Spreker Jim Stolze - Foto: (c) Jim Stolze

Jim Stolze

Ondernemer, auteur en oprichter van TEDx Jim Stolze is een bevlogen spreker op evenementen en congressen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Jim Stolze te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jim Stolze boeken als spreker

Ondernemer, auteur en spreker

Jim Stolze is ondernemer, auteur en adviseur. Hij is oprichter van diverse bedrijven in de creatieve industrie en nauw betrokken bij NU.nl en Startpagina. Daarnaast is hij Mr. TEDx.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jim Stolze

Jim Stolze verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jim Stolze kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Jim Stolze

Lees meer over Spreker Jim Stolze

Jim Stolze is een Nederlands schrijver en ondernemer. Hij staat bekend als de drijvende kracht achter de TEDx-conferenties in Europa en het Midden Oosten. Daarnaast is hij mentor van startende bedrijven en als bestuurder betrokken bij onder meer het Nationaal Comité.

Na zijn studies Nederlands en Toegepaste Taalwetenschap bedacht Jim Stolze de gratis verspreide (regio) magazines die we nu kennen met onder meer 010 en 020 in de titel. Na dit tijdschriftenavontuur richtte hij het online reclamebureau Toscani op en werd de vaste adviseur voor websites als NU.nl en Startpagina.

Enkele jaren later rondde hij een Executive MBA af met een master thesis over de gevolgen van digitalisering en de impact op welzijn. Het experiment waarin hij zich 40 dagen afsloot van internet leverde hem aandacht van onder meer CNN op en leidde tot zijn eerste boek: Hoe overleef ik mijn inbox, uitgegeven door Nieuw Amsterdam.

Sinds kort is Jim Stolze door TED.com aangewezen als een van de twaalf “TEDx Ambassadors” wereldwijd. Het “TED-congres” is de jaarlijkse bijeenkomst in Californië waar de groten der aarde de kans krijgen hun ideeën in maximaal 18 minuten met de wereld te delen. In 2009 lukte het Jim Stolze om TED naar Nederland te halen en organiseerde hij met zijn team vier maal TEDx Amsterdam. Het event viel op door de overweldigende media-aandacht, het winnen van een European Design Award en een nominatie door vakblad High Profile als “event van het jaar”.

In 2011 verscheen zijn tweede boek getiteld Uitverkocht waarin hij de opkomst van de aandachtseconomie beschrijft. Dit boek werd later genomineerd als “managementboek van het jaar.” Ook in 2011 lanceert Jim Stolze samen met Joris van Heukelom The Founder Institute; een initiatief vanuit Silicon Valley waarin 40 getalenteerde ondernemers aan ervaren CEO’s worden gekoppeld en internationale investeerders.

Eerder in 2012 verhuisde Jim Stolze 4 maanden naar het Midden Oosten om daar voor TED een organisatie op te zetten die zich bezig hield met de missie van TEDx. Het resultaat was een grote open lucht sessie met meer dan 2000 gasten, live uitgezonden door Al Jazeera.

Spreker

Jim Stolze is een bevlogen spreker die in Nederland (en daarbuiten) op veel congressen en evenementen heeft opgetreden.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jim Stolze

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jim Stolze. Lees de enthousiaste reacties.

Jim Stolze inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jim Stolze.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jim Stolze via Het Sprekersburo. Wil je Jim Stolze inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jim Stolze

Het boeken van Jim Stolze is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jim Stolze heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jim Stolze plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jim Stolze.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jim Stolze helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jim Stolze de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jim Stolze aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jim Stolze te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jim Stolze het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jim Stolze is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jim Stolze spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Marga Hoek

Marga Hoek

Veelgevraagd spreker op gebied van economie, duurzaam ondernemen en circulaire economie.

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Erik Schoppen

Erik Schoppen

Als merkexpert en neurowetenschapper is Erik veelgevraagd spreker over hersenen, merk, gedrag, vertrouwen en leiderschap.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jim Stolze.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.