Spreker Henriette Prast - Foto: (c) Henriette Prast

Henriëtte Prast

Hoogleraar aan Tilburg University, Eerste Kamerlid en inspirerende spreker op gebied van gedragseconomie toegepast op duurzaamheid.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Henriëtte Prast te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Henriëtte Prast boeken als spreker

Keynote spreker Henriette Prast is deskundige op gebied van gedragseconomie toegepast op duurzaamheid.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Henriëtte Prast

Henriëtte Prast verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Henriëtte Prast kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Henriëtte Prast

Lees meer over Henriëtte Prast

Henriëtte Prast is econoom en sinds 2005 hoogleraar finance aan de Universiteit van Tilburg. Ze is gespecialiseerd in gedragseconomie, pensioen en pensioencommunicatie, duurzaamheid, man/vrouwverschillen in financiële attitudes en gedrag en de rol van beeldpraak in financiële communicatie. 

Henriëtte Prast werkte eerder onder andere als onderzoeker bij de Nederlandsche Bank, was ruim tien jaar columnist bij het Financieele Dagblad, en stond van 2008 tot 2013 in de Volkskrant Top 200 invloedrijkste Nederlanders.

Onderwerpen: gedragseconomie toegepast op duurzaamheid, idem op gezond gedrag, financieel gedrag, pensioencommunicatie. Rantsoenering als instrument om klimaatdoelstellingen te halen. Moral licensing. Predictable surprises en hoe de kans daarop te verkleinen. Beleidsimplicaties gedragseconomie.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Henriëtte Prast

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Henriëtte Prast. Lees de enthousiaste reacties.

Henriëtte Prast inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Henriëtte Prast.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Henriëtte Prast via Het Sprekersburo. Wil je Henriëtte Prast inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Henriëtte Prast

Het boeken van Henriëtte Prast is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Henriëtte Prast heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Henriëtte Prast plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Henriëtte Prast.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Henriëtte Prast helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Henriëtte Prast de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Henriëtte Prast aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Henriëtte Prast te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Henriëtte Prast het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Henriëtte Prast is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Henriëtte Prast spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Kim Jansen

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en als spreker verzorgt ze lezingen over Generatiemanagement, het verbinden van generaties.

Heleen van Royen

Heleen van Royen

Heleen van Royen is een succesvolle auteur die te boeken is voor een lezing of als discussieleider. Geen onderwerp is haar te gek.

Kris Verburgh

Kris Verburgh

Kris Verburgh geeft als spreker inspirerende lezingen die uw kijk op uw eigen lichaam, gezondheid en geest veranderen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Henriëtte Prast .

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.