Sprekers boeken voor een inspirerende lezing voor uw bijeenkomst

Vind de perfecte spreker uit ruim 300 inspirerende en meest gevraagde sprekers om uw seminar, congres of bijeenkomst te verrijken.

Sprekers boeken voor een inspirerende lezing voor uw bijeenkomst

Vind de perfecte spreker uit ruim 300 inspirerende en meest gevraagde sprekers om uw seminar, congres of bijeenkomst te verrijken.

Zoeken op:

Sprekers overzicht

133 spreker(s) gevonden

Als spreker vertelt hij gepassioneerd over zijn sportcarrière. Ambitie, doorzetten en samenwerken komen allemaal aan bod.

Herman Konings is een professionele trendwatcher met klanten als ING Bank en Unilever. Hij vertelt u over sociaal netwerken.

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Een landbouwvisionair die in zijn lezingen vertelt over de agrarische wereld, wereldvoedselproblematiek en innovatie.

René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Een veelgevraagd keynote spreker. Hij brengt een mix van interactiviteit, uitdagende stellingen en zelfrelativerende humor.

Technologie succesvol inzetten in uw organisatie, spreker Vincent Everts vertelt hierover en beantwoordt graag uw vragen.

Siebren Zijlstra is een financieel econoom en geeft als spreker een unieke blik in de ontwikkelingen in de maatschappij.

Crowdfunding is booming en dat weet deze spreker. Zijn lezingen en workshops zitten vol met interactie met het publiek.

Arnon startte al op 11-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf. Hij is internationale spreker en prestatietrainer.

Hij is actief als spreker, innovatiefuturist, dagvoorzitter, trendteller en natuurlijk brain-agent voor marketing audits.

Deze internationale spreker is expert in toegepaste creativiteit en gebruikt voorbeelden uit eigen ervaring in een lezing.

Tom van 't Hek is een van onze meest veelzijdige sprekers. U boekt hem ook voor het leiden van congressen en gesprekken.

Voormalig GroenLinks-Kamerlid, spreker, auteur en columnist.

Historicus en onderzoeker bij het Instituut voor Militaire Geschiedenis. Spreker over onderwerpen als vredesoperaties en defensie.

De topman van het jaar 2008 heeft drie wetten over energie waarover hij spreekt tijdens zijn inspirerende lezingen.

Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.

Alphonse Muambi is als spreker en auteur van het boek 'Democratie kun je niet eten'

Andrea Wiegman is spreker en mede-oprichter van het trend(watch)platform Second Sight.

Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Arjan houdt het liefst lezingen voor een groep enthousiaste mensen. U boekt niet alleen een enthousiast maar ook een leerzame spreker.

Van Brakel is ondernemer, inspirator en heeft als spreker een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Als spreker is Barbara gespecialiseerd op het gebied van economie en marktwerking. Ook geeft zij les als hoogleraar economie.

Bas geeft inzicht in het leven van een nationaal en internationaal scheidsrechter en is spreker op het gebied van topsport.

Als spreker legt hij verbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven.

Spreker in de vakgebieden digitale strategie en leiderschap.

Zeer gepassioneerde spreker en vertelt over wat mensen en teams succesvol maakt.

Internationale trendwatcher en spreker op het gebied van cultuur en sociologie.

Correspondent en presentator van NOS-laat. Als spreker vertelt hij over de verschillen tussen Nederland en de VS.

Freelance journalist die spreker is op het gebied van lifestyle en marketingcommunicatie.

Auteur van diverse boeken en hoogleraar E-Marketing & Distance Selling. Cor is spreker op het gebied van succesvolle ondernemingen.

Ondernemer, internetexpert en auteur. Spreker op het gebied van o.a. een eigen bedrijf starten en opbouwen.

Als spreker vertelt Dennis in zijn lezingen over zijn ervaringen bij Meteo Consult, het weer, klimaat en duurzaamheid.

Als cybersecurity specialist spreekt Don Eijndhoven over cyber security, digitale veiligheid, cyber warfare, digitale geopolitiek, online privacy of cybercrime.

Een onvergetelijk verhaal!

Het inhuren van een spreker zorgt voor diepgang van uw evenement, waardoor uw bezoekers de bijeenkomst geïnspireerd en gemotiveerd zullen verlaten. Daarnaast kan een spreker door middel van audiovisuele ondersteuning of humor beladen onderwerpen op een luchtigere manier verwoorden. Hierdoor blijft de energie van het event positief.  

De voordelen van het inhuren van sprekers voor uw evenement:

 • Sprekers zorgen voor interactie met het publiek
 • Sprekers inspireren en motiveren uw bezoekers
 • Sprekers trekken meer bezoekers naar uw bijeenkomst.

Sprekers vinden

Vind eenvoudig geschikte sprekers voor uw seminar, congres of bijeenkomst door hieronder te bladeren tussen ons aanbod. U heeft de keuze uit een breed aanbod sprekers, waarbij wij voor elk onderwerp of thema een geschikte spreker voor u hebben.

Wilt u meer informatie over het boeken van onze sprekers of advies over welke spreker u kunt huren voor uw bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

0321 - 317 121

Kosten sprekers

Wij bieden een groot en divers aanbod sprekers aan, met sprekers voor alle soorten onderwerpen en bijeenkomsten. De tarieven van onze sprekers zullen per aanvraag verschillen. De prijzen van onze sprekers zijn afhankelijk van:

 • De bekendheid van de spreker
 • De expertise van de spreker
 • De voorbereidingstijd
 • Reis- en verblijfkosten

Het Sprekersburo heeft meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van sprekers voor evenementen en congressen. Wij zorgen voor een passend advies met een offerte op maat.

Wilt u meer informatie over het boeken van onze sprekers of weten of de spreker die u in gedachte heeft beschikbaar is? Klik dan op één van onderstaande buttons.

info@hetsprekersburo.nl Beschikbaarheid checken

Tips bij het boeken van sprekers

Het boeken van een spreker geeft uw evenement of congres een meerwaarde. Een spreker voegt interactie toe aan uw bijeenkomst en inspireert uw bezoekers. Het is noodzakelijk dat u een spreker inhuurt die past bij het soort congres of evenement dat u organiseert, zodat de spreker een connectie kan maken met het publiek. Wij raden u aan om aan de volgende punten te denken wanneer u een spreker gaat boeken.  

Wat is het doel?

Organisatoren maken vaak de fout om een spreker te boeken, zonder van tevoren het doel van het evenement te hebben bedacht. Er zijn verschillende doelstellingen die het inhuren van een spreker kan hebben:

 • Meer bezoekers aantrekken
 • Meer interactie creëren
 • Een boodschap overbrengen
 • Uw publiek entertainen
 • Bezoekers inspireren

Op deze manier kunt u gemakkelijk een longlist opstellen van sprekers die u wilt boeken, om zo uiteindelijk de meest geschikte spreker te boeken voor uw event.

Een bekende Nederlander als spreker boeken?

Wanneer u het thema en de doelstelling van het evenement heeft vastgesteld, bepaalt u of u een bekend of een onbekend persoon wilt uitnodigen. Het inzetten van een bekende Nederlander zorgt ervoor dat er meer bezoekers op uw bijeenkomst afkomen. Let er wel goed op dat de BN‘er wel past bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf en event.

Zoekt u een spreker die uw gasten motiveert, dan is het niet altijd nodig om een bekend persoon te boeken. Er zijn voldoende sprekers die minder bekend zijn en toch uw publiek kunnen inspireren en motiveren. Dit is niet alleen effectiever, maar ook nog eens voordeliger.

Cabaretiers
Het toevoegen van de factor humor levert een positieve bijdrage aan uw event. De beste manier om dit te doen is het boeken van een cabaretier. Humor is één van de effectiefste manieren om een boodschap over te brengen op uw publiek. Denk er wel aan dat de cabaretier moet matchen met de doelgroep die u wilt bereiken. 

Affiniteit met het onderwerp

Wilt u dat de spreker thuis is in het onderwerp waarover hij gaat spreken of wilt u juist iemand uit een ander vakgebied, die een andere visie heeft op het onderwerp?

Persoonlijk contact met de spreker

Het is belangrijk dat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met de spreker die u heeft uitgekozen. Om er helemaal zeker van te zijn dat alles goed zal verlopen, zit er standaard bij de gage een telefonische voorbespreking inbegrepen. Tijdens deze bespreking kunt u uw wensen kenbaar maken bij de spreker zodat de spreker rekening kan houden met uw wensen in de lezing. De spreker past de lezing aan, indien mogelijk, naar de wens van de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie over het boeken van een spreker of wilt u direct een offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande buttons.

Vraag een offerte aan info@hetsprekersburo.nl

Verschil sprekers en dagvoorzitters

Er ontstaat vaak verwarring over de taken van een spreker en een dagvoorzitter. Om te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, leggen wij het verschil tussen sprekers en dagvoorzitters uit.

Een spreker boekt u doorgaans om te spreken over een bepaald onderwerp waar hij expert in is. De spreker houdt meestal een lezing van maximaal 60 minuten, al is dat per boeking verschillend en valt dat altijd te bespreken. De spreker wordt ingehuurd om het publiek voornamelijk te motiveren, inspireren en entertainen.

Een dagvoorzitter is iemand die het dagprogramma van uw event aan elkaar praat, zonder zichzelf op de voorgrond te zetten. Waar een spreker wordt ingehuurd om over een bepaald onderwerp te vertellen en centraal staat, is de dagvoorzitter meer onderdeel van het geheel.

Neem voor meer informatie over het boeken van een spreker of een dagvoorzitter contact met ons op, door te bellen naar 0321 – 317 121.

0321 - 317 121 Beschikbaarheid controleren

Wij helpen u graag bij uw boeking

Vragen, opmerkingen of een offerte. Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0321 - 317 121 of stuur ons een bericht via WhatsApp 06 – 1821 4561

Bekijk het volledige aanbod
Beste prijs

Het Sprekersburo hanteert scherpe tarieven en prijzen voor haar sprekers.

Ruim aanbod

Wij hebben keuze uit meer dan 250 inspirerende sprekers

Offerte binnen 1 dag

U ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte gratis en vrijblijvend per e-mail

Boek direct

Zoek en boek direct uw spreker bij Het Sprekersburo, wij helpen u graag!