Arnoud Boot

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Om Arnoud Boot te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Arnoud Boot boeken als spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Arnoud Boot

Arnoud Boot verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Arnoud Boot kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Arnoud Boot

Lees meer over Spreker Arnoud Boot

Arnoud Boot is hoogleraar Corporate Finance en Financiële Markten aan de Universiteit van Amsterdam en lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie voor Wetenschappen (KNAW). Hij is voorzitter van de European Finance Association (EFA), raadslid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en voorzitter van het Sustainable Finance Lab (SFL). Daarvoor was hij Kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER) en voorzitter van de Bankraad (DNB). Eerder was hij verbonden aan de Kellogg Graduate School of Management van Northwestern University in Chicago, en gedurende 2000-2001 partner bij McKinsey & Co.

Naast zijn wetenschappelijk werk heeft professor Boot de afgelopen jaren geadviseerd over onder andere corporate governance- en eigendomsvraagstukken, wet- en regelgeving voor de financiële sector, de publiek/private afbakening, de financiële structuur van ondernemingen, pensioenen en macroeconomische vraagstukken. Voor deze vraagstukken heeft hij ook het Amsterdam Center for Corporate Finance opgericht, een denktank met als doel de bevordering van de interactie tussen theorie en praktijk.

Professor Boot ontving in 2011 voor zijn wetenschappelijk werk de Pierson Penning, en is sinds 2014 erelid van de Koninklijke Vereniging voor de Staathuishoudkunde (KVS). Hij is Research Fellow van het Center for Economic Policy Research (CEPR) in London, en heeft verschillende verbintenissen met buitenlandse universiteiten. Zo was hij ‘Bertil Danielsson Visiting Professor’ aan de Stockholm School of Economics in Zweden, en Olin Fellow aan Cornell University in de Verenigde Staten. Ook heeft hij een honorary visiting professorship aan de Universiteit van Ljubljana in Slovenië. Hij doceert in verscheidene MBA- en Executive Education-programma’s, en publiceert in prominente academische tijdschriften zoals de Journal of Finance, American Economic Review, Economic Journal, Review of Financial Studies, Journal of Financial Intermediation en Management Science. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Arnoud Boot

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Arnoud Boot. Lees de enthousiaste reacties.

Arnoud Boot inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arnoud Boot.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Arnoud Boot via Het Sprekersburo. Wil je Arnoud Boot inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arnoud Boot

Het boeken van Arnoud Boot is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arnoud Boot heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arnoud Boot plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Arnoud Boot.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arnoud Boot helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arnoud Boot de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Arnoud Boot aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arnoud Boot te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Arnoud Boot het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Arnoud Boot is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Arnoud Boot spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst

Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn

Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Carin Frijters

Carin Frijters

Carin Frijters is expert op gebied van retail en spreekt over onderwerpen als digitale disruption, branding, merkbeleving en retail.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arnoud Boot.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.