Spreker Lucia Rijker - Foto: (c) Lucia Rijker

Lucia Rijker

Voormalig kickbokser en tegenwoordig coach en spreker over het ontdekken van doelen en echte waarden.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Coach
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Webinars

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Lucia Rijker te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Lucia Rijker boeken als spreker

Kickbokser, actrice, coach en spreker

Lucia Rijker heeft een succesvolle carrière als kickbokser achter de rug. Tegenwoordig is ze leraar, coach, acteur en inspirerend spreker. In het televisie programma ‘Dream School’ is Lucia coach waarin zij schoolverlaters opnieuw probeert te inspireren om zichzelf te ontwikkelen.

Tijdens haar lezingen neemt zij het publiek mee om te helpen ontdekken of hun doelen “nog” passen bij hun echte waarden. In iedereen schuilt de kracht om uitdagingen aan te gaan. Ze geeft inzicht in bewustzijn, acceptatie, openheid, kwetsbaarheid, wijsheid, compassie, levenservaring en het vermogen om andere te inspireren.

Lucia haalt haar uitdaging in het leven uit motivatie door wijsheid, moed en mededogen. Ze is toegewijd om iedereen te motiveren, ontwikkelen, onderwijzen, inspireren, aanmoedigen en veranderen.

Lucia Rijker boek je als inspirerend spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Lucia Rijker

Lucia Rijker verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Lucia Rijker kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Ontdek of je doelen "nog" passen bij je echte waarden
  • Eenzijdige focus op het stellen van doelen en het behalen van doelen heeft ruimte gemaakt voor service, bewustzijn, acceptatie, openheid, kwetsbaarheid, wijsheid, compassie, levenservaring en het vermogen om verbindig te maken om anderen te inspireren en motiveren.
  • In iedereen schuilt de kracht om uitdagingen aan te gaan.
  • Motivatie door wijsheid, moed en mededogen.
  • Ontdek jezelf waar je echt naar verlangt.

Biografie Lucia Rijker

Lees meer over Spreker Lucia Rijker

Lucia Rijker wordt geboren op 6 december 1967 in Amsterdam. Al op jonge leeftijd start ze haar sportieve carrière. Als Lucia 6 jaar is begint ze met judo en een jaar later wordt ze lid van het Nederlandse Nationale Softbal team. Op 13-jarige leeftijd wint ze het Amsterdamse kampioenschap, daarna wordt ze Nederlands kampioen.

Als Lucia 15 is begint ze met kickboxen bij Johan Vos, een van de beste trainingsscholen van Nederland. Twee jaar later zet ze zichzelf in de professionele kickbox wereld neer door in haar 6de wedstrijd de Amerikaanse kampioen Lilly Rodriguez te verslaan.
Daarna vergaart Lucia al snel internationaal de reputatie van profkickboxer, ze is vooral in Europa en Japan actief.
Naast kickboxen gaat Lucia’s interesse halverwege de jaren ’90 uit naar het boksen.
In 1996 start ze haar bokscarrière in Los Angeles, waar ze haar Amerikaanse debuut maakt. Lucia besluit zich dan tevens in Amerika te vestigen.

Lucia is viervoudig voormalig wereldkampioene kickboksen en tweevoudig voormalig wereldkampioene boksen. Zij heeft een record van 54 wedstrijden, 39 knock outs, verloor nooit en staat nummer 1 op de wereldranglijst.
Lucia trainde met wereldkampioenen als Lennox Lewis, Oscar De La Hoya, Mike Tyson en Vitali Klitchco. Al 23 jaar staat zij als professional in de ring en Lucia geeft meer dan 20 jaar les in diverse (vecht)sportdisciplines.

Door USA Today werd Lucia genomineerd voor ‘Thoughest Athlete of America’ naast Lance Armstrong en Tiger Woods.
In 2000 was Lucia het onderwerp in de award-winning documentaire ‘Shadow Boxers’ van Katia Bankowski.
Voor haar rol in de film ‘Rollerball’ (met LL Cool J, Chris Klein, Jean Reno and Rebecca Romijn-Stamos) verhuisde Lucia tijdelijk en woonde ze 7 maanden in Montreal, Canada.
Als gastactrice was Lucia te zien in de TV series ‘JAG’ en ‘The L Word’, en als trainer/coach in ‘Veronica’s Fightmaster’ in Nederland.

Hoogtepunt voor de actrice Lucia Rijker is vooralsnog haar rol als Billy the Blue Bear in ‘Million Dollar Baby’ van Clint Eastwood. Deze film won 4 Oscars (beste film, regie, mannelijke bijrol en vrouwelijke hoofdrol). Lucia trainde voor deze film ook hoofdrolspeelster Hillary Swank en was technisch adviseur voor de film.

In september 2007 is de documentaire “Lucia Rijker, – een bokser, een boeddhist” uitgekomen, geproduceerd door de Boeddhistische Omroep. Hiervoor is Lucia 3 jaar lang gevolgd met de camera.
Al meer dan 13 jaar is Lucia zelf Boeddhist en ze is cum laude afgestudeerd aan ‘The University of Living Life’.
In het voorjaar van 2008 was Lucia te zien als een van de deelnemers in het reality programma ’71C Noord’.

Lucia vervolgt haar acteercarrière in opnieuw een grote film: ‘Star Trek XI’, welke in mei 2009 in de bioscopen draaiden.

In het najaar van 2009 werd Lucia Rijker gehuldigd in ‘The Boxing Hall of Fame’ (een wereldwijde organisatie die voormalig bokskampioenen eert die een verschil hebben gemaakt in de boxhistorie) in Los Angeles. Zij was de eerste vrouwelijke bokster in de geschiedenis, die door hen werd gehuldigd.

In februari 2010 was Lucia opnieuw te zien bij de Boeddhistische Omroep (BOS), waar zij een documentaire had gemaakt genaamd, ‘Lucia Rijker – een nieuw leven’. Deze documentaire gaat over mensen die helemaal opnieuw willen of moeten beginnen.

In het voorjaar van 2011 maakte Lucia wederom een documentaire voor de Boeddhistische Omroep (BOS), De documentaire is genaamd, ‘Lucia Rijker – hoe te leven met familie’. Lucia is gaan onderzoeken op welke manieren je een persoonlijke band kunt aangaan met de wereld en de mensen om je heen, vanuit haar boeddhistische perspectief.

Lucia wordt vaak geboekt als motivatie- en powercoach in binnen- en buitenland voor het bedrijfsleven. Op energieke, creatieve en spirituele wijze motiveert en inspireert ze de deelnemers en leert ze hen beter te focussen, om te gaan met tegenslag en hun doelen te bereiken.

Contact opnemen over Lucia Rijker?

Heb je een vraag of interesse in een lezing van Lucia Rijker? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier of telefonisch via telefoonnummer 0321 317 121. We zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wij helpen je graag verder.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Lucia Rijker

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Lucia Rijker. Lees de enthousiaste reacties.

Ze is een enthousiaste spreker en weet deelnemers te boeien. Lucia heeft een prima verhaal over het omgaan mentale weerbaarheid en reikt ze tools aan om je beter te focussen.

HLG accountants en adviseurs

Lucia Rijker inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Lucia Rijker.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Lucia Rijker via Het Sprekersburo. Wil je Lucia Rijker inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Lucia Rijker

Het boeken van Lucia Rijker is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Lucia Rijker heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Lucia Rijker plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Lucia Rijker.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Lucia Rijker helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Lucia Rijker de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Lucia Rijker aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Lucia Rijker te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Lucia Rijker het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Lucia Rijker spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Bernice Notenboom

Bernice Notenboom

Poolheldin, expeditieleidster en spreker met lezingen over waardevolle levenslessen, zoals grenzen verleggen en mentaal sterk blijven.

Simon Douw

Simon Douw

Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn

Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Lucia Rijker.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.