Spreker Redouan Ait Chitt - Foto: (c) Thijs Huizer

Redouan Ait Chitt

Hij deelt zijn bijzondere levensverhaal over opgroeien met een beperking en spreekt over vooroordelen, tegenslagen, angst en onzekerheden.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Redouan Ait Chitt te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Redouan Ait Chitt boeken als spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Redouan Ait Chitt

Redouan Ait Chitt verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Redouan Ait Chitt kan ook een lezing op maat verzorgen.

Als kind werd me verteld dat het mij niet zou lukken om met mijn hand een gewone pen vast te houden.
Nou... dit is wel gelukt...
en nu schrijf ik mijn eigen verhaal.

- I AM REDO

Redouan Ait Chitt op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Redouan Ait Chitt. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Dance in Freedom

I AM REDO - Inspirerende spreker

Spreker & dansen voor 10.000 jongeren

Biografie Redouan Ait Chitt

Lees meer over Spreker Redouan Ait Chitt

Redouan Ait Chitt, beter bekend als REDO, is een professioneel danser en spreker die de hele wereld over reist voor shows, workshops, lezingen en competities.

Een carrière als danser was voor hem echter niet de meest voor de hand liggende keuze… Zonder enige medische verklaring werd Redo geboren met een korte rechterarm zonder ellebooggewricht, een totaal aan vijf vingers – twee aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand – geen rechterheup en een korter rechterbeen. Deze lijst aan uitdagingen hebben hem er niet van weerhouden zijn dromen na te jagen. Als klein jongetje weigerde hij gebruik te maken van alle speciale hulpmiddelen die hem werden aangeboden. Met veel vallen en opstaan is hij erachter gekomen waar zijn passie ligt: dansen.

Deze eigenwijze houding, in combinatie met onuitputtelijke wilskracht en doorzettingsvermogen, hebben ertoe geleid dat Redo nu tot de top van de danswereld behoort. Met tours in binnen- en buitenland, optredens in de meest prestigieuze theaters en (internationale) samenwerkingen, leeft hij momenteel zijn droom.

In april 2010 werd Redo onderdeel van de internationale breakdance crew: ILL-Abilities™. ILL-Abilities is een all-star team dat bestaat uit 's werelds beste dansers die allemaal een verschillende fysieke uitdaging hebben. Samen hebben ze diverse dansvoorstellingen geproduceerd wat onder meer leidde tot een 2013 Olivier Award-nominatie in de categorie: "Outstanding Achievement in Dance".

In 2019 won Redo “De Zwaan”, de meest prestigieuze dansprijs van Nederland. Hiermee is hij de eerste autodidactische danser die zo’n dergelijke prijs wint. In 2020 stond hij op nummer 1 van De Community Top 100, een jaarlijkse lijst van inspirerende talenten uit de Nederlandse Samenleving. In mei 2021 opende Redo voor een miljoenenpubliek de 2de Halve Finale van het Eurovisie Songfestival. Voor al zijn werk en prestaties lokaal, nationaal en internationaal ontving hij een Koninklijke Onderscheiding als ‘Officier in de Orde van Oranje Nassau’.

Redo gelooft dat, met de juiste houding, persoonlijke drive en door uit je comfortzone te stappen, eigen grenzen verlegd kunnen worden. Zijn motto: “NO EXCUSES, NO LIMITS”


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Redouan Ait Chitt

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Redouan Ait Chitt. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Redouan Ait Chitt inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Redouan Ait Chitt.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Redouan Ait Chitt via Het Sprekersburo. Wil je Redouan Ait Chitt inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Redouan Ait Chitt

Het boeken van Redouan Ait Chitt is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Redouan Ait Chitt heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Redouan Ait Chitt plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Redouan Ait Chitt.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Redouan Ait Chitt helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Redouan Ait Chitt de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Redouan Ait Chitt aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Redouan Ait Chitt te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Redouan Ait Chitt het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Redouan Ait Chitt spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Spreker op het gebied van gedragsverandering, persoonlijke groei en positief leiderschap.

Job van den Berg

Job van den Berg

Als spreker deelt Job van den Berg, een autoriteit op het gebied van data en AI, inspirerende inzichten en praktische kennis over de transformatieve kracht van AI tijdens zijn lezingen.

Nout Wellink

Nout Wellink

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Redouan Ait Chitt (REDO).

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.