Karl Raats boeken als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Karl Raats

Zijn lezingen sluiten aan op onderwerpen als leiderschap, creativiteit, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Discussieleider
  • Interviewer
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Karl Raats te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Karl Raats boeken als spreker

Auteur, coach, dagvoorzitter en spreker

Hij weet precies hoe jij je creatieve brein kunt activeren om nieuwe ideeën te creeeren.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Karl Raats

Karl Raats verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Karl Raats kan ook een lezing op maat verzorgen.

 

 

Biografie Karl Raats

Lees meer over Karl Raats

Karl Raats: ‘Je bent niet creatief. Je doet creatief. 84% van de mensen in organisaties gebruikt hun creatieve kracht nauwelijks of helemaal niet. Dat schreeuwt om verzet. Karl Raats weet precies hoe jij je creatieve brein kunt activeren om nieuwe ideeën te creëren. Maar hoe maak je van die ideeën een succesvolle oplossing?  Karl Raats geef je vijf tips zodat jij die frisse blik creëert die je massa’s nieuwe mogelijkheden brengt.

1. Kom achter je waardeloze waarheden

Je waardeloze waarheid is de waarheid waar je niets mee kunt, waar je niets aan hebt. Bijvoorbeeld dat de bus van Lijn 5 altijd te laat is. Voegt deze waarheid iets toe? Nee? Ga er even over kneuteren voor de therapeutische verwerking, parkeer het in een hoek en laat het daarna los. Pas dan kun je jezelf focussen op de tips die nu komen.

2. Ga op zoek naar de juiste vraag

Wij leven in een kennismaatschappij. Kennis groeit explosief. Per seconde verwerkt Google 40.000 zoekopdrachten, per minuut uploaden we 300 uur aan filmmateriaal op YouTube en per uur verzenden we 8,2 miljard e-mails naar elkaar. Het antwoord ligt binnen handbereik. Belangrijker is om achter de juiste vraag van je antwoord te komen. Wat wil je nu echt weten, wat is de vraag achter de vraag? Gun jezelf daarom de tijd om inspirerende vraagstukken te creëren. Daarvan krijg je energie. En daarvan word je succesvol.

3. Maak de oplossing kleiner dan het probleem

We zijn geneigd om de oplossing groots te maken. Te groot. Te complex. Te uitgebreid. Nooit af. Een slimme oplossing pakt het probleem vooral op z’n zwakte. Maak de oplossing dus kleiner dan de vraag. Dan ben je doeltreffend en pak je het probleem écht aan. Goede voorbeelden hiervan zijn de Bavaria Babes en de wildplakkers in Gent.

4.Schrijf iedere dag een idee op

Een boekje met driehonderd ideeën. Even makkelijk gezegd als gedaan. Laat je collega’s iedere dag een idee opschrijven, dertig dagen lang. Na een maand heb je driehonderd ideeën! In het begin komen die ideeën vanzelf. Daarna merk je dat het even moeilijker wordt, maar na een week dwing je jezelf om buiten de gebaande paden te denken. De logische ideeën zijn dan op. En dan komen de frisse en vernieuwende ideeën. Na dertig dagen heb je een boek vol ideeën die je dan met elkaar deelt. Vergeet vervolgens niet om de beste ideeën ook uit te voeren.

5. Stop met het motiveren van je collega’s

Toen jouw collega’s begonnen aan hun nieuwe baan, waren ze enthousiast en zaten ze vol frisse energie. Na een tijdje kan dit verdwijnen. En dan ontstaat de vraag: hoe kan ik mijn mensen motiveren? Dat is de verkeerde vraag. De vraag die je moet stellen is: waardoor zijn mijn collega’s gedemotiveerd? Ze zijn immers enthousiast en vol energie gestart. Dus wat is er gebeurd? Pak de oorzaak aan, dan motiveren je collega’s zichzelf weer!


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Karl Raats

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Karl Raats. Lees de enthousiaste reacties.

Karl Raats inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Karl Raats.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Karl Raats via Het Sprekersburo. Wil je Karl Raats inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Karl Raats

Het boeken van Karl Raats is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Karl Raats heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Karl Raats plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Karl Raats.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Karl Raats helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Karl Raats de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Karl Raats aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Karl Raats te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Karl Raats het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Karl Raats is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Karl Raats spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jan Heemskerk

Jan Heemskerk

Jacco Eltingh

Jacco Eltingh

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Karl Raats.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.