Ron Blaauw

Ron Blaauw inspireert en motiveert tijdens zijn lezingen in het land.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Ron Blaauw te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Ron Blaauw boeken als spreker

Topchef Ron Blaauw vertelt vanuit zijn ervaring en liefde voor het vak over creatief ondernemen en het signaleren van kansen in een dynamische maarkt.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Ron Blaauw

Ron Blaauw verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Ron Blaauw kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Signaleren van kansen
  • Creatief ondernemen
  • Ondernemerschap
  • Valkuilen en leermomenten in je werk
  • Passie voor je vak

Biografie Ron Blaauw

Lees meer over Ron Blaauw

Ron Blaauw merkte tijdens zijn vakantiebaantje bij Petit-Nord in Hoorn dat de horeca hem goed lag. Hij volgde de dagopleiding kok aan het Sint Hubertus in Amsterdam, waar hij de vrijheid kreeg om veel vlieguren te maken op de werkvloer. De echte passie voor het koksvak kwam tevoorschijn tijdens zijn stage bij La Ciboulette te Kwadijk. Men ging hier naar de markt toe voor de beste producten en werden vers vanuit de basis klaargemaakt. Al op 22 jarige leeftijd werd Ron voor het eerst sous-chef bij De Kersentuin. Vanaf dat moment gaat het Ron Blaauw op culinair gebied voor de wind.

Bij restaurants Aujourd’hui en ‘t Jagershuis wist Ron de kwaliteit van de kaart binnen een jaar naar een noemenswaardig hoog niveau te tillen. Waarna Ron besloot zijn droom te verwezenlijken; een eigen Ron Blaauw Rastaurant starten. In Ouderkerk aan de Amstel ontving zijn restaurant in 2004 de eerste en in 2005 de tweede Michelinster en ontving hij in 2008 het diploma voor SVH meesterkok.

In 2011 besloot Ron met zijn restaurant te verhuizen van het pittoreske Ouderkerk naar het drukke Amsterdam. Met deze verandering geeft Ron zijn restaurant meer allure, een internationale uitstraling en een hoger serviceniveau. Kortom een grote stap vooruit.

Naast zijn passie voor eten houdt Ron zich ook bezig met bestuurlijke zaken. Sinds 2008 is hij culinair directeur van De HME Group, die staat voor topkwaliteit op culinair niveau en optimaal gastheerschap. Ook is Ron Blaauw met regelmaat te zien in 'MasterChef Junior' op SBS6, samen met Alain Caron.

Begin April 2013 gooide Ron Blaauw zijn restaurantconcept radicaal om, van chique twee sterrenrestaurant naar het toegankelijke Ron Gastrobar. Een gedurfde stap die hem veel kritiek, maar vooral veel lof bezorgd heeft. Inmiddels heeft hij Ron Gastrobar, Oriental, Indonesia, Paris en Nacarat.

"Ik wil de komende vijftien jaar iets gaan neerzetten voor iedereen. Koken op topniveau in een waanzinnige ambiance voor ieders budget. Een laagdrempelig restaurant waar genieten op nummer 1 staat!" 

Ron Blaauw inhuren als spreker

Ron Blaauw is te boeken voor culinaire workshops, kookdemonstraties, presentaties en lezingen. Zijn aandacht en oog voor perfectie staan garant voor een leerzame en bijzondere invulling van elk evenement. Ron verzorgt verschillende inspirerende en motiverende lezingen over zijn eigen ervaringen, maar ook over zijn valkuilen en leermomenten. Zijn lezing gaat over ondernemerschap en de passie voor je vak, waardoor het voor elke branche interessant is. 

Bent u geïnteresseerd in een workshop, masterclass, lezing of kookdemonstratie van deze talentvolle chef? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ron Blaauw

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Ron Blaauw. Lees de enthousiaste reacties.

Ron Blaauw inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ron Blaauw.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ron Blaauw via Het Sprekersburo. Wil je Ron Blaauw inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ron Blaauw

Het boeken van Ron Blaauw is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ron Blaauw heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ron Blaauw plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Ron Blaauw.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ron Blaauw helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ron Blaauw de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Ron Blaauw aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ron Blaauw te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Ron Blaauw het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Ron Blaauw spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jaap Bressers

Jaap Bressers

Jaap Bressers is een boeiende spreker op gebied van verandering, klantgerichtheid, duurzaamheid, mensgerichte zorg, leiderschap en motivatie.

Kim Jansen

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en als spreker verzorgt ze lezingen over Generatiemanagement, het verbinden van generaties.

Sentini Grunberg

Sentini Grunberg

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ron Blaauw.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.