Kim Lammers boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Kim Lammers

Kim Lammers is voormalig hockey international en was onderdeel van de Gouden generatie. Ze staat bekend om haar gedrevenheid.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Kim Lammers te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Kim Lammers boeken als spreker

Hockey international, coach, facilitator, ondernemer en spreker

Kim Lammers is voormalig hockey internationale en behaalde Goud in 2012 tijdens de Olympische Zomerspelen in Londen voor Oranje. Tegenwoordig is actief als presentator bij BNR Sport en is ze eigenaar van de duurzame kledinglijn CIRCULR.

Tijdens haar lezingen neemt Kim je mee over hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen om samen het hoogst haalbare te bereiken. Ze licht thema’s uit over samenwerken en inspireren, omgaan met tegenslagen, continue verbeteren,  doorzettingsvermogen, persoonlijk leiderschap, talent ontwikkeling en groei. In haar presentatie legt ze een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap of bedrijfsleven.

Kim Lammers is te boeken voor lezingen, dagvoorzitterschap, coaching en workshops. Benieuwd wat Kim voor jouw bedrijf of organisatie  kan betekenen? Wij geven je graag vrijblijvend advies op maat.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Kim Lammers

Kim Lammers verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Kim Lammers kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Kim Lammers?

Biografie Kim Lammers

Lees meer over Spreker Kim Lammers

Kim Lammers is geboren op 21 april 1981 te Amsterdam. Ze begon op 7 jarige leeftijd met hockey bij Huizen. De vereniging waar zij ook opgroeide en bleef tot ze 18 jaar was. In die periode speelde Kim ook voor Jong Oranje en was het noodzakelijk om de stap te maken naar een Hoofdklasse club.

In 1999 maakte zij de overstap van Huizen naar Laren. In totaal speelde Kim 17 jaar lang voor Laren. De landstitel heeft ze met Laren nooit gewonnen, maar wel 2x de Europacup. Ze werd 2x topscorer in de Hoofdklasse en scoorde in totaal meer dan 300 doelpunten.

Op haar 21e debuteerde ze in het Nederlands team. Ze kwam 200 keer uit voor het Nederlands team en scoorde 124 doelpunten. Het belangrijkste keerpunt in haar carrière was dat ze sterker terugkwam na een hele zware knieblessure en het missen van de Olympische Spelen in Beijing. Haar mooiste hoogtepunten waren de WK titels in 2006 en 2014 en het winnen van Olympisch goud tijdens de Olympische spelen in Londen in 2012.

Tijdens haar carrière startte ze haar eigen bedrijf in het coachen van mensen en groepen wat aansloot bij haar studie pedagogiek. Die achtergrond en topsport combineerde ze om teams beter te laten samenwerken en het beste uit zichzelf te halen.

Sinds 16 juli 2021 presenteert Kim samen met Anne-Greet Haars elke vrijdag tussen 14:00 en 15:00 het nieuwe radioprogramma BNR Sport op BNR Nieuwsradio.

In 2020 startte samen met Woodline een duurzame kledinglijn onder de naam CIRCULR.

Inmiddels combineert ze al deze dingen en is haar missie om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Bewustwording over leefstijl, gezondheid, voldoende beweging en duurzaamheid.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Kim Lammers

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Kim Lammers. Lees de enthousiaste reacties.

Energiek, positief, verrassend en inspirerend. Kim vertelde een persoonlijk verhaal wat perfect aansloot bij het thema van de dag en de boodschap die we onze collega's wilde meegeven. Een presentatie van Kim Lammers is een aanrader!

Hogeschool Inholland

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Kim Lammers:

  • Hogeschool Inholland
  • MHV Business Club
  • GemeentenNL
  • Computer Futures
  • Stichting Aves

Beoordelingen

Lezingen van Kim Lammers

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Kim Lammers gemiddeld met een 9.0 / 10 (1 beoordelingen).

Kim Lammers inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kim Lammers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Kim Lammers via Het Sprekersburo. Wil je Kim Lammers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Kim Lammers

Het boeken van Kim Lammers is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Kim Lammers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Lammers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Kim Lammers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Kim Lammers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Kim Lammers de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Kim Lammers aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Kim Lammers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Kim Lammers het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Kim Lammers spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Kim Lammers! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Robin van Galen

Robin van Galen

Als coach leidde hij de waterpolodames naar de Olympische titel, als spreker vertelt hij over ambitie en leidinggeven.

Marc Lammers

Marc Lammers

Een moderne coach die spreekt tijdens zijn lezingen over innovatie, leiderschap, succes, samenwerking en het verleggen van grenzen.

Marit Bouwmeester

Marit Bouwmeester

Tijdens haar lezing vertelt ze graag haar persoonlijke verhaal, hoe ze van afhankelijk atleet is uitgegroeid naar een onafhankelijk atleet.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Kim Lammers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.