Robert Eenhoorn boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Robert Eenhoorn

Jarenlange ervaring als topsporter en coach en vertelt met flair en passie over het coachen van een team en de link met het bedrijfsleven.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Robert Eenhoorn te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Robert Eenhoorn boeken als spreker

Voormalig honkballer, coach, algemeen directeur voetbalclub AZ en spreker

 • Ron Fraser Award 1983 voor meeste veelbelovende jeudspeler van NL
 • Voormalig honkballer voor New York Yankees, Anaheim Angels en New York Mets
 • Drie keer landstitel met Neptus als honkbalcoach
 • Europees kampioen als Oranje coach
 • Algemeen directeur AZ

Robert Eenhoorn is voormalig honkballer en honkbalcoach, vooral bekend geworden als één van de beste Nederlandse honkballers ooit. Tegenwoordig is hij algemeen directeur van AZ.

Hij speelde in de jaren '90 in de Major League voor onder andere de New York Yankees. Als bondscoach won hij de Europese titel en zag hij als technisch directeur de Oranje-honkballers in 2011 stunten door Wereldkampioen te worden. 

In de voetbalwereld wordt hij gezien als een absolute visionair. Hij doet alles anders dan men gewend is binnen het Nederlandse top-voetbal en hij is iemand die graag buiten de lijntjes kleurt. Binnen de commerciële organisatie van AZ worden beslissingen genomen die gedreven zijn door data. 

Tijdens zijn lezingen gaat hij dieper in op onderwerpen als het coachen van een team en alles wat daarmee samenhangt. Hoe selecteer je het juiste team, samenwerken, leiding geven, maar ook ambities komen aan bod. Bevlogenheid, motivatie en passie zorgen voor het kunnen realiseren van je dromen en helpen je om te gaan met tegenslagen.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Robert Eenhoorn kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Organisatie en organisatiecultuur
 • Doelen stellen
 • Leiderschap
 • Teambuilding

Teamwork, communicatie en visie zijn essentieel voor het succes van je onderneming.

-Robert Eenhoorn-

Robert Eenhoorn op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Robert Eenhoorn? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Interview met Robert Eenhoorn

Biografie Robert Eenhoorn

Lees meer over Robert Eenhoorn

Robert Eenhoorn geboren op 9 februari 1968 in Rotterdam is algemeen directeur van voetbalclub AZ in Alkmaar.

Hij is voormalig tophonkballer die in 2000 deelnam aan de Olympische Spelen in Sydney. Eenhoorn staat te boek als één van de beste Nederlandse honkballers van de laatste jaren. Hij was jarenlang de vaste korte stop van Oranje, en na Win Remmerswaal en Rikkert Faneyte de derde Nederlander, die het tot de hoogste afdeling van de Amerikaanse profcompetitie (Major League) bracht.

Als coach leidde hij Nederland in september 2005, bij het WK honkbal in eigen land, bovendien naar de eerste halve finaleplaats bij een WK uit de geschiedenis. Oranje beëindigde het toernooi uiteindelijk als vierde. Die geweldige prestatie evenaarde de Rotterdammer in 2007. In januari 2009 werd Robert Eenhoorn aangesteld als technisch directeur van de KNBSB. Het nationale team won in deze periode de Haarlemse Honbalweek in 2010, het WK in 2011 en het EK in 2014.

Vanaf 1 oktober 2014 is Eenhoorn algemeen directeur van voetbalclub AZ. Als directeur kan hij uitstekend praten over de organisatorische aspecten van zijn vak en de link met het bedrijfsleven.

Robert Eenhoorn inhuren als spreker

Robert Eenhoorn is te boeken als spreker en geeft lezingen over diverse onderwerpen, zoals over leiderschap, doelen stellen en teambuilding. Huur Robert Eenhoorn in als inspirerende spreker voor uw event of lezing. 

 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Robert Eenhoorn

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Robert Eenhoorn. Lees de enthousiaste reacties.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Robert Eenhoorn:

 • GasTerra
 • Friesland Campina
 • Agrifirm
 • Rabobank
 • Ondernemersvereniging Zaandam
 • Automotive
 • Nyenrode Business Universiteit

Beoordelingen

Lezingen van Robert Eenhoorn

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Robert Eenhoorn gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Robert Eenhoorn inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Robert Eenhoorn.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Robert Eenhoorn via Het Sprekersburo. Wil je Robert Eenhoorn inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Robert Eenhoorn

Het boeken van Robert Eenhoorn is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Robert Eenhoorn heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Eenhoorn plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Robert Eenhoorn.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Robert Eenhoorn helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Robert Eenhoorn de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Robert Eenhoorn aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Robert Eenhoorn te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Robert Eenhoorn het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Robert Eenhoorn spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Robert Eenhoorn! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Brian Farley

Brian Farley

Als zeer gepassioneerde spreker vertelt hij over wat mensen en teams succesvol maakt.

Robin van Galen

Robin van Galen

Als coach leidde hij de waterpolodames naar de Olympische titel, als spreker vertelt hij over ambitie en leidinggeven.

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands

In zijn presentatie legt hij de nadruk op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Robert Eenhoorn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.