Errol van Engelen boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Errol van Engelen

Zijn lezingen gaan over onderwerpen als transformation planning, digitalisering en emerging technologies.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Errol van Engelen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Errol van Engelen boeken als spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Errol van Engelen

Errol van Engelen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Errol van Engelen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Errol van Engelen?

Errol heeft Digital Transformation Planning (DTP) ontwikkeld, een integratie van twee bestaande en succesvolle methoden. Naast strategie tot operatie. In zijn boek “New World Technologies: 2020 and Beyond” beschreef hij de DTP-methode tot in detail, inclusief use cases.

Digitale transformatie wordt steeds complexer. De DTP-methode biedt mogelijkheden om Digitale Transformatieprojecten effectief uit te voeren. Errol geeft lezingen over de volgende onderwerpen: Digitale Transformatie, Content Marketing, Social Media, Marketing Automation, Big Data & Business Intelligence, Industrie 4.0 & Smart Manufacturing.

De vele technologische doorbraken maken het voor het management steeds moeilijker om state-of-the-art technologie te volgen, waarde te beoordelen en een strategie te ontwikkelen. Errol geeft lezingen over Emerging Technologies met een enorm business impact, zoals: Artificial Intelligence, Augmented & Virtual Reality, Blockchain & Internet of Things, Drones & Robotics, 3D Printing.

Biografie Errol van Engelen

Lees meer over Errol van Engelen

Errol van Engelen is auteur, spreker en adviseur. Hij is gespecialiseerd in Transformation Planning, Digitalisering en Emerging Technologies. Errol is beschikbaar als webinar- of gastspreker, podcaster of workshopleider.

Errol begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en studeerde naast een fulltime baan in de avonduren Marketing Management en Bedrijfskunde. Na zijn studie is hij doorgestroomd naar commerciële functies, zoals: Business Development (strategisch) en Sales Management (operationeel). Sinds 2001 werkt hij zelfstandig, met een focus op Transformation Planning, Digitalisering en Emerging Technologies.

Errol heeft een methode ontwikkeld (Digital Transformation Planning, DTP) die een integratie is van twee bestaande en bekende methodes. De methode dient om blauwdrukken voor Digitale Transformatie te ontwikkelen en digitaliseringsprojecten succesvol uit te voeren. De methode is geschikt voor allerlei digitaliseringsprojecten.

In juli 2020 publiceerde Errol zijn laatste managementboek "Emerging Technologies: Blockchain of Intelligent Things to Boost Revenues". In januari 2019 publiceerde hij een managementboek "New World Technologies: 2020 and Beyond". Errol werkt nu aan zijn volgende managementboek “New Digital Business Models for Post Pandemic Markets”.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Errol van Engelen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Errol van Engelen. Lees de enthousiaste reacties.

Errol van Engelen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Errol van Engelen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Errol van Engelen via Het Sprekersburo. Wil je Errol van Engelen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Errol van Engelen

Het boeken van Errol van Engelen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Errol van Engelen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Errol van Engelen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Errol van Engelen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Errol van Engelen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Errol van Engelen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Errol van Engelen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Errol van Engelen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Errol van Engelen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Errol van Engelen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden

Als spreker vertelt hij gepassioneerd over zijn sportcarrière. Ambitie, doelen, geluk, doorzetten en samenwerken komen allemaal aan bod.

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen spreekt over thema's als privacy, integriteit, verandering, beïnvloeding en doet dat in combinatie met illusionisme en cabaret.

Froukje de Both

Froukje de Both

TV-presentatrice Froukje de Both spreekt over onderwerpen als zelfvertrouwen, perfectionisme en vrouwelijk leiderschap.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Eroll van Engelen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.