL Boulevard en Koffietijd
 • Eigen real life soap bij RTL 'De Wonderen Wereld van Annic'
 • Auteur van 'Masterclass Ondernemen'
 • Columnist voor o.a. 'Marie Claire', 'Crazia' en 'Cosmopolitan'

Zij is eigenaresse van het online kanaal Annicvw.com en freelance stylist voor verschillende tijdschriften.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Annic van Wonderen

Annic van Wonderen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Annic van Wonderen kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • I Love fashion news
 • Mini masteclass ondernemen
 • (Online Influencer) Marketing
 • Social Media
 • YouTube & Vloggen

Lezing 'I Love Fashion News'

In deze lezing vertelt Annic het verhaal over hoe ze haar website I Love Fashion News.com liet uitgroeien tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand en laat zien hoe zij als eerste jonge ondernemer in Nederland een grote contentwebsite wist neer te zetten in de modebranche. Ze inspireert dankzij haar persoonlijke success story; iemand die op jonge leeftijd zonder start kapitaal en studie een succesvol bedrijf wist neer te zetten en volledig voor haar droom is gegaan. 

Lezing 'Mini Masterclass Ondernemen'

Tijdens deze verkorte versie van haar bekende Masterclasses Ondernemen deelt Annic de highlights uit de originele Masterclass. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal komen onderwerpen als social media, financiën, netwerken, marketing, pr en haar gouden tips aan bod. Na deze lezing gaat de bezoeker naar huis met een enorme inspiratieboost én concrete tips en tricks die elke ambitieuze werknemer, student en ondernemer direct kan toepassen.

Lezing '(Online Influencer) Marketing'

In deze lezing vertelt Annic het verhaal over hoe ze haar website I Love Fashion News.com liet uitgroeien tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand en laat zien hoe zij als eerste jonge ondernemer in Nederland een grote contentwebsite wist neer te zetten in de modebranche d.m.v. pr en marketing acties. Daarnaast laat ze zien hoe ze pr en marketing op dit moment toe past op haar nieuwe website Annicvw.com d.m.v. online influencer marketing en campagnes. Tijdens haar verhaal deelt ze campagnes en concrete cijfers van acties die ze in het verleden heeft gedaan. 

Lezing 'Social Media'

Social media verandert razend snel en hoe pas je dit nou goed toe in jouw bedrijf? Welk kanaal gebruik je juist wel of niet? En wat zijn de trends van dit moment? Annic geeft tijdens deze lezing antwoord op deze vragen en deelt verschillende tips en tricks rondom de populairste social media kanalen. 

Lezing 'YouTube & Vloggen'

YouTube is booming. YouTubers en vloggers schieten als paddenstoelen uit de grond. Annic is sinds 2015 ook actief als YouTuber en vlogger op haar persoonlijke YouTube kanaal. Met deze ervaring weet ze precies wat de trends zijn, hoe je een kanaal kan laten groeien en wat de do's and don'ts zijn.

Biografie Annic van Wonderen

Lees meer over Annic van Wonderen

Annic van Wonderen (Alkmaar, 3 februari 1983) is ondernemer, fashion en online expert en directeur en eigenaar van haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy.

Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma's als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor diverse commercials. I Love Fashion News werd in 2009 opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annicvw.com en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart.

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze (online) ondernemingen en ondernemers adviseert en coacht. Maar Annic is ook spreker. Ze organiseert maandelijks masterclasses over ondernemen en ze geeft lezingen en workshops door het hele land bij bedrijven en organisaties.

Daarnaast heeft Annic een maandelijkse een column in het blad Marie Claire waarin ze haar carrièretips deelt.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Annic van Wonderen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Annic van Wonderen. Lees de enthousiaste reacties.

Tijdens de Dag van de ZZP'er 2016 gaf Annic een zeer inspirerende keynote over succesvol ondernemen voor een zaal vol met freelancers, interim professionals en (z)zp'ers. De meer dan duizend bezoekers van deze dag beoordeelden Annic als een van de beste sprekers! Als organisator is het ook heel fijn om met Annic te werken, gezien haar goede voorbereiding, het op tijd aanleveren van de presentatie en haar ervaring met dit soort opdrachten.

Dag van de ZZP'er

Annic maakt van iedere masterclass een feestje met haar enthousiasme en daar zijn we bij Style School ByDanie dol op. Onze cursisten gaan altijd met een big smile en hoge dosis motivatie naar huis en kunnen niet wachten de ondernemer in zichzelf te ontdekken. In een woord: inspirerend!

Style School ByDanie

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Annic van Wonderen:

 • Starters Succes
 • Isendoorn College
 • ING Bank
 • Nationale Nederlanden

 

 • iProspect
 • Douwe Egberts
 • Bibliotheek Rotterdam
 • Koenen en Co

Beoordelingen

Lezingen van Annic van Wonderen

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Annic van Wonderen gemiddeld met een 8.0 / 10 (2 beoordelingen).

Annic van Wonderen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Annic van Wonderen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Annic van Wonderen via Het Sprekersburo. Wil je Annic van Wonderen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Annic van Wonderen

Het boeken van Annic van Wonderen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Annic van Wonderen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Annic van Wonderen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Annic van Wonderen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Annic van Wonderen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Annic van Wonderen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Annic van Wonderen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Annic van Wonderen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Annic van Wonderen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Annic van Wonderen is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Annic van Wonderen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Hans Kraay jr.

Hans Kraay jr.

Marco Verhoef

Marco Verhoef

Naast zijn werk bij de NOS als meteoroloog en presentator verzorgt Marco lezingen en presentaties over het weer en het klimaat.

Andrea Wiegman

Andrea Wiegman

Andrea Wiegman is spreker en mede-oprichter van het trend(watch)platform Second Sight.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Annic van Wonderen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.