Remy Bonjasky inhuren als spreker voor een motiverende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Remy Bonjasky

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Clinic
  • Spreker
  • Trainer
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Trainingen
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Remy Bonjasky te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Remy Bonjasky boeken als spreker

Voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky is ondernemer, sportcommentator en motivatie spreker. Hij is drievoudig winnaar van de legendarische K-1 World Grand Prix. 
 
Tegenwoordig runt hij als professioneel atleet en ondernemer twee sportscholen in Almere en in Hilversum. 
 
In zijn presentaties vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan onderwerpen als doorzettingsvermogen, omgaan met tegenspoed, teambuilding en grenzen verleggen. Tijdens zijn lezing maakt hij de link tussen topsport, de gevechten en het ondernemerschap. Als spreker deelt Remy zijn kennis en ervaring met zijn publiek en weet daarmee de zaal te raken met dat het niet allemaal van zelf gaat en hoe je tot grotere prestaties kan komen.
 
Volgens Remy moet je tegenslagen proberen te overwinnen en niet opgeven, totdat het is gelukt! Kortom een inspirerende en motiverende lezing, aangevuld met anekdotes uit zijn carrière die de nodige vragen zullen oproepen. Remy boeit en raakt zijn publiek elke keer weer.
Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Remy Bonjasky

Remy Bonjasky verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Remy Bonjasky kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Remy Bonjasky

Lees meer over Spreker Remy Bonjasky

Remy werd in 1976 geboren in Paramaribo, Suriname. Op vijfjarige leeftijd stak hij met zijn familie de oceaan over om een leven te beginnen in Nederland. Zijn liefde voor sport begon bij het voetbal, met als droom profvoetballer te worden. Die droom moest hij op zijn zestiende opgeven vanwege een beenblessure. Dankzij een klasgenoot vond hij een nieuwe passie: Kickboksen. Al na zes maanden was hij klaar voor zijn eerste wedstrijd, en won. Het was de start van een succesvolle wereldwijde carrière.

Remy stelt zich in zijn verhaal bijzonder kwetsbaar op door het publiek te vertellen dat hij het niet breed heeft gehad en dat het zwaar was tijdens het opgroeien, maar door zijn droom achterna te gaan en door te zetten tijdens de tegenslagen, heeft hij toch de top gehaald en zijn droom verwezenlijkt. Letterlijk en figuurlijk "From the bottom to the top".

Met zijn Bonjasky Academy wilt hij deze en de volgende jonge generaties kernwaarden meegeven als respect, discipline en doorzettingsvermogen. Als 'The Flying Gentleman' won de kickbokser drie keer het K-1 World Championship en was hij God in Japan, waar hij werd aanbeden omdat hij niet het prototype was van een vechtsporter.

Remy vertelt in zijn presentaties over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Zo heeft hij onder andere gesproken op events van ABN Amro, ADO Den Haag, Gemeente Almere en Gemeente Amsterdam. Ook het publiek is divers, van kinderen tot aan succesvolle ondernemers en het Nederlandse hockeyelftal. Het topsport leven loopt parallel met ondernemerschap en het leven van sommige mensen. Het gaat over risico’s nemen, passie, de concurrentie in de gaten houden, altijd scherp zijn, oplossingsgericht denken en kansen zien.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Remy Bonjasky

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Remy Bonjasky. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Remy Bonjasky inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Remy Bonjasky.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Remy Bonjasky via Het Sprekersburo. Wil je Remy Bonjasky inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Remy Bonjasky

Het boeken van Remy Bonjasky is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Remy Bonjasky heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Remy Bonjasky plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Remy Bonjasky.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Remy Bonjasky helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Remy Bonjasky de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Remy Bonjasky aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Remy Bonjasky te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Remy Bonjasky het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Remy Bonjasky is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Remy Bonjasky spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Peter Lute

Peter Lute

Wytze Russchen

Wytze Russchen

Jan Heemskerk

Jan Heemskerk

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Remy Bonjasky.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.