Jeroen Busscher inhuren als inspirerende spreker.

Jeroen Busscher

Hij is een veelgevraagd op gebied van leiderschap, organisatiecultuur, veranderingen en interne marketing.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Jeroen Busscher te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jeroen Busscher boeken als spreker

Jeroen is een veelgevraagd spreker over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zijn centrale thema is beïnvloeden van menselijk gedrag.

Onderwerpen waarover Jeroen graag spreekt, is leiderschap, met speciale aandacht voor eigenzinnige hedendaagse professionals. Daarnaast deelt hij zijn inzichten over creativiteit en vernieuwing, organisatiepolitiek en gespreks- en beïnvloedingstechnieken met zijn publiek.

Met zijn bestseller “Onbeperkt houdbaar” weet hij groepen te inspireren door te laten zien hoe je je eigen gedrag zo kunt sturen dat leren een natuurlijk proces wordt en werken aan je duurzame inzetbaarheid vanzelfsprekend wordt.

Jeroen Busscher staat bekend als een enthousiaste, creatieve en humoristische spreker. Tijdens zijn boeiende lezingen maakt hij gebruik van verrassende filmfragmenten en zeer herkenbare voorbeelden uit de praktijk. Wat zijn lezingen bijzonder maakt, is dat Jeroen ze vaak combineert met dagvoorzitterschap of interactieve werkvormen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Jeroen Busscher is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jeroen Busscher

Jeroen Busscher verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jeroen Busscher kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Jeroen Busscher

Lees meer over Spreker Jeroen Busscher


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jeroen Busscher

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jeroen Busscher. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Jeroen Busscher inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jeroen Busscher.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jeroen Busscher via Het Sprekersburo. Wil je Jeroen Busscher inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jeroen Busscher

Het boeken van Jeroen Busscher is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jeroen Busscher heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Busscher plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jeroen Busscher.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jeroen Busscher helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jeroen Busscher de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jeroen Busscher aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jeroen Busscher te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jeroen Busscher het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jeroen Busscher is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jeroen Busscher spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Patryk Wezowski

Patryk Wezowski

Vincent van Dijk

Vincent van Dijk

Deze spreker verzorgt lezingen op het gebied van trends, PR en gastvrijheid met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Als spreker gaan zijn inspirerende lezingen gaan over wereldtrends, technologie en marketing.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jeroen Busscher.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.