Dagvoorzitter inhuren

Hieronder ziet u alle dagvoorzitters die u kunt boeken bij Het Sprekersburo. Voor meer informatie over een van de dagvoorzitters klikt u eenvoudig door naar de bijbehorende pagina. Hier vindt u de beschikbaarheid en heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

Dagvoorzitters overzicht

dagvoorzitter(s) gevonden

Meer informatie over Roelof Hemmen

€ 3.500,- / € 5.000,- Bekijk dagvoorzitter

Roelof Hemmen is presentator en nieuwslezer. Als dagvoorzitter biedt hij een scherpe visie en leidt hij alles in goede banen.

Meer informatie over Diana Matroos

€ 3.500,- / € 5.000,- Bekijk dagvoorzitter

Interviewer bij BNR Nieuwsradio en presentator bij RTL. Een ondernemende dagvoorzitter met het motto: wees wie je bent en heb lef.

Meer informatie over Roland Koopman

€ 3.500,- / € 5.000,- Bekijk dagvoorzitter

Roland is presentator, beurscommentator bij RTL Z en dagvoorzitter. Hij heeft gedegen kennis over financiële en economische zaken.

Meer informatie over Tom van 't Hek

€ 2.000,- / € 3.500,- Bekijk dagvoorzitter

Voormalig tophockeyer, huisarts, bondscoach en radiopresentator. Tom is een inspirerend dagvoorzitter met pakkende voorbeelden.

Meer informatie over Frenk van der Linden

€ 2.000,- / € 3.500,- Bekijk dagvoorzitter

Als freelance journalist en scherpe interviewer laat Frenk als dagvoorzitter maatschappelijke vraagstukken voorbijkomen.

Meer informatie over Tom Jessen

€ 2.000,- / € 3.500,- Bekijk dagvoorzitter

Tom Jessen weet veel over media, wetenschap, economie, cultuur en sport. Als dagvoorzitter voelt hij wat er leeft in het publiek.

Meer informatie over Fons de Poel

Fons is als televisiemaker en dagvoorzitter verslaafd aan actualiteit en zoekt altijd naar dat wat mensen in beweging brengt.

Meer informatie over Harm Edens

€ 5.000,- / € 7.500,- Bekijk dagvoorzitter

Harm is bekend als presentator en tekstschrijver. Zijn kracht als dagvoorzitter ligt bij het razendsnel contact maken.

Meer informatie over Elsemieke Havenga

Elsemieke Havenga combineert als dagvoorzitter haar ervaring als voormalig tophockeyster met haar werkzaamheden in de media.

Meer informatie over Meike de Jong

Meike de Jong is presentatrice en nieuwslezer. Haar insteek is altijd positief, verfrissend, betrokken en met een vrolijk noot.

Meer informatie over Ad-Just Bouwman

Als improvisatie-acteur creëert Ad-just als dagvoorzitter op een humoristische en relativerende wijze een interactieve beleving.

Meer informatie over Adjiedj Bakas

€ 5.000,- / € 7.500,- Bekijk dagvoorzitter

Adjiedj is trendwatcher en blaast als dagvoorzitter met zijn nuchtere en positieve houding energieke warmte de zaal in.

Meer informatie over Alphonse Muambi

Alphonse Muambi is auteur en bereikt als dagvoorzitter een breed publiek op een overtuigende manier met gevoel voor humor.

Meer informatie over Annemarie van Campen

Annemarie is een energiek en deskundig dagvoorzitter en is gespecialisserd in ICT en online communicatie.

Meer informatie over Annemarie van Gaal

€ 5.000,- / € 7.500,- Bekijk dagvoorzitter

Succesvol onderneemster en dagvoorzitter. Annemarie vertelt toegankelijk en inspirerend over het ondernemerschap.

Meer informatie over Annette van Trigt

Annette is dagvoorzitter en bekend als presentatrice van Studio Sport, het NOS Journaal en als verslaggeefster van sportevenementen.

Meer informatie over Annic van Wonderen

Zakenvrouw, mode-expert, social media specialist, succesvol vlogger en dagvoorzitter. Annic's motto? Durven, doen en doorzetten.

Meer informatie over Anouschka Laheij

Anouschka is politicoloog en psycholoog en vindt persoonlijke aandacht voor de mens en het proces als dagvoorzitter belangrijk.

Meer informatie over Antoin Peeters

Met ervaring als verslaggever en journalist is Antoin Peeters voor uiteenlopende onderwerpen als dagvoorzitter inzetbaar.

Meer informatie over Arko van Brakel

€ 2.000,- / € 3.500,- Bekijk dagvoorzitter

Arko is serial enterpreneur, topspreker en inspirator.

Meer informatie over Astrid Joosten

Astrid Joosten is presentatrice, schrijfster en actrice. Ook is zij al ruim 20 jaar een inlevende en betrokken dagvoorzitter.

Meer informatie over Barbara Barend

Barbara Barend heeft een passie voor sport en is bekend als sportjournaliste, uitgever, presentatrice en dagvoorzitter.

Meer informatie over Bas Haring

Hoogleraar op de Universiteit Leiden. Als dagvoorzitter probeert Bas op een toegankelijke wijze de wetenschap uit te leggen.

Meer informatie over Bas Westerweel

Bas Westerweel is een enthousiaste presentator en dagvoorzitter die dankzij zijn gedrevenheid zorgt dat er iets gebeurt in de zaal.

Meer informatie over Charles Groenhuijsen

Voormalig correspondent en presentator van NOS-Laat. Als dagvoorzitter heeft Charles al zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld.

Meer informatie over Chazia Mourali

Chazia Mourali kan dankzij haar journalistieke ervaring elk onderwerp als dagvoorzitter succesvol aanpakken.

Meer informatie over Chimene van Oosterhout

Chimene van Oosterhout is presentatrice, actrice en een veelzijdig dagvoorzitter. Chimene spreekt maar liefst zes talen.

Meer informatie over Daan Boom

Daan Boom is bekend van o.a. tv-programma Streetlab. Daan is een inspirerende dagvoorzitter.

Meer informatie over Daan Nieber

Nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand. Daan is breed geïnteresseerd en inzetbaar als een veelzijdig dagvoorzitter.

Meer informatie over Dolf Jansen

Dolf Jansen is bekend als cabaretier en presentator. Deze dagvoorzitter weet altijd de juiste snaar te raken dankzij zijn humor.

Meer informatie over Elianne Kuepers

Bekend als journalist en presentator bij RTL Z en RTL Nieuws. Elianne is een scherpe dagvoorzitter, maar altijd met een glimlach.

Meer informatie over Erica Terpstra

Leef met passie, leef in het nu.' Bevlogen, enthousiast en met tal van anekdotes vertelt Erica als dagvoorzitter een echt verhaal.

Meer informatie over Eva Brouwer

Eva Brouwer is verkozen tot beste vrouwelijke talent bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar!

Meer informatie over Femke Halsema

Ze heeft naast haar bestuurlijke en journalistieke werk een ruime ervaring opgebouwd als begenadigd dagvoorzitter en discussieleider.

Meer informatie over Fien Vermeulen

Fien Vermeulen is door haar achtergrond in de argumentatie wetenschap en algemene kennis breed inzetbaar.

Dagvoorzitter huren

Het inhuren van een dagvoorzitter zorgt ervoor dat uw evenement meer diepgang en een goede begeleiding heeft. Een dagvoorzitter inspireert en motiveert uw gasten en houdt het programma van uw congres, workshop of seminar in de gaten. Behalve het in goede banen leiden van de dag, is het ook mogelijk dat de dagvoorzitter een presentatie geeft of een komische noot toevoegt aan het evenement.

De voordelen van een dagvoorzitter op uw evenement:

 • Dagvoorzitters zorgen ervoor dat het programma van uw evenement goed verloopt.
 • Onze dagvoorzitters hebben een motiverende en inspirerende rol.
 • Een bekende dagvoorzitter zorgt ervoor dat meer mensen uw evenement bezoeken

Dagvoorzitter gezocht: bekijk ons veelzijdige aanbod

U vindt bij Het Sprekersburo eenvoudig een geschikte dagvoorzitter voor uw bijeenkomst, evenement of congres. Blader hierboven door ons aanbod en bekijk welke voorzitter het beste past bij uw wensen en evenement. Voor elk onderwerp is er een geschikte dagvoorzitter.

Voor meer informatie over het boeken van onze dagvoorzitters of voor een advies over een geschikte aanvoerder raden we u aan om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 0321 317 121.

0321 - 317 121

Kosten dagvoorzitter

We bieden een groot aanbod met diverse dagvoorzitters. Deze mensen zijn geschikt voor het leiden van uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. De kosten voor een dagvoorzitter verschillen per boeking en zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De bekendheid van de dagvoorzitter
 • Eventuele reis- en verblijfkosten
 • De kennis van de dagvoorzitter
 • De voorbereidingstijd

Voor een precieze prijsopgave kunt u een offerte bij ons aanvragen. We adviseren u over de meest geschikte dagvoorzitter voor de gelegenheid en maken een offerte op maat. Bij Het Sprekersburo hebben we meer dan twintig jaar ervaring met het verzorgen van dagvoorzitters voor (zakelijke) evenementen, congressen en beurzen. Daardoor weten we precies welke dagvoorzitter past bij het evenement dat u organiseert.

Tips voor het boeken van een dagvoorzitter

Het boeken van een (bekende) dagvoorzitter is een meerwaarde voor uw evenement. De dagvoorzitter die past bij het thema zorgt voor interactie met de bezoekers en regelt dat het programma goed verloopt. De gespreksleider zorgt ervoor dat de beurs, het congres of het seminar de juiste toon en sfeer heeft. Om de ideale dagvoorzitter voor uw evenement te boeken, raden we u aan om rekening te houden met onderstaande punten.

Het doel van uw evenement

Bepaal eerst het doel van de gelegenheid, voordat u een dagvoorzitter boekt. Er zijn een aantal zaken waarvoor u een voorzitter boekt:

 • Het entertainen van bezoekers tussen verschillende programmaonderdelen door
 • Een groter publiek trekken
 • Het leiden van gesprekken en discussies
 • Het creëren van meer interactie tussen sprekers en bezoekers
 • Het overbrengen van een boodschap

Wanneer u bovenstaande punten in gedachten houdt, is het eenvoudiger om een lijst op te stellen met mogelijke dagvoorzitters. Uit deze lijst kunt u vervolgens de meest geschikte leider boeken voor uw evenement.

info@hetsprekersburo.nl Beschikbaarheid checken

Bepaal of u een bekende Nederlander wilt boeken

Het is eveneens belangrijk om na te gaan of u een bekende Nederlander wilt boeken als dagvoorzitter of spreker. Het voordeel van een beroemdheid is dat er meer bezoekers op het evenement afkomen. Wel adviseren we u om voor een BN’er te kiezen die past bij het evenement, het doel van de gelegenheid en eventueel bij uw bedrijf. Houd er wel rekening mee dat de tarieven voor bekende dagvoorzitters vaak hoger liggen dan die voor een onbekende voorzitter.

Een motiverende dagvoorzitter of een leider die gesprekken en discussies in goede banen leidt, hoeft niet altijd bekend te zijn. Er zijn genoeg minder bekende dagvoorzitters die goed een gesprek leiden en zorgen voor een gestructureerd programma.

In ons aanbod hebben we onder andere de volgende typen dagvoorzitters:

Journalisten

Dankzij hun kritische blik weten journalisten de juiste vragen te stellen. We hebben verschillende journalisten in ons aanbod, waardoor er altijd een is die past bij het onderwerp van uw evenement. Boek bijvoorbeeld Charles Groenhuijsen, Frenk van der Linden of Antoin Peeters.

Presentatoren

Presentatoren hebben ervaring met spreken en weten precies hoe zij uw evenement in goede banen moeten leiden. Het boeken van een presentator als dagvoorzitter zorgt ervoor dat het programma goed verloopt en dat uw bezoekers geboeid blijven. Bij Het Sprekersburo boekt u onder andere Art Rooijakkers, Dennis Weening en Hans Kraay jr.

Schrijvers

Het boeken van een schrijver als dagvoorzitter is eveneens mogelijk bij Het Sprekersburo. In ons overzicht vindt u verschillende soorten schrijvers; van fictie tot biografieën. Daardoor is er altijd een schrijver die past bij uw evenement. Huur bijvoorbeeld Alphonse Muambi, Heleen van Royen of Wouter de Vries jr.

Telefonische voorbespreking met de dagvoorzitter

Voorop staat dat u helemaal tevreden bent over de dagvoorzitter die u geboekt heeft. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt op het evenement, vindt er vooraf altijd een telefoonbespreking met de dagvoorzitter plaats. Deze bespreking zit inbegrepen bij de gage. Tijdens het gesprek heeft u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken zodat de voorzitter hier rekening mee kan houden.

De verschillen tussen sprekers en dagvoorzitters

Over de taken van een spreker en een dagvoorzitter ontstaat nog wel eens verwarring. Om meer duidelijkheid te scheppen, leggen we de verschillen tussen beide rollen uit.

Sprekers

Een spreker boekt u normaal gesproken om een presentatie of een lezing te geven over een onderwerp waar hij specialist in is. Meestal gaat het om een lezing van maximaal een uur, per boeking is de tijd altijd bespreekbaar. Het doel van een spreker is vooral om publiek te motiveren, te vermaken en te inspireren.

Dagvoorzitters

Een dagvoorzitter is degene die het programma van een evenement aan elkaar praat. De voorzitter staat zelf niet op de voorgrond en is meer onderdeel van het gehele programma. Het evenement draait dus niet om hemzelf.

Neem voor meer informatie over het boeken van een dagvoorzitter contact op met Het Sprekersburo door te bellen naar 0321 317 121.

0321 - 317 121 Beschikbaarheid controleren

Wij helpen u graag bij uw boeking

Vragen, opmerkingen of een offerte. Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0321 - 317 121 of stuur ons een bericht via WhatsApp 06 – 1821 4561

Bekijk het volledige aanbod
Beste prijs

Het Sprekersburo hanteert scherpe tarieven en prijzen voor haar dagvoorzitters.

Ruim aanbod

Wij hebben keuze uit meer dan 200 doeltreffende dagvoorzitters

Offerte binnen 1 dag

U ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte gratis en vrijblijvend per e-mail

Boek direct

Zoek en boek direct uw dagvoorzitter bij Het Sprekersburo, wij helpen u graag!