Ferry Zandvliet boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Ferry Zandvliet

Zijn lezingen gaan o.a. over de gebeurtenis in Le Bataclan in Parijs, media & ethiek, persoonlijk leiderschap, veerkracht en slachtofferhulp.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Ferry Zandvliet te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Ferry Zandvliet boeken als spreker

Bestseller auteur, podcast maker, mediapersoonlijkheid en spreker

Op vrijdag 13 november 2015 bezoekt Ferry Zandvliet samen met zijn vrienden een concert in Le Bataclan in Parijs. Nietsvermoedend dat deze avond zijn leven totaal op zijn kop zou zetten. Gelukkig ontsnapte Ferry samen met zijn vrienden tenauwernood aan de terreuraanslag in Parijs.

Uiteindelijk weet hij deze onwerkelijke gebeurtenis, het leven met angst, het loslaten van boosheid en de wil om het leven op een positieve manier terug te pakken en om te zetten. Vreemd genoeg maakt het hem een gelukkiger mens. Als spreker deelt hij zijn ervaring en dit helpt hem om zijn trauma te verwerken. Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker met een bijzonder inspirerende lezing.

Als spreker vertelt Ferry over overleven en verrijking en laat hij het publiek zien hoe je uit iets negatiefs ook iets positiefs kunt halen. Een lezing over hoe je als mens gelukkiger kunt worden na een grote tegenslag. Hij weet als spreker te inspireren en positiviteit uit te stralen.

 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Ferry Zandvliet

Ferry Zandvliet verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Ferry Zandvliet kan ook een lezing op maat verzorgen.

Ferry Zandvliet op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Ferry Zandvliet? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Een dag uit het leven van Ferry Zandvliet (2018)

Ferry vertelt met zijn drie vrienden over de verschikkelijke avond in de Bataclan

Biografie Ferry Zandvliet

Lees meer over Spreker Ferry Zandvliet

Zijn lezing gaat over de meest verschrikkelijke gebeurtenis in zijn leven wat hem uiteindelijk een veel gelukkiger mens heeft gemaakt.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ferry Zandvliet

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Ferry Zandvliet. Lees de enthousiaste reacties.

Ferry Zandvliet inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ferry Zandvliet.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ferry Zandvliet via Het Sprekersburo. Wil je Ferry Zandvliet inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ferry Zandvliet

Het boeken van Ferry Zandvliet is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ferry Zandvliet heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ferry Zandvliet plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Ferry Zandvliet.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ferry Zandvliet helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ferry Zandvliet de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Ferry Zandvliet aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ferry Zandvliet te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Ferry Zandvliet het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Ferry Zandvliet spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Nout Wellink

Nout Wellink

Dick Trubendorffer

Dick Trubendorffer

Dirk Trubendorffer spreekt over onderwerpen als verslavingsherstel en persoonlijke groei.

Mick van Wely

Mick van Wely

Als misdaadjournalist spreekt Van Wely over onderwerpen als misdaad, criminaliteit, cybercrime, ondermijning en strafzaken.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ferry Zandvliet.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.