Foto: Jan Schellekens | (c) All rights reserved

Jeroen Renes

Inspirerende en motiverende spreker Jeroen Renes vertelt over innovatie, team, doelen, strategie en presteren.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Jeroen Renes te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jeroen Renes boeken als spreker

De presentaties en workshops van Jeroen gaan over omgaan met tegenslagen, ambitie & dromen, presteren, werk-prive-topsport balans. Het belang van vernieuwing en creativiteit om jezelf te verbeteren, zonder team ben je nergens en het belang van 'marginal gains'. Zijn gasten krijgen een unieke inkijk in een van de meest extreme duursporten ter wereld. Vol energie en met een glimlach zullen mensen huis-/kantoor waarts gaan!

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jeroen Renes

Jeroen Renes verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jeroen Renes kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Ontdek je 'aan-knop' en kom uit de stand-by stand: over grenzen verleggen en uit je comfort-zone treden.
  • De perfecte voorbereiding: het belang van een gedetailleerde planning en mentaal voorstellingsvermogen.
  • Omgaan met onverwachte situaties en tegenslag.
  • Ambitie en dromen omzetten naar concrete doelen en deze succesvol nastreven (doel-focus-discipline-trainen-resultaat).
  • Wat is nodig om op top(sport) niveau te presteren.
  • Lifestyle: het balanceren van werk-prive-topsport. Hoe houd je alle ballen in de lucht, blijf je gemotiveerd en gezond.
  •  Vernieuwing en creativiteit: hoe kun je zelf / je team / je organisatie steeds weer beter laten presteren met behulp van 'marginal gains'. 
  • Team: je bent niets zonder team.

Biografie Jeroen Renes

Lees meer over Jeroen Renes

Jeroen Renes is Nederlands Kampioen 24 uur non-stop hardlopen en hij loopt wereldwijd op het allerhoogste niveau ultramarathons. Daar waar de marathon hardlopen ophoudt, gaat Jeroen verder.

Als voormalig bergbeklimmer bereikte hij de hoogste toppen in de Alphen. De afgelopen jaren heeft hij zijn stijgijzers en ijspickel ingeruild voor hardloopschoenen. Nu loopt Jeroen hard op elk denkbaar terrein: trailrunning over bergen en door de bossen, maar ook op snelle parcours over asfalt en verharde paden.

Hij is hardlopend de Alphen overgestoken van Duitsland, via Oostenrijk naar Italie: hij legde daarbij 257 km af en klom (en daalde!) 18.000+ hoogtemeters. Dit is 5 keer de hoogte van Everest Basecamp naar de top van Mount Everest!

Als snelste Nederlander finishte Jeroen de historische en meest prestigieuze ultramarathon in Europa –de Spartathlon- in Griekenland. Van de Akropolis in Athene nar Sparta legde hij 246 km in 27 uur.

Als topsporter vertegenwoordigt hij Nederland tijdens Europese- en Wereldkampioenschappen over 24 uur en 100 km. De afgelopen jaren liep Jeroen ontelbare marathons en ultramarathons, waarvan hij er velen wist te winnen. Hij traint regelmatig 200+ km per week, terwijl hij vader en echtgenoot is en een fulltime baan heeft als Sales & Marketing Manager!

Thema's en onderwerpen

Terwijl Jeroen trainde voor het WK, kreeg hij medio 2015 te horen dat hij nooit meer hard zou lopen door een knieblessure. Van de ene op de andere dag was het over. Ruim een jaar liep hij geen meter hard, totdat hij een weg vond om terug te keren naar de top.

De unieke combinatie van topatleet en Sales & Marketing Manager, maakt dat Jeroen een geloofwaardige link kan leggen tussen topsport en het bedrijfsleven. In 2018 heeft hij de start-up Runners Inc. opgericht. Door de inzet van innovatieve web- en app technologie worden hardlopers wereldwijd ondersteunt bij het behalen van hun hardloop dromen en doelen. Je zult verrassende parallellen ontdekken en praktische handreikingen krijgen als het gaat om onderwerpen en praktische handreikingen krijgen als het gaat om onderwerpen zoals innovatie, team, doelen, strategie en presteren.

Jeroen Renes benadert zijn hardloop- en business avonturen vanuit een heldere filosofie: doel – focus – discipline – trainen – resultaat. Zijn presentaties en workshops zijn geen eenrichtingsverkeer van stoere hardloopverhalen, maar bevlogen, humoristische en energieke bijeenkomsten. Mensen zullen zich verbazen, lachen en geïnspireerd raken!


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jeroen Renes

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jeroen Renes. Lees de enthousiaste reacties.

Jeroen Renes inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jeroen Renes.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jeroen Renes via Het Sprekersburo. Wil je Jeroen Renes inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jeroen Renes

Het boeken van Jeroen Renes is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jeroen Renes heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Renes plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jeroen Renes.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jeroen Renes helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jeroen Renes de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jeroen Renes aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jeroen Renes te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jeroen Renes het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jeroen Renes is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jeroen Renes spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jaap van Ginneken

Jaap van Ginneken

Anje-Marijcke Van Boxtel

Anje-Marijcke Van Boxtel

Ze is een inspirerende spreker op gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Hoe vergroot je positieve impact en performance.

Tessa Veldhuis

Tessa Veldhuis

Als voormalig rugbyster is Tessa een inspiratiebron voor elk bedrijf. Ze spreekt onder ander over teambuilding, vitaliteit en doorzettingsvermogen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jeroen Renes.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.