Kristof Cuppens is een inspirerende spreker die je boekt bij Het Sprekersburo.

Kristof Cuppens

Hij spreekt over onderwerpen als leiderschap, krachtige communicatie, effectiviteit, eigenaarschap en leiderschapsontwikkeling.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Trainer
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Presentaties
  • Trainingen
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Om Kristof Cuppens te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Kristof Cuppens boeken als spreker

Managing Partner bij Straight-Line Leadership International, coach en spreker

Kristof staat bekend als een irritational speaker - brutaal eerlijk, to-the-point en vooral confronterend. Hij deinst er niet voor terug om je te confronteren met de harde waarheid over jezelf. Zijn doel is om je bewust te maken van onwerkbaar gedrag en patronen die je groei en succes belemmeren.

Met zijn directe en to-the-point aanpak helpt hij je om inzicht te krijgen in jezelf en om te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Hij gelooft dat eerlijkheid de sleutel is tot verandering en hij is vastbesloten om je te helpen je potentieel te realiseren.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Kristof Cuppens

Kristof Cuppens verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Kristof Cuppens kan ook een lezing op maat verzorgen.

Kristof Cuppens, gespecialiseerd in Straight-Line Leadership, behandelt een breed scala aan onderwerpen die verband houden met persoonlijke groei, leiderschap en effectiviteit. Zijn expertise ligt in het helpen van individuen en organisaties om belemmerende patronen te doorbreken en een cultuur van verantwoordelijkheid en succes op te bouwen. Enkele van de gespreksonderwerpen die Kristof graag aanpakt, zijn onder andere:

Presentaties of webinar van Kristof Cuppens?

Kristof is diep geworteld in het gedachtegoed van Straight-Line Leadership, ontwikkeld door Dusan Djukich. Hij deelt krachtige inzichten en strategieën om persoonlijke verantwoordelijkheid te vergroten, belemmerende overtuigingen te doorbreken en effectieve acties te ondernemen om doelen te bereiken.

Kristof moedigt individuen aan om zich bewust te worden van hun gedrag, gewoonten en overtuigingen. Hij begeleidt hen bij het identificeren van belemmerende patronen en leert hen hoe ze deze kunnen doorbreken om persoonlijke groei en succes te realiseren.

Kristof inspireert leiders om authentiek te zijn in hun leiderschapsrol. Hij benadrukt het belang van integriteit, eerlijkheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Hij helpt leiders om effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen en een cultuur van vertrouwen en empowerment te creëren.

In een wereld die voortdurend verandert, deelt Kristof strategieën en inzichten over effectief veranderingsmanagement. Hij leert individuen en organisaties hoe ze zich kunnen aanpassen aan veranderingen, weerstand kunnen overwinnen en een positieve mindset kunnen behouden tijdens transformatieprocessen.

Kristof benadrukt het belang van verantwoordelijkheid nemen voor je acties en resultaten. Hij helpt individuen en teams om focus te houden, doelen te stellen en effectieve strategieën te implementeren om meetbare resultaten te behalen.

Kristof Cuppens op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Kristof Cuppens. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Kristof Cuppens tijdens Design StartUP Week

Biografie Kristof Cuppens

Lees meer over Spreker Kristof Cuppens

Kristof Cuppens is een ervaren spreker en Managing Partner bij Straight-Line Leadership. Hij heeft een uniek talent om mensen te helpen hun levens volledig te leven zonder terughoudendheid of spijt, met zijn expertise in effectief leiderschap en krachtig communiceren.

Kristof ontdekte op jonge leeftijd zijn talent voor spreken tijdens het geven van sport- en trainingslessen aan volwassenen. Hij zag de kracht van conversatie en ontdekte dat transformatie mogelijk werd door krachtige gesprekken te voeren. Zijn succesvolle groepstrainingen leverden hem de 'Meest Getalenteerde Lesgever'-award van de Benelux op en brachten hem wereldwijd succes. Hij reisde van Rusland naar China om voor groepen van wel duizend mensen te spreken.

Cuppens maakte de sprong van lesgeven naar consultancy en werd gevraagd om Management Teams binnen organisaties effectiever te maken. Het was tijdens deze periode dat hij in contact kwam met Johan en Mandy van der Put van Straight-Line Leadership. Hij sloot zich aan bij het bedrijf en zette zich in om de boodschap en visie van Straight-Line Leadership verder te verspreiden.

Cuppens heeft een gecertificeerde Straight-Line Coach-opleiding gevolgd en zo de hoogste positie in de coaching industrie bemachtigd: hij leert andere coaches en performance coaches hoe ze nóg effectiever hun cliënten kunnen helpen. Kristof werkt bij Straight-Line Leadership met honderden gedreven ondernemers per week. Hij maakt de shift van het voeren van conversaties naar het implementeren van krachtige distincties die impact maken.

Distincties is een term uit het boek Straight-Line Leadership geschreven door Dusan Djukich, de fundering voor het werk van Straight-Line Leadership. Distincties zijn tegenstellingen die tot de verbeelding spreken, zoals leven en dood, dag en nacht, winst en verlies. Deze benadering wordt toegepast omdat de tegenstellingen helder zijn.  Door de contrasten te zien wordt je positie in je leven en die acties je moet ondernemen helder.

Als spreker is Kristof Cuppens in staat om zijn publiek te boeien en te inspireren met zijn verhalen en inzichten over effectief leiderschap, krachtig communiceren en ownership nemen. Met zijn energieke, motiverende stijl en hoog entertainment gehalte weet hij zijn toehoorders te raken en te inspireren om hun eigen leiderschapspotentieel te ontdekken en te ontwikkelen.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Kristof Cuppens

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Kristof Cuppens. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Kristof Cuppens inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kristof Cuppens.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Kristof Cuppens via Het Sprekersburo. Wil je Kristof Cuppens inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Kristof Cuppens

Het boeken van Kristof Cuppens is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Kristof Cuppens heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Kristof Cuppens plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Kristof Cuppens.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Kristof Cuppens helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Kristof Cuppens de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Kristof Cuppens aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Kristof Cuppens te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Kristof Cuppens het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Kristof Cuppens is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kristof Cuppens spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Désirée Struijk

Désirée Struijk

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Jan Kuipers

Jan Kuipers

Jan Kuipers is een veel gevraagd spreker op gebied van leiderschap, effectiviteit en het behalen van doelstellingen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Kristof Cuppens .

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.