Spreker Erik Mathlener - Foto: (c) Erik Mathlener

Erik Mathlener

Business storyteller en spreker. In zijn lezingen leert hij organisaties verhalen te gebruiken in waardevolle communicatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Erik Mathlener te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Erik Mathlener boeken als spreker

Met de betoverende vertelkunst van Erik Mathlener haal je een onvergetelijke spreker binnen voor je congres, seminar of themadag. Laat je publiek meeslepen op een reis door de boeiende wereld van storytelling. Erik doet dat met een warme en sprankelende presentatie die de nieuwsgierigheid van je doelgroep direct aanwakkert. Hij serveert niet alleen schitterende voorbeeldverhalen, maar bereikt ook iets buitengewoons: hij laat het publiek ontdekken dat ze stuk voor stuk storytellers zijn.

"Vaak denken mensen dat ze geen verhalen hebben. Dat is onzin; iedereen heeft schatten aan waardevolle verhalen. Je hoeft ze alleen maar te vinden en te gebruiken," zegt Erik vol overtuiging.

In zijn interactieve presentaties onthult hij waar deze verhalen verborgen liggen, wat de formule is voor een krachtig narratief, en hoe je ze effectief inzet in je werk als manager of teamlid. Met een dosis humor en een laagdrempelige benadering neemt Erik Mathlener zijn publiek op sleeptouw. Theorie vermengt hij naadloos met persoonlijke verhalen en herkenbare anekdotes, waardoor hij boeiend is om naar te luisteren en tegelijkertijd inspireert. 

Haal Erik Mathlener naar jouw evenement en laat de magie van storytelling jouw evenement verrijken. Erik Mathlener boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Erik Mathlener

Erik Mathlener verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Erik Mathlener kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Klantgerichtheid
  • Storytelling
  • Prettig zakendoen 

Biografie Erik Mathlener

Lees meer over Erik Mathlener

Vroeger was Erik een projectmanager en consultant in de IT-wereld. In 2006 veranderde alles toen hij storyteller Willem de Ridder aan het werk zag. Geïnspireerd volgde hij cursussen en deelde verhalen in intieme theaters. Later ontdekte hij dat storytelling niet alleen zijn overtuigingskracht versterkte, maar ook een krachtig instrument was om verandering te vergemakkelijken en communicatie te verrijken. Sindsdien omarmt hij storytelling in zijn dagelijkse werk als spreker, trainer en coach.

Erik is auteur van het praktische boek "Storytelling in drie bedrijven." 

Binnenkort komt zijn tweede boek uit, speciaal voor managers die met storytelling meer impact willen maken.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Erik Mathlener

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Erik Mathlener. Lees de enthousiaste reacties.

Erik Mathlener inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Erik Mathlener.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Erik Mathlener via Het Sprekersburo. Wil je Erik Mathlener inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Erik Mathlener

Het boeken van Erik Mathlener is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Erik Mathlener heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Mathlener plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Erik Mathlener.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Erik Mathlener helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Erik Mathlener de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Erik Mathlener aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Erik Mathlener te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Erik Mathlener het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Erik Mathlener spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld

Kees Jansma

Kees Jansma

Marc van Eck

Marc van Eck

Marc is een inspirerende spreker en ondernemer op gebied van leiderschap, internal branding, positionering en klantgericht handelen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Erik Mathlener.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.