Boek Jaap Bressers als spreker voor een boeiende lezing bij Het Sprekersburo.

Jaap Bressers

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Hij vertelt in zijn lezingen over motivatie en leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Tarief indicatie spreker:

€ 3.750,00 excl. btw.

Om Jaap Bressers te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jaap Bressers boeken als spreker

Ondernemer, auteur en spreker

Een inspirerende en humoristische spreker met als thema's persoonlijk leiderschap, omgaan met verandering en toegevoegde waarde.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jaap Bressers

Jaap Bressers verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jaap Bressers kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Jaap Bressers?

Biografie Jaap Bressers

Lees meer over Spreker Jaap Bressers

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Thema’s als omgaan met verandering, toegevoegde waarde en persoonlijk leiderschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. De volledige lijst met onderwerpen vind u hieronder. Hij is een spreker die ook net dat beetje anders is. Geen saaie droge powerpoint presentatie van een grijze man in een nog grijzer pak. Nee, een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert!

Gedurende zijn studietijd voor zijn Masteropleiding International Management kwam Jaap op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terecht. Zijn wereld stond op zijn kop, maar hij vocht zich terug en kwam uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in het bedrijfsleven weet Jaap als geen ander het publiek te raken en inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kun jij het verschil maken. Voor jezelf en voor de klant.

En wie denkt dat het alleen een zwaar verhaal wordt heeft het mis, Jaap trad jarenlang als cabaretier op in de Nederlandse theaters en die ervaring gebruikt hij graag om de zaal op het juiste moment heerlijk te laten lachen. Humor, emotie en inspiratie, dat is Jaap Bressers.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jaap Bressers

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jaap Bressers. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Jaap Bressers inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jaap Bressers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jaap Bressers via Het Sprekersburo. Wil je Jaap Bressers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jaap Bressers

Het boeken van Jaap Bressers is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jaap Bressers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jaap Bressers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jaap Bressers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jaap Bressers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jaap Bressers de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jaap Bressers aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jaap Bressers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jaap Bressers het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

De kosten voor een inspirende lezing van Jaap Bressers is 3750.00 euro exclusief BTW, inclusief een telefonische voorbespreking van de lezing en eventuele reis- en/of verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Jaap Bressers spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Frenk van der Linden

Frenk van der Linden

Gerard Stokkink

Gerard Stokkink

Susan Smit

Susan Smit

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jaap Bressers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.