Nynke de Jong boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Nynke de Jong

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Nynke de Jong te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Nynke de Jong boeken als spreker

Nynke de Jong is een ervaren journalist, schrijver en podcastmaker. Ze bekleedt de positie van hoofdredacteur bij Pedala Magazine en is daarnaast actief als sport- en mediaverslaggever voor radio en televisie. Bovendien deelt ze haar inzichten via columns in het Algemeen Dagblad, LINDA en Viva Mama.

Als auteur heeft Nynke meerdere boeken op haar naam staan, waaronder titels als "Vrouw en Fiets," "Vrouw kijkt sport" en "Ik ken iemand die."

In 2015 behaalde Nynke een eervolle tweede plaats in de televisiequiz De Slimste Mens, en ze verschijnt regelmatig als gast in diverse televisieprogramma's, waaronder DWDD. Ook neemt ze deel als een van de Champions in het quizprogramma Beat the Champions.

Tijdens haar lezingen deelt Nynke graag haar inzichten over uiteenlopende onderwerpen, zoals sport, wielrennen, motivatie, lifestyle, gezondheid, kunst, cultuur en geschiedenis. Nynke de Jong is beschikbaar als spreker en dagvoorzitter via Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Nynke de Jong

Nynke de Jong verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Nynke de Jong kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Nynke de Jong

Lees meer over Spreker Nynke de Jong


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Nynke de Jong

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Nynke de Jong. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Nynke de Jong inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Nynke de Jong.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Nynke de Jong via Het Sprekersburo. Wil je Nynke de Jong inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Nynke de Jong

Het boeken van Nynke de Jong is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Nynke de Jong heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Nynke de Jong plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Nynke de Jong.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Nynke de Jong helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Nynke de Jong de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Nynke de Jong aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Nynke de Jong te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Nynke de Jong het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Nynke de Jong is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Nynke de Jong spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Rijn Vogelaar

Rijn Vogelaar

Bas Nijhuis

Bas Nijhuis

Bas geeft inzicht in het leven van een nationaal en internationaal scheidsrechter en is spreker op het gebied van topsport.

Vincent Everts

Vincent Everts

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Nynke de Jong.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.