Benedict Dellaert boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Benedict Dellaert

Als spreker is Benedict Dellaert expert op het gebied van consumenten-beslisgedrag.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Benedict Dellaert te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Benedict Dellaert boeken als spreker

  • Hoogleraar marketing 
  • Hoofd van afdeling Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Auteur van meerdere publicaties in internationale academische toptijdschriften
  • Nauw verbonden aan vele instituten

Als spreker is Benedict Dellaert expert op het gebied van consumenten-beslisgedrag.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Benedict Dellaert

Benedict Dellaert verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Benedict Dellaert kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Consumenten-beslisgedrag

Biografie Benedict Dellaert

Lees meer over Spreker Benedict Dellaert

Benedict Dellaert is hoogleraar Marketing en hoofd van het Departement Bedrijfseconomie aan de Erasmus School of Economics, Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is een expert op het gebied van consumenten-beslisgedrag en hoe bedrijven en overheden consumenten kunnen ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen (keuze-architectuur). Benedict is in te huren als spreker

Vaak wordt gesproken van een “keuze-paradox” voor de hedendaagse consument en burger. In zijn onderzoek bestudeert Benedict hoe digitale technologie kan worden ingezet om het niet alleen mogelijk te maken om een breed scala aan producten en diensten aan te bieden, maar ook om de daarbij behorende complexiteit voor consumenten te overwinnen. Zo krijgt het individu de hulpmiddelen in handen om voor zichzelf waarde te scheppen. De projecten omvatten vaak een combinatie van voorspellende data-analyse en nieuwe communicatie en visualisaties om keuzes te ondersteunen. De toepassingen richten zich daarbij o.a. op de financiële dienstverlening (ziektekostenverzekering, pensioenen), gezondheidszorg, en retail. 

Carrière  

Benedict is als research fellow verbonden aan ERIM (Erasmus Institute of Research of Management), het Tinbergen Instituut, en Netspar (Network for Studies on Pensions, Aging and Retirement), waar hij een project coördineert over het ondersteunen en betrekken van pensioendeelnemers bij investeringsbeslissingen. Ook is hij visiting professor aan UCL School of Management in London. Zijn brede ervaring omvat daarnaast onderwijs en onderzoek aan de University of Sydney, de University of Alberta, St Gallen University, Tilburg University, en de Universiteit Maastricht. Hij is lid van de Raad van Toezicht van Independer.nl en van de stichtingsraad van Netspar. Publicaties van zijn hand verschenen in internationale academische toptijdschriften op het gebied van marketing en informatiesystemen. Ook wordt Benedict regelmatig geboekt als spreker op een event.

Benedict Dellaert boeken als spreker

Boek Benedict als spreker als u iemand zoekt die zonder problemen een inspirerende lezing kan geven over consumentengedrag en alles wat daarbij komt kijken. Zijn jarenlange ervaring in de marketing en zijn vele onderzoeken op verschillende universiteiten maken hem een expert op dit gebied.

Publicaties Benedict Dellaert

  • Journal of Marketing
  • Journal of Marketing Research
  • Marketing Science
  • Information Systems Research
  • Journal of Management Information Systems

Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Benedict Dellaert

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Benedict Dellaert. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Benedict Dellaert inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Benedict Dellaert.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Benedict Dellaert via Het Sprekersburo. Wil je Benedict Dellaert inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Benedict Dellaert

Het boeken van Benedict Dellaert is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Benedict Dellaert heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Benedict Dellaert plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Benedict Dellaert.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Benedict Dellaert helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Benedict Dellaert de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Benedict Dellaert aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Benedict Dellaert te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Benedict Dellaert het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Benedict Dellaert spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Martin Koolhoven

Martin Koolhoven

Als filmregisseur spreekt Martin over hoe je met storytelling de juiste boodschap kunt overbrengen.

Cor Hospes

Cor Hospes

Freelance journalist die spreker is op het gebied van lifestyle en marketingcommunicatie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Benedict Dellaert.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.