Spreker Gerard Stokkink - Foto: (c)

Gerard Stokkink

Gerard Stokkink is docent aan de HvA. Deze boeiende spreker vertelt over lichaamstaal en wanneer dit van pas komt.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Gerard Stokkink te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Gerard Stokkink boeken als spreker

Gerard verzorgt lezingen en workshops over Synergologie (lichaamstaal) Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Gerard Stokkink

Gerard Stokkink verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Gerard Stokkink kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Gerard Stokkink

Lees meer over Spreker Gerard Stokkink

Lichaamstaal ook wel Synergologie genoemd kan zorgen voor veel opheldering en duidelijkheid wat u zeker kan helpen bij onderhandelingen en sollicitaties. Los daarvan is het boeiend en interessant om een workshop te volgen; het geeft u nieuwe inzichten wat altijd van pas kan komen.

Synergologie is een van oorsprong Franse discipline, is vlot te leren en goed te begrijpen. Iedereen herkent zich in de heldere theorie en vele praktijkvoorbeelden.

Gerard verzorgt lezingen, workshops en cursussen en is als docent verbonden aan de HvA. Workshops kunnen op maat worden aangepast naar specifieke behoeften. Hij is een boeiende spreker die ervoor zorgt dat uw event op een leuke manier wordt afgesloten.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Gerard Stokkink

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Gerard Stokkink. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Gerard Stokkink inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Gerard Stokkink.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Gerard Stokkink via Het Sprekersburo. Wil je Gerard Stokkink inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Gerard Stokkink

Het boeken van Gerard Stokkink is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Gerard Stokkink heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Stokkink plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Gerard Stokkink.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Gerard Stokkink helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Gerard Stokkink de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Gerard Stokkink aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Gerard Stokkink te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Gerard Stokkink het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Gerard Stokkink is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gerard Stokkink spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Johan de Keyser

Johan de Keyser

Als ondernemer en TOPcoach is hij een inspirerende spreker voor individuen en teams op gebied van samenwerking en leiderschap.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Patrick van der Pijl

Patrick van der Pijl

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Gerard Stokkink.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.