Spreker Ton Abelen - Foto: (c) All rights reserved

Ton Abelen

Tijdens zijn lezing over Toepassing Kunstmatige Intelligentie worden deelnemers uit hun eigen denkpatroon gehaald en gaan nadenken over de toekomst.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Ton Abelen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Ton Abelen boeken als spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Ton Abelen

Ton Abelen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Ton Abelen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Ton Abelen

Lees meer over Spreker Ton Abelen

Tijdens zijn 8 jarige carrière bij IBM heeft Ton Abelen met zijn bedrijfskundig management achtergrond zich gericht op de behoefte van de klant, met name gericht op de Nederlandse Overheid.

De ontwikkeling van IBM Watson, Kunstmatige Intelligentie, opende heel nieuwe deuren en creëerde vraag van de klant naar de toepassingen. Aangezien dit een moeilijke vraag is voor een technologie bedrijven die graag met specificaties strooien, heeft hij zich gespecialiseerd op de vraag waar dit waarde toevoegt voor de klant.

Hoe wordt je als organisatie beter met Kunstmatige Intelligentie.
Dat bleek zowel voor Ton als voor de klant lastig te bepalen, aangezien Kunstmatige Intelligentie een geheel nieuwe benadering vereist. Uiteindelijk heeft hij door ervaring geleerd dit vraagstuk visueel te maken, waardoor bestuurders en medewerkers zijn presentatie zijn gaan waarderen met het compliment dat zij nu eindelijk eens een begrijpelijk verhaal hebben gehoord waar ze wat mee kunnen.

Als onafhankelijke zelfstandige adviseer inspireert Ton Abelen management, bestuur en gebruikers op het gebied van Kunstmatige Intelligentie.

Bloeg: Kunstmatige Intelligentie in de praktijk

Ton Abelen is bezig met het schrijven van een bloeg. Een boek duurt te lang en is te snel verouderd, een blog is te kort en summier. Dit bloeg wordt real-time samengesteld door eenieder die zijn of haar ervaring of visie wil delen.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ton Abelen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Ton Abelen. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Ton Abelen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ton Abelen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ton Abelen via Het Sprekersburo. Wil je Ton Abelen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ton Abelen

Het boeken van Ton Abelen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ton Abelen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ton Abelen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Ton Abelen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ton Abelen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ton Abelen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Ton Abelen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ton Abelen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Ton Abelen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Ton Abelen is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ton Abelen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom

Toponderneemster en directeur van een containerbedrijf die respect heeft verdiend binnen een mannenwereld.

Fernando Halman

Fernando Halman

Hij is de popjournalist van Nederland. Lezingen over doorzetten, doelen, tegenslag, teambuilding en grenzen verleggen.

Maxime Verhagen

Maxime Verhagen

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ton Abelen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.