Spreker Steven Sleegers - Foto: (c) Steven Sleegers

Steven Sleegers

Een lezing van spreker Steven Sleegers geeft u nieuw inzicht in de online vind- en zichtbaarheid van uw organisatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Steven Sleegers te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Steven Sleegers boeken als spreker

Masterclasses Google en online marketing

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Steven Sleegers

Steven Sleegers verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Steven Sleegers kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Steven Sleegers

Lees meer over Steven Sleegers

Steven Sleegers heeft zich jarenlang verdiept in de combinatie tussen Google, online marketing en algoritmes. Steven doet er alles aan om zijn kennis up-to-date te houden. Hij zet zijn expertise in om bedrijven te helpen hun online vind- en zichtbaarheid te vergroten door inzicht te geven in de techniek die hier achter schuilgaat, ter plekke kunnen er direct een aantal websites van deelnemers worden geanalyseerd en aangegeven hoe men deze afstemt op het algoritme van Google.

Het accent van zijn trainingen zijn gebaseerd op het overdragen van kennis, zijn missie is om deelnemers een werkwijze aan te leren die voor korte evenals lange termijn inzetbaar is, het inhoudelijk deel van een training zal bestaan uit:

  • Het verbeteren van de vind- en zichtbaarheid in Google
  • Inzetten van Social Media
  • Website afstemmen op het algoritme van Google (SEO en websiteoptimalisatie)
  • Werken met SEO-plugin Yoast voor CMS Wordpress en soortgelijk voor andere CMS
  • Beantwoorden van (persoonlijke vragen en oplossen persoonlijke struikelblokken)
  • Overige (online onderdelen: Link-building, concurrentieanalyses, bloggen, werken met tools en verzamelen van data, etc)

Steven Sleegers is tevens stagebegeleider en procesbewaker; via deze weg kan hij fungeren als een technisch klankbord voor het coordineren van online marketing gerelateerde activiteiten die concreet door medewerkers en/of stagiaires uitgevoerd zullen worden.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Steven Sleegers

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Steven Sleegers. Lees de enthousiaste reacties.

Steven Sleegers inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Steven Sleegers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Steven Sleegers via Het Sprekersburo. Wil je Steven Sleegers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Steven Sleegers

Het boeken van Steven Sleegers is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Steven Sleegers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Steven Sleegers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Steven Sleegers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Steven Sleegers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Steven Sleegers de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Steven Sleegers aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Steven Sleegers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Steven Sleegers het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Steven Sleegers is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Steven Sleegers spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jan Wouters

Jan Wouters

Een inspirerend, verrassend en interactief spreker op het gebied van de toekomst van mobiliteit.

Tom Coronel

Tom Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Steven Sleegers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.