Spreker Jan Roelfs - Foto: (c) NOS/Stefan Heijdendael

Jan Roelfs

Het Koreaanse Sprookje over zijn tijd in de technische staf bij het Koreaanse voetbalelftal staat bij deze spreker centraal.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Jan Roelfs te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jan Roelfs boeken als spreker

Lezing over Het Koreaanse Sprookje Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jan Roelfs

Jan Roelfs verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jan Roelfs kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Jan Roelfs

Lees meer over Jan Roelfs

Jan Roelfs was lid van de technische staf van het Koreaanse Voetbalelftal vanaf januari 2001 tot en met het WK eind juni 2002. Als teammanager en rechterhand van bondscoach Guus Hiddink was hij verantwoordelijk voor de complete organisatie rondom het team. Hij is getuige geweest van een boeiend ontwikkelingsproces tussen de Westerse en Aziatische cultuur dat uiteindelijk leidde tot een fantastisch resultaat bij het WK 2002 Korea/Japan waar Korea – voor de buitenwereld volkomen onverwacht – de halve finale bereikte. 

In zijn lezing "Het Koreaanse Sprookje" (voor engelstalig publiek "We surprised the world but not ourselves") gaat hij in op de werkwijze van de buitenlandse technische staf onder leiding van Guus Hiddink en vertelt hij HOE de zaken in anderhalf jaar zijn aangepakt en WAAROM deze aanpak uiteindelijk leidde tot het - voor de buitenwereld - verrassende resultaat.

Op dit moment is Roelfs één van de vaste voetbal- en tenniscommentatoren bij Studio Sport. Roelfs werkte van augustus 1997 tot eind december 2000 voor de betaalzender Canal + als voetbal - en tenniscommentator. Van 1989 tot 1997 deed hij het zelfde werk voor RTL in Nederland. In die functie reisde hij de hele wereld over en deed verslag van grote internationale sportevenementen zoals Wimbledon, de US Open en het WK voetbal van 1994 in Amerika.

Voor zijn sportieve carrière was Roelfs werkzaam als trainee bij het internationale Public Relations bureau Hill and Knowlton. Hij voltooide zijn studie politicologie – Internationale Betrekkingen in 1988 en was gedurende een half jaar werkzaam bij UNITAR ( United Nations Institute for Training and Research ) in New York.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jan Roelfs

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jan Roelfs. Lees de enthousiaste reacties.

Jan Roelfs inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jan Roelfs.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jan Roelfs via Het Sprekersburo. Wil je Jan Roelfs inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jan Roelfs

Het boeken van Jan Roelfs is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jan Roelfs heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Roelfs plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jan Roelfs.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jan Roelfs helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jan Roelfs de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jan Roelfs aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jan Roelfs te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jan Roelfs het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jan Roelfs is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jan Roelfs spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn

Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Arjan Postma

Arjan Postma

Arjan houdt het liefst lezingen voor een groep enthousiaste mensen. U boekt niet alleen een enthousiast maar ook een leerzame spreker.

Jan Jonker

Jan Jonker

Als hoogleraar, bedrijfskundige en organisatieadviseur spreekt Jan Jonker over oa business modellen en circulaire economie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jan Roelfs.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.