Kim Spinder

Kim Spinder

Ze is innovatie consultant en een veelgevraagde spreker.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Om Kim Spinder te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Kim Spinder boeken als spreker

Ze is innovatie consultant en een veelgevraagde spreker.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Kim Spinder

Kim Spinder verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Kim Spinder kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Inspiratie om te vernieuwen en innoveren
  • Hoe kun je innoveren met een nieuwe mindset, vaardigheden en technologieën
  • Een nieuwe manier van samenwerken binnen organisaties
  • Hoe kan je succesvol innoveren?

Biografie Kim Spinder

Lees meer over Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen middels haar incompany innovatieprogamma's. Kim helpt organisaties innoveren met nieuwe skills, tools en vooral een nieuwe mindset! Ze gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken. Kim is een veelgevraagd spreker binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven. Zo sprak ze op TEDx, MixMashup in San Francisco en stond ze in het Koninklijk Theater Carré.

Kim Spinder neemt in haar inspiratiesessie de aanwezigen op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Kim spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, zoals e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn mensen daar teveel tijd kwijt en kun je het potentieel van de organisatie beter benutten. Kim enthousiasmeert de aanwezigen om enthousiast te worden voor vernieuwing in het eigen werk en prikkelt ze om na te denken over de eerste stap in de eigen organisatie.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Kim Spinder

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Kim Spinder. Lees de enthousiaste reacties.

Kim Spinder inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kim Spinder.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Kim Spinder via Het Sprekersburo. Wil je Kim Spinder inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Kim Spinder

Het boeken van Kim Spinder is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Kim Spinder heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Spinder plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Kim Spinder.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Kim Spinder helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Kim Spinder de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Kim Spinder aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Kim Spinder te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Kim Spinder het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Kim Spinder is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kim Spinder spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Danny Mekic'

Danny Mekic'

Ondernemer, internetexpert en auteur. Spreker op het gebied van o.a. een eigen bedrijf starten en opbouwen.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Co Adriaanse

Co Adriaanse

Zijn lezingen geven een unieke inzicht in de wereld van topvoetbal in combinatie met het bedrijfsleven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Kim Spinder.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.