Spreker Ferry Zandvliet - Foto: (c) All rights reserved

Ferry Zandvliet

Zijn lezing gaat over de meest verschrikkelijke gebeurtenis in zijn leven wat hem uiteindelijk een veel gelukkiger mens heeft gemaakt.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Ferry Zandvliet?

Spreker Ferry Zandvliet - Foto: (c) All rights reserved

Ferry Zandvliet inhuren als spreker voor jouw evenement

Zijn lezing gaat over de meest verschrikkelijke gebeurtenis in zijn leven wat hem uiteindelijk een veel gelukkiger mens heeft gemaakt.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Ferry Zandvliet?

Prijsindicatie


(tarief voor een lezing of presentatie van Ferry Zandvliet)

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Ferry Zandvliet als spreker boeken

Op vrijdag 13 november 2015 bezoekt Ferry Zandvliet samen met zijn vrienden een concert in Le Bataclan in Parijs. Nietsvermoedend dat deze avond zijn leven totaal op zijn kop zou zetten. Gelukkig ontsnapte Ferry samen met zijn vrienden tenauwernood aan de terreuraanslag in Parijs.

Uiteindelijk weet hij deze onwerkelijke gebeurtenis, het leven met angst, het loslaten van boosheid en de wil om het leven op een positieve manier terug te pakken en om te zetten. Vreemd genoeg maakt het hem een gelukkiger mens. Als spreker deelt hij zijn ervaring en dit helpt hem om zijn trauma te verwerken. Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker met een bijzonder inspirerende lezing.

Als spreker vertelt Ferry over overleven en verrijking en laat hij het publiek zien hoe je uit iets negatiefs ook iets positiefs kunt halen. Een lezing over hoe je als mens gelukkiger kunt worden na een grote tegenslag. Hij weet als spreker te inspireren en positiviteit uit te stralen.

 

  • Persoonlijk contact met Ferry Zandvliet
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Gespreksonderwerpen Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen

Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Heeft u behoefte aan een specifieke lezing? Ferry Zandvliet kan ook een lezing op maat verzorgen.

Ferry Zandvliet op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Ferry Zandvliet

Wil je een impressie krijgen van de lezingen van spreker Ferry Zandvliet bekijk dan hiernaast de video.

Een dag uit het leven van Ferry Zandvliet (2018)

Een dag uit het leven van Ferry Zandvliet (2018)

Ferry vertelt met zijn drie vrienden over de verschikkelijke avond in de Bataclan

Biografie Ferry Zandvliet

Lees meer over Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet, geboren op 20 september 1978 te Den Haag, is fysiotherapeut, levensgenieter en een inspirerende spreker.

Deze eigenwijze tiener had weinig met school waardoor hij moeite had om de MAVO af te maken. Toch haalde hij uiteindelijk zijn diploma en stroomde door naar de MBO-opleiding horeca. Iets wat voor Ferry voelde of het in zijn bloed zat en zo ging hij werken in verschillende hotels en restaurants in Rotterdam. Na zijn vele omzwervingen binnen de horeca besloot hij om in 2003 de schoolbanken weer in te gaan.

Hij vervolgde zijn opleiding en begon aan de Hogere Hoteschool. Tijdens zijn opleiding ging hij op stage binnen de horeca in Johannesburg (Zuid Afrika) en Yucatan in Mexico. Een levenservaring die niemand hem meer afneemt. Tijdens deze opleiding kon hij zijn beide passies, de horeca en het reizen op een goede manier met elkaar combineren.

Na zijn studie ging Ferry weer aan de slag in de horeca en ging aan het werk bij de verschillende gelegenheden in Rotterdam. Ondanks zijn grote passie voor de horeca heeft hij ook nog enkele uitstapjes gedaan buiten de horeca. Zo heeft hij gewerkt als personal trainer en fitnesscoach, artiestenbegeleider, bedrijfsleider, werkzaamheden in het theater en, zijn grootste carrieremove, in het vertalen van tekenfilms.

Fysiotherapie als volgende stap in zijn carriere

Na een complexe enkelbreuk kreeg hij helaas het advies te stoppen met zijn werk in de horeca. Door deze enkelbreuk en zijn revalidatie werd zijn interesse gewekt in het vak fysiotherapie. Een vakgebied waarvoor hij, door zijn horecawerkzaamheden, al veel sociale vaardigheden had opgedaan.

Op 35jarige leeftijd stapte Ferry terug de schoolbanken in om een studie fysiotherapie te volgen.

Zeker niet de makkelijkste route vanwege zijn enkelblessure. Maar juist hierdoor wist hij zeker dat hij eindelijk zijn roeping gevonden had. En eigenlijk werd dit gevoel door het overleven van de aanslag in de Bataclan alleen nog maar meer bevestigd; hij volgt zijn hart!

Op vrijdag 13 november 2015 stond Ferry Zandvliet nietsvermoedend met zijn vrienden te genieten van een concert in de Parijse concertzaal Le Bataclan, toen plots drie terroristen het vuur openden op het publiek. Een waar bloedbad waar 89 mensen om het leven kwamen. Gelukkig overleefden Ferry en zijn vrienden deze terroristische aanslag. Ferry heeft deze dramatische ervaring toch weten om te buigen tot iets positiefs. En daar vertelt hij graag over!

Ferry Zandvliet inhuren voor een unieke lezing

Ferry is een bevlogen spreker, met een unieke lezing waarmee hij zijn publiek weet te boeien. Een lezing van Ferry is toegankelijk, leerzaam en inspirerend. Hij praat gepassioneerd over alle aspecten rond de gebeurtenis en gevoelens tijdens het moment van de aanslag in Parijs en vertelt hoe hij dit heeft kunnen vertalen naar een positieve kijk op het leven. Hoe je je vanuit positiviteit niet moet laten leiden door angst en uiteindelijk hier voordeel uit kunt halen. Zandvliet is een spreker die een zaal muisstil zal krijgen met zijn boeiende lezing, maar toch met een grote glimlach zijn lezing kan afsluiten.

Tekst: Copyright Het Sprekersburo - alle rechten voorbehouden.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ferry Zandvliet

Wat onze opdrachtgevers zeggen over lezing of presentatie van Ferry Zandvliet. Lees de enthousiaste reacties.

Ferry Zandvliet inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ferry Zandvliet.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ferry Zandvliet via Het Sprekersburo. Wil je Ferry Zandvliet inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Onze werkwijze

Boeken van Ferry Zandvliet werkt heel eenvoudig.

Hoe onze werkwijze en advies in uw voordeel kan werken.

Meer informatie

1. Vind een spreker
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste spreker voor uw evenement of bijeenkomst.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen u binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de spreker een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de spreker en sturen wij u ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door u, aangeleverde gegevens sturen wij u de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging zendt Het Sprekersburo u een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend aan ons retour gestuurd moet worden.

Vergelijkbare sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook voor u interessant is:

Spreker Ferry Zandvliet boeken voor jouw bijeenkomst?

Wil je Ferry Zandvliet inzetten voor jouw volgende bijeenkomst of evenement? Wil je meer informatie over de prijs? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact met ons op. Vul dan het boekingsformulier in en wij nemen contact met je op.

Waarom Het Sprekersburo?

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Staat uw gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vindt u een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 dag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte met de scherpste prijs op maat.

Doeltreffende en inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.