Chantal Bles boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Chantal Bles

Ze is een fashion stylist voor verschillende BN-ers en tv-programma's.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Chantal Bles te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Chantal Bles boeken als spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Chantal Bles

Chantal Bles verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Chantal Bles kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Chantal Bles

Lees meer over Spreker Chantal Bles

Chantal Bles is al 17 jaar werkzaam als fashion stylist voor verschillende tv programma’s (The Voice of Holland, The Voice Kids, Ziggo Sport, RTL life en Koffietijd), Glossy magazines en daarnaast kleed ze ook verschillende BN’ers zoals Quinty Trustfull, Robert Doornbos en Sharon Doorson. 

Hiernaast is Chantal erg actief op social media als ‘Social Influencer’. Hiermee bereikt ze dagelijks tienduizenden (83,5k) Volgers die ze via deze weg van een flinke dosis style en fashion voorziet.    

Naast de styling van bekende Nederlanders geeft Chantal samen met haar team stylingadvies in winkels, organiseert zij workshops en treed ze op als spreker tijdens diverse Lifestyle Events.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Chantal Bles

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Chantal Bles. Lees de enthousiaste reacties.

Chantal Bles inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Chantal Bles.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Chantal Bles via Het Sprekersburo. Wil je Chantal Bles inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Chantal Bles

Het boeken van Chantal Bles is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Chantal Bles heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Chantal Bles plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Chantal Bles.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Chantal Bles helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Chantal Bles de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Chantal Bles aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Chantal Bles te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Chantal Bles het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Chantal Bles is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Chantal Bles spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Peter Faber

Peter Faber

Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch

Oud-schaatser, spreker en zanger. Favoriet tijdens de Elfstedentocht in 1997 waarin hij tweede werd.

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen spreekt over thema's als privacy, integriteit, verandering, beïnvloeding en doet dat in combinatie met illusionisme en cabaret.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Chantal Bles.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.