Spreker Mike Hoogveld - Foto: (c) Mike Hoogveld

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is specialist in het ontwerpen en implementeren van cross channel aanpakken.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Mike Hoogveld te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Mike Hoogveld boeken als spreker

Mike Hoogveld is specialist in het ontwerpen en implementeren van cross channel aanpakken. Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Mike Hoogveld

Mike Hoogveld verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Mike Hoogveld kan ook een lezing op maat verzorgen.

Zijn favoriete onderwerpen zijn:

  • Met welke commerciële strategie wordt mijn onderneming de winnaar in de markt van morgen?
  • Wat houdt multichannel/omnichannel/cross-channel management in? Welke kansen biedt dit mijn onderneming en hoe kan ik dit implementeren?
  • Hoe bouw ik een naadloze customer journey?
  • Hoe ontwikkel ik een propositie die een excellente customer experience realiseert?
  • Hoe laat ik marketing, sales en service optimaal samenwerken voor echte ‘customer centricity’ en maximale klantwaarde?
  • Hoe pas ik de ‘voice of the customer’ en ‘intelligence’ toe binnen mijn organisatie?
  • Hoe pas ik Lean, Six Sigma en plan/do/check/act denken toe voor het continue verbeteren van het rendement op mijn marketing, sales en service operatie?
  • Wat houdt ‘social selling’ in en hoe pas ik dat toe in de praktijk?
  • Wat zijn de wetenschappelijke inzichten in marketing en sales? Hoe vertaal ik die naar de dagelijkse praktijk?

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografie Mike Hoogveld

Lees meer over Spreker Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is ruim 17 jaar actief in marketing en sales. Hij is beëdigd register marketeer, bestseller auteur en als associate partner van Holland Consulting Group ook een veelgevraagd adviseur. Hij is specialist in het ontwerpen en implementeren van marketing en sales strategieën en met name van multichannel aanpakken en de daarbij horende naadloze integratie van kanalen, structuren, systemen en processen.

Mike Hoogveld is gastdocent aan diverse universiteiten en business schools. Daarnaast behoort hij in Nederland tot de meest gevraagde sprekers over marketing en sales. Hierbij scoort hij hoog in de evaluaties als een inhoudelijk zeer deskundige en inspirerende expert die zijn publiek op energieke wijze weet te betrekken.

Ook verricht Mike Hoogveld als promovendus wetenschappelijk onderzoek naar succesfactoren in multichannel management. In 2012 heeft hij tevens het boek ‘Cross Channel Excellence’ geschreven die is genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar. Deze bestseller beschrijft een concreet stappenplan om optimaal in te spelen op het snel veranderende oriëntatie, koop- en gebruiksgedrag van klanten als gevolg van de snelle groei in (digitale) kanalen.

Vanuit deze expertise benadert Hoogveld uw marketing en sales vraagstukken integraal. 


Deel deze pagina

Boeken van Mike Hoogveld

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Mike Hoogveld de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Mike Hoogveld: Cross Channel Excellence

Cross Channel Excellence

klantwaarde in marketing, sales en service

Aanbevelingen voor Mike Hoogveld

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Mike Hoogveld. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Mike Hoogveld inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mike Hoogveld.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Mike Hoogveld via Het Sprekersburo. Wil je Mike Hoogveld inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Mike Hoogveld

Het boeken van Mike Hoogveld is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Mike Hoogveld heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Mike Hoogveld plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Mike Hoogveld.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Mike Hoogveld helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Mike Hoogveld de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Mike Hoogveld aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Mike Hoogveld te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Mike Hoogveld het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Mike Hoogveld is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Mike Hoogveld spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Robert  Benninga

Robert Benninga

Frits Huffnagel

Frits Huffnagel

Herman Pleij

Herman Pleij

Eén van de beste sprekers van Nederland. Hij weet als geen ander zijn publiek enthousiast te maken over cultuur en geschiedenis.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mike Hoogveld.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.